-

Sitter och pratar i tel med min bästavän sara♥
ska kolla på the hangover med henne lite senare :))

imorgon börjar vi 8.00 och denna veckan är soft. vilket som behövs efter helgen & de 2 prov som kommer vecka 6.

nä nu ska jag börja fixa här hemma. kanske inte så gulligt att komma in till ett bombnedslag av kläder & liknande.


Sun comes up.

Hej bloggen.

Kom hem från malmö igår ungefär vid halv 8. Sara kom in efter en stund och kollade på det nya tillskottet i familjen. Ja, vi var och hämtade en liten puppie♥
Som förövrigt är messis halvbror, de har samma mamma. Han är i alla fall ÿber gullig!

Idag vet jag inte vad som händer, ska vara lite hundvakt åt messi och xavi.
Sedan får man se lite, mår även lite dålig. Men det blir väl att titta på film eller softa idag. Sov ju inte sådär supermycket inatt .....

vi hörs senare, då jag förhoppningsvis mår bättre och är aningen piggare! :)


(detta inlägget skulle komma upp på bloggen runt 9 i morses. ja, blogg.se är segt!)

Malmö ikväll.

Nu är det snart dags att hoppa in i bilen och åka till malmö. Ha det bra här hemma, så hörs vi imorgon kväll.
Då kan man ju säga att ja har något mer än shopping att visa er


I'd like make myself believe..

Jag har planerat att göra lite ändringar här i bloggen, men ska vänta lite till.
Jag hade i alla fall tänkt att lägga ut en låt som spelas oavbrutet på min lilla ipod;


Owl City - Fireflies♥

Vårkänsla.

tycker att alla kn gå in på http://fannyfannyy.blogg.se/2010/january/utkast-jan-28-2010.html#comment och rösta på mig som veckans blogg :))

Dagen i skolan har sprungit förbi, iprincip. Kanske kan det ha varit tack vare att man sitter i ett klassrum på 5:e våningen och ser ut och man ser en klarblå himmel och att solen lyser. Fick en sådan vårkänsla och blev genast 10 gånger piggare. Självklart blev det en mindre besvikelse när man kom ut och insåg att snön fortfarande låg kvar och man kom på att det endast är januari. Shit det har ju inte ens blivit februari än..

Men man kan ju alltid sitta och drömma sig bort genom att tänka hur skönt det kommer bli med 3 veckor i solen i sommar, och att man redan nu kollar efter lite sommarkläder. Men ja, jag vill ha sommar ♥



ja, vad lockar dig mest?♥


m.

Tack.  Jag älskar dig ♥


Längtan

blogg.se har blivit konstigt tycker jag. Men det är en annan 5:a.
Håller på att packa lite tills imorgon. Drar ju förmodligen till malmö (om det inte blir snökaos..) , men alltid bättre att ha det packat ifall man åker, så får man ju packa upp i värsta fall.

På lördag kommer det att bli väldigt kul & hela vardagen kommer att förändras, speciellt i början. Men kul som attan kommer det att bli. Åh längtar lite sådär smått faktiskt.♥

Igår va vi på snabba cash och jag gillade den inte. Verkar som att jag är den ända i världen som faktiskt inte tyckte om den, lite för läskig&otäck för min smak..

Nu ska ja återgå till min underbara converse väska, som jag starkt funderar på att köpa i blått också. Min är ju i vit. Hmm. ah, man får allt se vad man hittar i Malmö! :)
& all packning ligger här och väntar.
Tudles.

 

 


.

Jag har en liten fråga till dig, hur gör du för att få dina fina "lockar" i håret som du har på någon bild några inlägg ner? Skulle vara superkul att ta del av ditt tips !
Puss&Kram


Hej "anonym".
Det är inte så svårt för mig att fixa mina "lockar" då jag faktiskt inte gör något speciellt. Jag tvättar håret precis innan jag ska lägga mig, och tar bara i lite mousse för att håret ska få lite med volym. Sedan går jag och lägger mig och morgonen efter har jag mitt krull. Sedan fixar jag till det lite med hårspray.
För de som inte har ett självfall som mitt, tycker jag att man kan gå och lägga sig med flätor för att få det här vågiga håret. Om det inte är ditt självfall så spraya i hårspray för att få lockarna att hålla, annars kommer de att gå ur rätt snabbt. Lockar är jättefint, så det är helt klart värt att prova flätor!
Hoppas du har fått svar på din fråga. :) ♥





Ordet är ditt.

