I'll be right here waiting for you...

Det är såhär runt jul då det börjar bli mörkare, snön faller och allt blir mysigare, som jag är off. Speciellt från bloggandet (och allt som hör till, därav den kassa uppdateringen), tycker om att umgås med mina vänner mer för att det är vid denna tiden på året jag alltid tänker efter hur glad jag är. Det finns många viktiga personer jag saknar, vilket även gör julen till en ganska jobbig period för mig. En period som jag alltid försöker fylla med glädje och skratt även fast det kan kännas tungt. Min julstjärna symboliserar mycket för just mig, personen som en gång gav den till mig är en person som jag saknar dag ut och dag in. Ta vara på människorna i er närhet, en dag kan de vara borta..♥

Jag älskar er & saknar er så sjukt..

How can i put into words what i feel.

Idag har vi gjort julfint inne i rummet mitt.  Eller fint och fint, i fönstret hänger det en stjärna som jag förmodligen aldrig kommer slänga eller byta bort♥ vi köpte köpt lite blommor idag till mitt fönster, en fin 'blomma' format som ett hjärta med små blad som även dessa är formade som härtan och sedan en annan rosa blomma. Så nu är fönstret mitt fint för iår i alla fall. Nu är bara frågan vad jag ska göra med all skit som ligger på golvet. Så stökigt som jag har det just nu har jag nog aldrig haft. Vantrivs & det ska fixas imorgon. BUMS!


We're smiling but we're close to tears

Båda intervjuerna gick bra! Jag har även turen att vara en sådan männska som inte blir nervös innan, det är ju bara onödigt att stirra upp sig i onödan visst :)? Ett av ställena ska ringa senast torsdag och säga om ja fick jobbet eller inte & på det andra stället ska ja provjobba på lördag. Får jag dock telefonsamtalet att jag fått jobbet så kommer jag ta det :).

Nu resten av kvällen ska jag vara hemma. Märker av att jag börjar bli förkyld, ont i huvudet & halsont är bara förnamnet på de symptom jag har just nu. Funderar på att kurera mig med en kopp te & en film eller om jag ska ta tag i Geografiuppgiften. Är snart klar med den vilket är underbart skönt!


Händelserik dag!

Cuz I know you want me baby, I think I want you too. I think I love you baby, I think I love you too.

Otroligt nödvändig skoldag idag, psykologi 8.00-9.10 sen hem. Imorgon kommer bli lika nödvändig med sovmorgon till 12.15 & då är det franska som står på schemat och sedan hem. Ibland är livet alltför bra haha!

Idag ska jag och Becka upp till a6 en snabbis vid två för jag ska på arbetsintervju, sedan ska vi gå till ekohallen och kika runt på lite grejjor och sedan tillbaka till a6 för att jag ska på en andra intervju på ett annat ställe. För en gångs skull har TVÅ ställen hört av sig, då jag lämnat på 4. Rätt bra eller hur :)? Får ju bara hålla tummarna att jag får något utav dom nu.

Snyggt det blir när fönstret är på höger sida och det blir superduper ljust på ena sidan.. visst?


Dreams come true

Jullsiiiie, kommer du ihåg vår "Jullåt" ?! Eller, de e inte mkt jul i den men vi lyssna ju sönder den förra julen, eller har jag helt fel?♥


today

dagens att-göra: Bara vara hemma och njuta av att inte plugga.. :)
dagens mat: frukost: macka. lunch: pannkakor  
dagens låt:  ett inlägg ner ;)
dagens känsla: glad & nöjd!
dagens köp:
Har inte spenderat pengar idag, duktigt av mig!
dagens klädsel: mysbyxor från rut mfl. & en marinblå tshirt från bikbok ;)


Run because they're chasing me down

Hej trötta torsdag. Släpade mig praktiskt taget upp ur sängen imorses, funderade på att hoppa över franskan för att få sova lite. Men så blev självklart inte fallet, har inte samvete till att skolka om jag ska vara riktigt ärlig haha..

Har inget att plugga idag, förutom lite ord som kommer sätta sig i huvudet andra gången jag läser dom. Ja så enkelt är det & det är mer än skönt haha. Spanskaprovet innan gick förövrigt inte så bra som tänkt, hade pluggat på helt fel saker men jag hoppas på ett G i alla fall :)

Senare ikväll ska jag till råslätt och kolla på träning, alltid trevligt men också blir man så jäkla sugen på att själv hoppa in och spela.. Funderar även på att göra en ny bloggdesign?