Idag kom jag hem till ett tomt hus. Det brukar ju annars finnas en liten krabat här hemma som piper som jag vet inte vad när man kommer hem. Pratar såklart om vår söta lilla hund.
Men idag är han med mamma en heldag på jobbet, förstår att hon inte vill köra hem i detta snöväder!
Borde inte snön ta slut snart? Ja menar, det borde egentligen finnas en gräns för hur mycket snö det kan snöa..??

I alla fall, ska sätta mig med min spanska bok och senare ikväll blir det Snabba Cash med Elias&Lukas&Tommie&Henrik&Sara. Ja, vi är ett gäng som ska gå, vilket kan vara bra i och med att jag är av den känsliga sorten som säkert kommer att tycka att filmen är läskig..
Mer om filmen kan jag ju inte säga, i och med att jag inte har sett den än..

nej , nu blir det spanska ! :)


att kolla på sin träning, nya trenden?

Ska snart åka iväg och kolla på min träning♥

Kan ju snabbt säga att det är det som håller fasaden uppe. Allvarligt jag tror att jag dör snart om jag inte blir hel snart. Vilket jag blir när allt som har med operation & rehab har försvunnit. Och då har jag inte kommit till det stadiet än. Grattis sarah.

Jaja, det ska i alla fall bli fint att se mitt lag igen. Sedan lär det ju bli ett och annat sms, men det är ju en helt annan sak, hhe ;)

just nu. drog ju på mig en tjockis tröjja när jag kom hem.
sviniskallt! ironiskt nog är det min innebandyhoodie.


kalllt

Usel updatering frå min sida. Men nu tror jag att jag är back on track.

Man kan ju säga att det är olagligt kallt ute. Jag menar vem klarar av att gå till busshållplatsen i -17 grader? Ja det va knappt att jag kom fram ska ja säga er.
Dagen har flutit på bra annars, haft spanska , svenska & matte. I matten har vi geometri och jag fattar absolut ingenting. Men det är en annan sak.

Nu är jag helt genomfrusen här hemma, efter att ha gått från bussen och hem. Och ja vi har bara ca 5-10 meter, men hallå sviniskallt. Och det va sisådär 2,5 timmar sen ja kom hem..


Kort skoldag, kort hår.

Idag va skoldagen kort, från 08.00 - 10.20 inte helt fel ;)

Efter skolan gick jag och julia runt lite på stan och jag kunde inte hålla fingrarna i styr och råkade visst köpa med mig en kofta hem. Vet inte riktigt om jag vågar räkna kofthögen här hemma som växer sig större, men jag vet i alla fall att antalet är runt 30...
Sedan gick vi till liljeholmen för att klippa oss hos vår frisör. Ja vi har gått till samma frisör så länge jag kan minnas! (iprincip...) 
Kan ju också meddela att mitt hår blev kort! Ja, jag trivs inte riktigt i längden om man säger så, men dom extra centimeterna växer ut på ett ögonblick.

Om ca en timme ska vi bort till pizzerian som ligger en halv min här ifrån, och äta, jag och mina tjejer.
Ja det var nog allt, skriver nog innan vi går :))


Jag vet att det har gått sisådär 6 timmar, men ja saknar mitt tjocka hår(se bild!), blev rejält mycket tunnare nu..


oro

Det plingade nyss på dörren och det visade sig vara min farfar. Jag kände att han va lite rädd och han frågade raskt om jag hade hört ngt från pappa. Själv hade jag inte tänkt på det förrens nu när jag pratade med farfar över en liten snabb fika, efter det andra jordskalvet på Haiti har jag inte hört något från honom. Som tur är har min mamma pratat med honom!  
Jag är orolig ja. Men jag vet att han håller på och hjälper folk där nere, och det gör mig bara glad och lite stolt. Ja, vem har en pappa som han lixom ? :) ♥


pluggish

Nu ska ja sätta mig och ta tag i plugget. Har historia att göra klart och att plugga in, ska göra en datakunskaps enkät och sedan får ja se om jag orkar med uppgiften på datorkunskapen också, annars gör jag den imorgon.
Dags för mig att börja ;D


jag nu inte påstå att bilden är bra. Men hinner man inte så hinner man inte ;)
Har i alla fall på mig världens skönaste kofta från GT, sedan glasögon från ett märke som heter Red or DeAd

morgon update

sitter nu och äter frukost. en macka och sedan ett stort glas juice som numera är min morgon drog.
mtv är på och nyss var det Jay Sean med DOWN. En låt som man inte kan lyssna för mkt på. Så ja började hoppa runt här hemma och skuttade och sjöng hahaha...
lyssnar även sönder på hans album för de som vill veta. Nä, back to buisiness. Bussen gårju 31. ;)
ha en bra dag i skolan/jobbet eller vad ni nu gör.

Mat.

Nu ska ja baka scones ! :))


Dagen so far.

Glömde tillägga igår att jag skulle ha mer kanel på mina äpplen, kollar inte på burken utan lägger på extra stark curry. Allt slutade med att man kunde äta 5 bitar av cirkus 20. Resten åkte i soporna...

Nog om äpplen och hela köret. Idag har också varit en bra dag. Har väldigt bra vänner på skolan och utanför, allt som gör min dag extra bra ♥
Idag har vi haft idrott, som ja för en gångs skull kunde vara med på. Och ja då pratar ja ju om styrka.
Sedan flöt dagen på med lite NA & SV & ENG. Svenska är ju faktiskt kul, i alla fall nu mot va det va på gymnasiet. Ja det är väldigt mycket som har ändrats, men åt det positiva! ((:

Nu ska ja ta och börja plugga spanska, sedan ska jag och julliet (som felicia kallar henne, gulligt!)  upp till ica och sedan förbi konsum, och sätta upp öppethus lappar ;)


10-01-19

Hej bloggen, och alla som läser den idag har det varit en lite för bra dag. Eller mja, kan en dag någonsin bli för bra:)?
Idag har dagen bestått av skola, mestadels. Hade spanska helt själv i morses då min lärare hade en tid hos högskolan vid 09.30 (som blev framflyttad från 10.30..), efter det hade jag håltimma själv och då gick jag till mitt favoritfik, i ♥ the coffehouse. Det ägs av min vän Mazen. Där satt jag och studerade lite, blev bjuden på nybakad äppelkaka med grädde. Hur gott som hellst & väldigt snällt.

Nu har jag i alla fall kommit hem och har rastat hunden, pluggat och lite annat. Slutade kvart i ett idag.
Sitter även och äter äppelbitar med kanel&kardemumma på. Det är också ett stort plus. Nyttigt och gott lixom :) 

 
  jag idag.


kom hem

Får en klump i halsen så fort jag tänker på att papie är där borta på haiti.
Tycker att du kan komma hem nu, även fast du bara har varit borta sen fredag...
LÄS DETTA

Självfall

Dålig uppdatering från min sida. Men jag har haft allt för mycket för mig, eller nä egentligen inte, har umgåtts med vänner och mått som bäst under dessa dagar.
Nu har ja nyss kommit ut ur duschen och innan dess var ja hemma hos elias.

Håret är blött, och det ska det vara när jag lägger mig, då får jag mitt "fina" självfall imorgon. Nivet det otroligt lockiga/vågiga.. jaja
godnatt säger jag :)

02.00

varit inne i stan hela kvällen. blev en rätt lyckad kväll och ja, vi hade många goda skratt.
kom hem runt kvart över 1, satt uppe med mamie liteoch pratade, men nu är klockan för mycket och jag behöver sova. så vi hörs imorgon :)
pussssss

Godnatt ♥

Imorgon ska ja upp tidigt för att ta en buss 10.06, in i sista minuten och köpa något fint till min mor som fyller år imorgon. Fick pengar av pappa så jag ska allt shoppa loss, dock till mamma som jag sa.
Men just nu får ni en lista, 5 sanningar om mig,och med detta säger jag godnatt!♥

5 sanningar om mig;

- Jag har cellskräck.

-Jag har en jättefobi för smuts under naglarna samt för ormar
-Jag älskar jordgubbsglass
-Jag tycker att det är lättare att umgås med killar än med tjejer
-Jag är en planeringsnarkoman

 

 


Fika, ohyes.

Allvarligt, en vacker dag kommer jag att fika ihjäl mig, om det nu är möjligt ;)
pappa säger att jag har farfars genrer när det gäller fikan. Han är lika galen som jag haha.

I alla fall så ska jag strax ta bussen in och möta upp Elias och Lukas för en fika inne i stan.
Me lajki eller vad ?! :D
Sedan får vi se vad som händer, om de blir film eller något.
Vi hörs imorgon !

Klart, sålänge

Nu ser det lite annorlunda ut här i bloggen!
Lite fräschare färger, är trött på svart/grått/vitt och alla liknande deppfärger. Ville ha något som piggar upp lite istället.
Nu så har pappa precis åkt för att ta tåget till sthlm och att sedan flyga till Haiti. Ja, i ett flygplan då förstås.. :)

Det är sjukt synd att alla mina musikinlägg har blivit utan all musik. Ska se om jag kan fixa det, men det görs inte idag. Nu ska ja ta något att äta :)
tudels.


Haiti.