Nu är jag gift!

Sitter och kollar på Grey's Anatomy, wunderbart program om jag får säga det själv. Skoldagen idag var väl som alla andra, utom att jag haft sån träningsverk hela dagen efter mitt besök hos sjukgymnasten igår.

När programmet är slut så ska jag tvätta håret och sedan läsa igenom franskagloserna, lär väl få höra om jag inte har gjort dom tills imorgon lixom.. Har även spanskaprov imorgon som kommer gå heelt åt skogen. Men det får det göra, att jag fick full pott på mitt filosofiprov gjorde min vecka :))

Titta vad vi e gulliga på facebook ;)


Wierdooooossssss

Alltså, ni är störda... Men jag tycker om er ändå.... :)♥


Noooo aiiir!?

Way above the clouds in the sky singing ooooooooooooouuuuuuoooooooooou.
(Också ett normalt sätt att säga hej på..)

Vet inte varför jag vart så satans trött imorses, orkade knappt sminka mig så yttepytte lite mascara. Inte ofta man ser mig sådan ;) Skola - två lektioner - en rast - sarah.mos - hem - somna - vakna. Ja iprincip så såg min dag ut, råkade somna när jag kom hem och det händer inte ofta det heller, 2 gånger under min livstid så att säga..

Nu ska jag hämta nagellacksborttagning och fixa naglarna lite :) & om ni undrar vad jag menade med sarah.mos så kommer det lite bilder här, sussaaannniiiieee:




Lalalala

Hade en riktigt pissdag igår, det har väl alla någon gång eller hur? ;)

Kom precis hem från ett träningspass/fika/och mat med Lukas och Elias. Trevligt som satan. I helgen har jag inte hittat på så mycket mer än i fredags, film med Elias och sedan kom Lukas en sväng, igår vart jag och bror ensamma hemma.

Nu hade jag tänkt mig att trycka på the big bang theory och sedan sova. :)

.

fan fan fan


Dålig uppdat..

Strax går bussen in mot stan där jag ska möta upp Becka & Susanna för att äta på Liban Deli. Kommer förmodligen bli mums! Efter det kommer mamma och hämtar upp mig så ska vi övningsköra för 3e gången denna veckan. Börjar gå frammåt och har till och med kört på 3ans växel på en väg, har suttit bakom ratten 3gånger änsålänge.

Nu ska ja fixa mig lite småsnabbt och sedan gå bort till bussen. Skriver när jag kommer hem!
Förresten, titta vad jag fick hem i måndags, iphone 4! Så glaaaad jag är nu! + att den har ett gulligt skal nu också.. :)

Night!

Idag har varit "hektisk" fast ändå inte, skola 08.00 -10.25 , lunch med elias&lukas, handla med mamma, fixa lite hemlisar hemma... mm :)
Nu hade jag i alla fall tänkt att lägga mig i sängen framför säsong 1 av the big bang theory. älskart! Har sovmorgon till 10.40 imorgon, hur najs?! :)


Just put it down on me.

Imorgon startar en ny vecka, med nya möjligheter såklart :)
Veckan kommer i sig vara lugn, skönt att inte ha så mycket läxor och sådant att göra. Har lite annat som ska fixas vid sidan om. Hoppas även på att jag får min telefon i veckan, på fredag har jag faktiskt väntat i 6 veckor... (lukas, tyst!) 

Ni måste bara titta på detta klippet med han Keenan Cahill, blev sjukt avis när jag ser att 50cent faktiskt är hos honom!? Och han har lixom inte ens städat rummet.. det är rätt illa kan ja tycka ;) Låten kan man ju inte göra annat än att älska, 50cent har alltid varit så j**la bra, har tyckt om hans musik ända sedan jag vart liten.


men komieeeeeeeeen snääääälllaaaaaa

Vart ska jag börja med att beskriva igår? Julia ringde och tjatade ihjäl sig för att jag skulle med på en fest ute i Vättersnäs. Jag kände bara att jag inte orkade så jag avfärdade idén. Efter många om och med så gick vi till konsum och köpte massa fettosaker så som chips, dipp, godis, läsk mm. Och spenderade en kväll hemma hos mejj med några filmer. Fick även en hiiimla massa telefonsamtal under kvällen. ;)

Idag ska jag in till stan och möta upp med mina fina Becka och Susanna, kanske kommer Felicia och säger hej också :)


Saw marathon!