Slutade 11.40 idag, underbart !

kom hem och rastade en busig hund och sedan har pappa visat mig lite saker, påminner honom titt som tätt att det ska in pengar på mitt konto, då ja ska köpa present till mamma imorron :)
Ja juste, pappa åker till Haiti. De ska hjälpa till efter jordskalvet, ni vet katastrofen som hände där. Han är med i en sådan grupp som åker lite överallt, förra gången va han i Georgien, och innan det i Afrika. men han kommer hem igen om mellan 4 och 6 veckor hihi ;) Skulle vara kul att själv göra det efter studenten 

Så ska ja även göra om designen och det ska bli ljusare här i bloggen. Kommer bli klart någon gång under dagen tror jag :)

Do you remember


Today

Chrille - Sarah, du ser annorlunda ut.
Sarah - Va nejj?
Chrille - Jo har inte du färgat håret?
Sarah - Näää?
Chrille - Nehe, men du ser annorlunda ut. Hehe :)


Något jag får höra iprincip varje dag nuförtiden, till och med chrille kom på sig själv med att ha sagt det "väldigt ofta" som om han kom på sig själv. Haha

Annars har dagen flutit på som vanligt, en otroligt tråkig samhälls lektion stog dock som sista lektion på schemat. Ja, vad har hänt med min kärlek till samhällslektionerna? Den kanske slutade när samhäll inte längre innehåller historia och religion. Ja det skulle jag nog tro hehe.
Imorgon för första gången i mitt liv kommer jag att börja 8 på en fredag. Känns måttligt lyckat, även en ny lektion står på schemat, DATAKUNSKAP. Tro mig, jag behöver.. Vet inte ens hur man trycker på ett bildspel på powerpoint (a.




Accessoar

Dagens låt? Kolla längre ner.

Detta inlägget ska handla om ... ja juste klockor!
Klockor har använts förr i tiden för att hålla just tiden, ja vem visste inte det?
Idag så bär inte jag en klocka för tidens skull.Det är inte så många som gör om man inte räknar med de över 50.
En klocka är mer en snygg accessoar, istället för ett armband t.ex. En snygg klocka kan göra hela outfiten. Stor som liten, blå som rosa, ja ni fattar.
Inte nog med att man har en snygg accessoar, man har även en andra källa till tid, om mobilen skulle dö eller något. Snyggt och praktiskt helt enkelt.
Jag säger bara , ME LAJKI! ♥




Samtliga kommer från Cocoo.

Each Day Gets Better


10-01-13

Hemma, eller det har ja varit ett bra tag nu. Kom hem runt kvart- tio i ett!
Fick våra nya scheman idag, och jag kan bara säga vilka härliga tider, vår längsta dag är till 13.45 ;D
Det var även ingen idrott för min del idag, hade vikarie och de körde innebandy. Himla skit, satt i alla fall på bänken och satt och längtade efter att själv spela innebandy haha. Vad annars ska man göra?
Hade ju fått köra på mitt egna program om vi hade haft Kim idag.  Hehe.

Jaja, nu ska ja fixa lite här hemma, och jag ska ta ett stort glaas juice också, galen i juice nu för tiden...

jag som hade klätt mig i idrottskläder och allt. Tusan! I handen håller ja min frukost, drick yoghurt från coop :))


Godnatt

Nu ska ja krypa mer i sängen med min VR (vecko revyn) förra numret och sedan ska ja också komplettera med min handkräm som jag är helt besatt i.



ohja, visst diggar ni min tröjja förresten?(det är en suduko på och under står det figure me out!) Från BikBok för några år sedan, runt 100 lappen. Skön och mycket bra att ha när man sover :)

Vardagsprat

Det blev bara en låt, för hur ska ja någonsin kunna välja mellan mina favoriter när jag vet att de ska portioneras ut olika dagar, vad händer när de tar slut? Ja då får ja ju ta till med lite äldre låtar som jag fortfarande älskar, nu menar jag självklart John Legend.

Nu ska ja ta och packa mina saker till skolan imorgon, börjar kl 8.00 med idrott. Taggad till tusen, eller inte..
Sedan vet jag inte hur skoldagen kommer att se ut då vi ska få våra nya scheman imorgon. Allt kommer ju att vara huller om buller nu. 
Hoppas att mor min har köpt en drickyoughurt  från coop, min favorit och det är nästan de enda jag kan få ner på morgonen då den inte är så tjock.