Jahapp, sitter och försöker fundera ut vad jag ska hitta på denna lördag. Känns som alla är borta idag? Ska snart sminka mig lite och sedan åka och lämna ut 3 cvn. Håller tummarna nu helt enkelt, behöver pengar och sysselsättning.

Igår kom Elias, Lukas och Matilda och hämtade upp oss (mig och sara) runt 5 halv 6 och sedan åkte vi mot Coop för att säga hej till julia, allt slutade med att vi inte hitta henne & 3 krukor slogs sönder. Har nog alldrig skrattat så mycket som då...! Efter det lämna vi av Matilda på jobbet och åkte vidare mot Elias för att ha SAW marathon. Tittade på 2 st och sen fick det räcka, hade lite snöbollskrig mellan filmerna också. En mycket härlig kväll och bilder får ni när Lukas lagt upp på fejjan så man kan sno några :)


Favoriter..

Sitter nu och myser i mina fina strumpor jag köpte i Östersund. Knähöga stickade strumpor, som jag fullkomligt älskar. Nu ska jag titta på Criminal Minds och i pausen byta om för natten, krypa ner i min renbäddade säng med en kopp te. Finns absolut inget bättre än det en kväll som denna.

Bild på strumporna, mina är de "laxfärgade" & beckas de lila. Cubus 129:-

Päääls

Köpte ju en ny jacka igår, och ett par uggs (ett måste på vintern..).
En vit everest jacka som är lite längre, tjock och varm. Vart ju så duktig så "tog sönder" min jacka i norrland, dragkejdan pajjade..


Hjärtan som slår

Hela dagen igår ägnades åt plugg. Nja inte riktigt, efter matteprovet och lite sömn i kitassoffan mötte jag Elias, Lukas & Matilda på stan för en fika. Efter det blev det bussen direkt hem, plugg, a6 och handla jacka, hem plugg och tillslut sova runt 12. Pluggade alltså hela kvällen för mitt franska prov som jag hade imorses.

Började dagen med att slääpa mig upp ur min varma säng, alldeles nybäddad med rena lakan och allt så underbart. Hade franskaprov som kunde gått bättre men även sämre. Ett G blire nog, kan ju alltid hoppas. Sen var jag lite halvseg genom hela dagen. Nu ska jag göra lite nytta, skriver mer ikväll :) Bjuder sålänge på en underbar låt. Måste lyssnas på!

Petter ft. Verinoca Maggio - Längesen♥

minuterna försvinner som löven i vinden

Jag vet att jag inte vart så bra, för jag inte sa de som det va. Det kanske tar en evighet innan jag förstår min ensamhet. Jag lovar att alltid finnas där fasten det blivit som det är, för ingen förstår så bra som du de kan jag lova här och nu!

To do..

Har så mycket att göra nuförtiden tycker jag, och skolan hälper ju inte till genom att lägga in massa prov heller.. Missade ju en del då jag va borta hela veckan efter min operation, bla ett matteprov och ett spanskaprov. Matteprovet ska göras imorgon, spanska provet nästa torsdag, franskaprov nu på torsdag, samhällprov på tisdag(??) & en massa inlämningar och så, som svenska och psykologi.
Utöver att sitta hemma och nöta allt detta ska jag ju självklart ha ett liv och träffa mina vänner, med en början imorgon. Kommer dock att sitta i skolan och plugga någon timma innan det..

Bräcke/Östersund

Igår runt 3 kom jag hem från att ha varit iväg en och en halv vecka i Norrland. Har verkligen haft kul och träffat massor med nya härliga människor. Tja, vad vi har gjort ; Festa, Åka bil, Kolla film, Prommenerat, Varit inne i stan några dar, Ätit ute, sovit borta, innebandy, gått och lagt oss sent senare senast och massor mer. Nog med prat, här kommer lite bilder:






Innebandy. Första festen & här hoppar vi runt i en ring eller ngt. Halloweenfesten (nu i fredags), becka och jag. Robin som har på sig beckas ballerinaklänning.

RSS 2.0