Well, nu ska ja ta tag i saker och ting!
Hörs senare ;)


DOWN






Ledighet

Funderar på att sätta på SATC, som jag förövrigt har hållt mig ifrån nu i 5 dagar. Grattis till mig.
Annars har dagen rullat på i hyfsad fart och jag har inte gjort mycket mer än att fixa lite, och allt sådant onödigt som man aldrig gör annars. Och ja vi va lediga idag också. Vilken lyx va? :)

Lite senare får ni två låtar som dagens låt, är ju så dålig på allt det där så idag kommer det upp två som ska kompensera för de dagar som uteblivit så att säga. Kommer upp runt 7!




träning.

jag vill bara tillägga att jag håller på att dö av att ja inte kan träna. Dock inte för att jag börjar bli rund utan det är lusten! Lusten att känna sig tömd på energi efter en rejäl match eller kanske ett spinningpass.
Adrenalinkicken är underbar efter ett pass.
Aja, drömma går ju. I alla fall i några månader till.. (minst 2.)


.



Avatar

Åh, jag hann typ inte blogga igår. Duktigt sarah!

Idag är vi lediga, och det kan man gilla hur mycket som hellst! :)
Igår så vart ja aningen stressad hela dagen då jag satt och skulle boka 6 biobiljetter halva dagen. Efter det fix och sen in till stan och möta upp Elias & Tommie & Lukas för en fika på Claras. Runt sju kom sara in och var med oss och kort därefter kom Julia. Sedan bar det av mot filmstaden och då kollade vi på avatar

Mycket bra film (den blev bättre då ja verjkligen inte fattade i början!), men den är helt klart sevärd.
Och jag, jag satt mellan E & L och ja kan säga såhär, jag skrattade rätt så mycket.
Ett exempel på en kommantar var när allt blev svart på bioduken så säger E; "80-talet, vart tog du vägen!?"
Det resulterade med att ja höll på att dö av skratt.. han också hahah.

Nu ska ja fixa i min almanacka, gick inte så bra förra gången hehehe.
Pusshejj

On my way.

Nu ska ja gå snabbt till julia, det är ju freeeeeezing där ute. Även fast det bara är 2 meter så kommer ja frysa ihjäl typ.
Ikväll ska vi ut och äta. Men nu ska vi planera dagen. Yalla hej :)


idag har ja soft outfit,
brun t-shirt
stentvättade jeansleggings
+ en svart halsduk/sjal från GT.
Me lajki!

Tjuvlyssnat.se



- En kommentar som likaväl skulle kunnat komma ut ur min vän Saras mun.
Men det gör väl inget? det finns ju trots allt 25 åringar som spelar Cs...
och tyvärr killar, sara är min..(y)


Almanacka

Svar till Zusanna; Vi flyttar bara till nästa trappuppgång. Så det är ju inte så långt från den gamla skolan tack och lov. Med tanke på allt det man fick lyfta ;)

Nu sitter ja här med en utslagen hund efter allt bus ute i snön på baksidan, ja det har jag också hunnit med, även att tjata en stund med mormor i telefon. Så vad ligger på sängen? Ihopvikta kläder som väntar på att läggas i en prydlig hög inne i garderoben. Otroligt viktig faktor är att min garderob får inte vara stökig.. haha ingen vill ju gå runt i kläder med veck eller rykor.

Nä nu ska ja ta min kalender och börja planera lite. Jo juste, har ju köpt en kalender efter jag tappat min.
Nu krävs planering och tider som ska sättas in mm.


En sådan ska ja ha nästa år. Då man designar utsidan och insidan helt själv, självklart inom marginaler.
Skulle haft en detta året. Men det blev tyvärr aldrig av...


Flytttttaaa

Men may have invented fire, but women learned how to play with it.
-
Rätt bra mening det där, så får även männen lite kredit för deras lilla "uppfinning", alla visste ju redan att kvinnor är smarta eller hur ? ;)

Dagen i skolan gick som gårdagen, alltså flyttade vi hela dagen idag. Eller okej, lite över en timme sen fick vi gå hem. De nya lokalerna är superfina, och det har gett en liten med skola känsla. Tror att de kommer att bli ganska så bra där.
Så är vi ju lediga på måndag med. Hur bra?
Dessa två dagar räknas ju knappt, igår slutade vi kvert i 10 och idag kvart över 11. Började 8 och 10. Så hela dagen ligger ju faktiskt framför, då vissa inte ens stigit upp ur sängen. hmmmmm.

Nu ska en timme, kanske minus en halv, spenderas åt städning. Har en enorm klädhög som precis flyttade från min stol till sängen. Ja, sängen syns dock inte, så de e bara att hämta en spade och börja gräva.
Tror galgar är ett bra redskap också, har ju ca 13 koftor som ska in i garderoben. Åh all denna nytvätta tvätt. Problematiskt då utrymmet inte är så stort som behövs....






Dagens låt

                                     


Hemligt till februari. ;)

Nu ska ja ta och lägga mig i sängen och vila. kolla på lite SATC med en stor kopp juice! och ja, juice är godast i min stooora kopp med olika färgade ringar på liknar mentos, varför vet jag inte ;)
Känner att ja kanske borde trötta ner mig lite, så att ja inte somnar vid 2 och måste upp vid halv 7, för det kommer aldrig att gå... hehe. Skola imorgon ju.
Så det menas med att ja inte kan kolla på mina satc avsnitt ikv, så då får ja allt titta nu.

Jag tänker på något som kommer att hända i februari. Nej det är inte Göteborg ja tänker på, detta är något som kommer att vara x antal år. åååh vad ja längtar. Jag är helt överlycklig!! =))

Alldeles strax om någon minut kommer dagens låt upp, sen lär ja inte blogga mer idag. Hihi.
undra vad man ska ha på sig imorgon bara... ;)


Music

Vad hände med mina dagens låt inlägg?
Jo jag har varit så dålig på att komma ihåg det, men det ska komma upp ett idag faktiskt.
Valet kommer inte bli lätt ska ja säga er ;)

Idag har ja inte mycket inplanerat, kanske ska till stan för en fika med mina favoriter? Ja vet inte.
Telefonen håller ja i alla fall hårt i handen för ja väntar ett viktigt samtal, ett samtal som man inte vill missa.

Men som sagt, dagens låt kommer upp idag igen kanske runt 5 ;)

Uschii

Mitt låga blodtryck eller va det nu heter har spökat hela dagen!
Höll nästan på att tuppa av när ja klev ur sängen i morses, då man går upp så känner man att det är som ett knytnäveslag i magen tappar luften det svartnar för ögonen och man håller på att trilla ihop. Tur att ja hade sängen brevid annars hade jag slagit i hårt. Det är verkligen inte som att svimma, för då är man borta, det är man inte här nä här lider man ist hahaha. Böööööh. Kan man inte höja trycket på ngt sätt? Skulle hjälpa i alla fall! 

Pga detta + att ja har gjort lite annat, dvs kollat på SATC hela kvällen pga att man inte mått bra tack vare detta så har uppdateringen blivit lidande. Därför tycker ja att ja borde sova nu, så att jag kan må lite bättre imorgon. Det är ju trots allt skola på tors, då ska vi förmodligen flytta! Taggen till det..  

Natti :))

Skridskor!

Hemkommen efter en rätt kul dag.
Åkte med S & J till råslätt för att åka skridskor. Kul faktiskt men skulle dock haft ett par större skridskor, mina fötter frös till is och ja fick typ hur ont som hellst. Det hela slutade med att jag satt och kollade 10 min på sara och julia när de åkte. Men inget är kul utan mig, så de packade ihop grejjerna och vi åkte hem.
Då hade vi varit där i ca 1 timma. HAHA.

Efter det gick vi in till julia och åt våfflor och kollade The Simpsons, the movie. Haha under filmen satt julia och beklagade sig över att de såg ut som marsipan gubbar...

Nu ska ja nörda mig återigen och kolla på SATC. Alltså det finns verkligen inget bättre!

-När man är deppig; SATC + Choklad = bääästa trösten!

-När man inte är deppig; SATC + Choklad = himmlen!

fast jag ska dock dra ner på det onyttiga nu och äta nudlar ist. Det fungerar säkert lika bra.... ;)

jag och frukosten idag, bestående av en drickyoghurt. Mums!


Me lajkii.

Kollade nyss på the proposal med min mor. Alltså, jag älskar verkligen filmen. Humor till 100%.
Såg ju den på bio, och alla gamla kvinnor satt och skrattade vid vartenda roliga sak. Tummen upp för det.
Så ni som inte har sett den, se den! :))

Funderar starkt på att sätta på lite SATC nu, längesen man kollade nu ju, illllaaaa.
och ja, det ska ja ta och göra. Vi hörs imorgon gott folk! :)





Favoriter från Cocoo.

Som ni ser på min rubrik kommer ja nu att lista mina favoriter på Cocoo.
Kommer att ge er en förhandstitt på vad som kommer att komma ut i butik och nu i början lite på det som redan finns och det jag själv äger.
Cocoo är där jag inhandlar mina smycken, då det finna så många otroligt underbara smycken där.
Klicka på bannern till vänster (i menyn) eller HÄR för att komma till hemsidan!:))

Nästan alla smycken ligger mellan 100-300 kr, vilket är mycket bra priser.
Det är även fraktfritt inom Sverige!
Här kommer två kollage som ja gjort för att lista mina favoriter just nu, det har ingen speciell ordning, utan hellst ska allt hem till mig inom sin tid haha!


1. Halsband med berlocker som har en gammal känsla. 195:-
2. Flätat armband i härlig färg med olika berlocker och former. 195:-
3. Halsband med en superfin cupcake. 195:-
4. Rosett ring i silvrigt glitter. 145:-
5. Hello Kitty ring. 95:-
6. Ring med glasyr i brunt med en chokladbit och diamantliknande. 165:-


1. Armband med ett silvrigt hjärta. I hjärtat är det ingraverat Je t'aime (Jag älskar dig). 85:-
2. Likadant fast bandet runt är vitt! 85:-
3. Ett armband med ett silvrigt hjärta med ett peace märke hängande innuti. 165:-

Dessa armband är väl använda och kvalitén är superbra!
Starka rekomendationer från mig till er! :))


otroligt lat dag?

Hej vänner!
Idag har ja inte mycket planerat utan som ja ser de kommer det bli en hel latis dag idag. Pallade inte åka in till stan och trängas i butikerna, samtidigt som ja på ett sätt bara vill ut.
Skridskor vore perfekt, men det blir det imorgon med brudarna ;)

Igår gick ja och sara ut på långpromenad typ, det tog kanske en halvtimma(?) med messi och så snackade vi massa. Efter det gick vi in hit och började kolla på hotell och planera vår resa i Februari!
(näää, vi ska tyvärr inte utomlands..)
Sen kom julia in och alla va allmänt cp, eller ok läs julia, men vi gillar ju henne massor ändå :))

Kanske borde ta och ta tag i mitt liv och börja fixa mig i ordning? Om någon skulle se mig så skulle de skrika och springa iväg. HAHA (tror faktiskt att de e sant..)
Att börja med är i alla fall en lång dusch!




2oo9 resumé

Nåja, det va ca 3 dagar sedan det nya året började men jag har ju inte gjort ngn resumé av "förra" året.
2oo9 va ett bra år. 2o1o kommer att bli ännu bättre. Motivationen ligger på topp och det är bara att köra, i år kommer jag att; börja övningsköra(HJÄLP), resa till olika platser runt om i sverige(okej läs sthlm, malmö, gbg mm), resa utomlands i 3 veckor, börja 2;an, fylla 17, och bara ha underbart kul! :))

Här kommer en liiiten resumé i bilder, och man får nöja sig med några kassa bilder då ja faktiskt inte har ¨många i och med att min dator krashade.....


Januari;
I början av året gick jga och julia fram och tillbaka till råslätt otroligt många gånger tack vare vår underbara "StrawberryCola". Denna va underbar. Tyvärr tog de bort smaken, why man, whyyyy?

I januari var det även mycket "pyssel" med min dator då jag fick den i julklapp så man skulle föra över alla saker från den gamla till en extern hårddisk, från den externa hårddisken till den nya datorn och rensa allt och lägga i mappar. Ja, det va ganska jobbigt. HAHA


Februari;
I februari hade jag och min sara en "modelldag" haha. Bilder togs som jag va väldigt stolt över, nu kan jag ju dock säga att ja e mindre stolt och att bilderna faktiskt är hemska.. i alla fall på mig. Tänk att jag ens lägger ut en. Sedan va det bara att fortsätta räkna dagarna till den absolut bästa upplevelsen jag haft i hela mitt liv, som ja också fick i julklapp. Jo självklart pratar jag om drömmarnas konsert med John Legend. Det var otroligt mäktigt och jag ska definitivt åka på fler konserter med honom!


Mars;
Satt för det mesta och drömde mig tillbaka till konserten och kunde inte sluta kolla på alla klipp.
Men den 15 mars hände nämnligen något mer oförglömligt!
9;2 åkte till sälen! (9;2 är en "förkortning av 9or arbetslag 2) , där hade vi så otroligt underbart kul både i backarna och i stugorna. Jag som bara åkt fåtal gånger innan visade underbara egenskaper då jag körde rakt in i ett träd(hade ite ont i huvudet efter kan man säga), flög ca 5 meter efter att ja klarat en puckelpist, och stolt som ja va såg ja inte att ja va på väg rakt upp i en snödriva.. Ja, "olyckorna" är många haha! Och juste, första dagen lyckades ja även bryta av min stav, högst upp i backen och ska ta mig ner med EN stav och den andra i tvådelar i handen. Gick väl sådär bra..


April;
Här har ja inte så mycket minne ifrån, kanske tack vare att alla bilder är borta.
Men jag och sara va i alla fall ute och fotade härliga vår bilder. Det är nogde enda ja kommer ihåg...?


Maj;
I maj var ja nere i skåne många gånger, bla. för att se min kusin konfirmeras.

Har inga bilder från maj heller, men ja vet att jag och julia tillbringade en dag i Stadsparken, och väl där så lekte vi kanske lite och en unge blev skitsur för att vi inte gav honom en slags gunga som vi hade. Han stog brevid och "harklade" sig för att visa att hallå jag vill ha den där nuuuu! men det slutade med att julia humnhumn;ade tillbaka...


Juni;
Åkte ner till skåne återigen för att vara med på Kwestans läkarexamen. Trevligt att träffa så många människor, fick även träffa min brors andra syskon. Det va trevligt.
Vi hade även en picknick där man skulle klä ut sig och så. Underbart kul och vi (jag julia hampe och öh hade färgtema.. notera att jag och julia hade rosa spray i håret.) Hade även en avslutningsmiddag på pallas atena med skolan.  12 juni slutade jag även på Stadsgården efter 3 fantastiskt bra år och en underbar klass. Tårarna forsade en aning. Men, inga tårar varade länge för vid 1 samma dag satte vi oss i bilen och började vår färd mot kroatien. och det var i kroatien jag befann mig resten av juni!


Juli;
Kommer hem från 3 underbara veckor i kroatien och har fullt upp hemma.
Några dagar efter att ja kom hem åkte jag, sara, tommie och elias till liseberg och hade sjukt roligt.
Sedan va vi på vättern och solade och badade, va på stan och träffade kompisar och detta va första sommaren då ja faktiskt gick i klackskor. haha..
Jag och julia tog vårat första dopp (om man inte räknar med att jag badade som en dåre i kroatien..)
I slutet av juli fick vi även en ny familjemedlem, nämnligen lilla messi.
(notera att bilden är tagen ngn gång i sept, för jag va ju inte brunhårig än.;) )



Augusti;
Här började jag gymnasiet. Kitas närmare bestämt.
Julia började också där och vi har sjukt kul.
Jag Sara och Julia startade även vår gamla blogg, threefaces och tog massa bilder till detta. (dock inte den nedan, där visar vi bara vår sjuka humor..)


September;
Här åkte vi till visingsö tilsammans med skolan och man började komma in och lära känna varandra.
Jag fyllde 16 den 13 sept och det firade vi dagen innan med musik, god mat, goda för drinkar (utan alkohol förstås) som mamma gjorde och mycket mer. Den 13 blev jag brunett! Alltså detta var den första gången jag någonsin gjort något med mitt hår, alltså slingor färg mm har inte kommit i närheten.



Oktober;
Nu kom höstvädret. Kallt och regnigt. Var även på en mässa med skolan, och hjälpte till. Visst vill man att folk ska komma och börja på skolan!:)
Jag hade även börjat vänja mig vid min nya hårfärg. I slutet av okt åket jag er till min bror i malmö och spenderade en helg där. Åt fondue, som ja dör på så fort ja tänker på det.. himmmmmmelskt gott, hade mysiga hemmakvällar och självklart spenderade jag massssor av pengar på shopping. t.ex min underbara grå halsduk på selected för 400 kr. Can't stop loving it..



November;
Julklapps stressen börjar hos mig och jag planerar vad jag ska ge och till vem.
här va det även dags för julmarknad med mina vänner. Jag hjälpte även till på 2 öppet hus med skolan och en lördag åkte jag och tog svinis sprutan. Det resulterade med en arm som gjorde så sjukt ont.
Jag åkte även till en optiker och fick reda på att ja behöver glasögon, så det fick jag också i november.


December;
Ja det va ju inte så längesen ;)
Här stressade jag mest runt efter julklappar. Första snön kom och självklart gick vi tjejer ut och lekte runt. hahaha Sedan kom hela tjocka släkten och vi firade jul. Sedan kom nyår och vi åkte till taberg och firade..



+ massa massa massa massa massa massa mer :))


Första dagen på det nya året.

hej hej, sa precis hejdå till min bror som ska hem till malmö nu. han har varit här en vecka så det kommer kännas ensamt ett tag skulle ja tro. nu har ja ju inte någon som ligger och sover på golvet vid min säng. hahaha
eller jo det har jag ju, nu väl är mamma och lämnar mormor hemma i nässjö, och snart kommer min kusin +faster+farbror+hund och sover här till imorgon. gäster hela tiden.
Men det är kul det också. Så med bloggande blir det nog inte förrens imorgon.

Nyår igår och till er läsare GOTT NYTT ÅR!
Måste säga att det inte var jättelyckat. och jag trodde de skulle va helt annat. men nej, ingen info till sarah.
åh, va sur ja blir när ja tänker på igår. ville ju att de skulle bli kul, men ist blev de stooooor flopp!

jaja , nu ska ja fixa lite här hemma innan nästa lass gäster kommer. ikväll blir det väl stan och fika eller ngt med kusin.


RSS 2.0