previously on desperate houswives.

Ikväll. 21.00. kanal5. bästa.


.

Nobody is worth your tears, and the one who is will never make you cry♥


when i need it the most.

Sitter vid datorn, pluggar och packar samtidigt. Känner mig lite som typ, jag vet inte superwoman kanske?

Igår var jag inne i stan och hade en trevlig fika&prat stund med en viss person, åkte sedan hem och kunde tillslut inte sova tack vare mina jumbo tabletter som sätter sig i halsen iprincip..

Idag har jag varit på bageriet med Elias, Matilda och Lukas, Lukas fyller 18 idag så ett stort grattis till honom♥. Har även sprungit runt med en ledighetslapp i skolan för torsdag, fredag & måndag efter lovet. Min franska lärare blev inte överglad men jag loovade att jag skulle göra bra ifrån mig på provet och plugga på vägen. Då blev hon gladare i och med att jag har missat rätt mycket i och med operation mm.

Imorgon ska jag till skolan, göra prov och så. Efter skolan blir det stan och inhandla leggings mm och efter det blir det synundersökning och sedan ska jag plockabort stygnen och efter det ska jag träffa ille och lukas?
Helt fullproppad dag helt enkelt. That's the way i like it!

Nu ska jag återgå till mitt otroligt hektiga liv, bjuder på två låtar sålänge båda från mohombi (han som gjorde bumpy ride..)♥

Mohombi - Miss Me.


Mohombi - I Love You

En vanlig söndag?

Efter att ha väntat på bussen i ca 20 minuter så är jag äntligen hemma. Kom hem för sisådär en halvtimme sen. Va på a6 med Lukas och Elias, shoppade mössa och vantar och lite till. Vid 2 gick vi till bokia där Bingo Rimer var otroligt härlig va han faktiskt. Fotade L&E tillsammans med bingo, de köpte hans bok och jag fick i alla fall en kram haha :)

Bussarna gick olika vilket
gjorde så jag fick vänta själv i stan i ca 20 min i pissväder. Efter att Lukas hoppat på sin buss tänkte jag, a men jag går snabbt till mc och sitter där. Sagt och gjort, men jag halkar i en stor vattenpöl på vägen så det måste ha sett roligt ut när jag kom in dit helt dyblöt..

Just nu får en 200g marabou "trösta" mig, är frusen som jag vet inte vad. Ska även skriva om mitt CV och kvällen slutar med en bra film. Ha en bra kväll!

Elias, Bingo & Lukas. Bra fotograf va? pratar om mig nu... ;)


Greeat!

Har precis kollat klart på typ världens finaste film? Om nu inte har sett Letters to Juliet så se den. Himla fin och man blir så glad. Under 2010 har det kommit ut massor av bra filmer, ni som inte sett Remember Me & Last Song, titta! Nu ska jag få lite andra saker gjorda, skriver mer senare.


SNÖÖÖ

Är hemma idag också, mådde inte bra i morses så jag somnade om och vaknade runt halv 9. Tog lite heatlotion och helt plötsligt mådde jag bättre!? Tänkte först åka till skolan så att jag va där runt halv 10 men blev stoppad, bättre att vara hemma så att det inte kommer tillbaka direkt så jag måste åka hem igen. Ikväll vill jag i alla fall göra något som inte har med att sitta hemma och göra, är trött på att vara inne nu.

Glatt överraskad blev jag i alla fall när jag tittade ut genom fönstret och såg att det var vitt på marken. SNÖ! Trodde verkligen jag skulle hata när första snön kom men faktiskt inte. Känns bara härligt, höstmänniska som jag är.. (jag räknar inte detta som vinter.... vinter för mig är december-januari-februari-börjanavmars) Fast samtidigt känner jag mig 100 gånger blekare hehe..

Adam Ray- Gubben i lådan.♥


fight cancer.

Förresten, har ni sett min "banner" uppe i högra hörnet som ger stöd åt bröstcancer? Hatar cancer mer än allt annat iprincip och tycker själv att det är en självklarhet att i alla fall köpa ett band som kostar 25 (?) kr.

Så jobbiiiggt

Fan vad jag blir lack på Sj... I alla fall så hoppas jag att det har löst sig nu men är fortfarande lack för att vi ska sitta och vänta på ett tåg i 2 timmar vilket vi inte skulle gjort innan.

Idag var jag hemma från skolan, mådde kasst igårkväll och imorses mådde jag likadant. Tog i alla fall mig i kragen och satte mig i bilen mot sjukhuset på en undersökning av knät. Tog typ 5 minuter och sedan skulle jag hem och sova.

Mår lite bättre nu, ska fotsätta vila så jag kan gå imorgon. Matte prov har jag och det får jag inte missa!

BABABAH

Om sisådär 20 minuter ska jag försöka lyfta mig up ur sängen och sätta mig i bilen. Ska gå på handledarkurs för att få börja övningsköra, detni! Fast det mindre positiva är ju att jag mår asa dåligt och kursen är 3 timmar. Lycka till Sarah.

Skolan idag var härlig, mådde endast lite illa pga mina mediciner, slutade i alla fall med massage och innan dess hadde vi eget ansvar på lektionen så iprincip hela klassen drog till GT och handlade på flyttrean. Fyndade riktigt fina grejjer, det bästa va nog en kjol för ynka 29 kr. Ja, allt jag köpte, dvs 4 plagg kosta 29 kr. Sinnessjukt billigt!

hade ingen bra bild, blev en på min marc jacobs penna. woho! ;)


Yesterday

För 4 månader sedan opererade jag knät. Ett av de största operationerna man kan göra i knät vilket självklart kändes efteråt och gjorde så att jag fick sova på sjukhus 4 nätter pga smärta mm. Hjärtat hade jag nästan i halsgropen igår när jag rullades in på operationsalen med tanke på att det skulle bli som förra gången. Men jag kände mig även hur lugn som hellst, i och med att jag visste hur hela grejjen med att sövas och så gick till. Att man hade världens bästa narkosläkare hjälpte även till. Önskar han hade varit där under första operationen också..

Vaknade upp och kände ingen smärta alls. Lycka! Fick åka hem 5 timmar senare med receptbelagda mediciner, vet ni att under en dag ska jag käka i mig 10 tabletter? Idag känns det verkligen att någon har varit i knät och skruvat ut någonting, men det är ju alltid värst dagen efter. Det lärde jag mig förra gången... Nu är det dags för en dos medicin.

Såhär såg det ut efter förra operationen, på väg hem från sjukhuset. Så ser det i alla fall inte ut nu :)

Supriiise

Helgen hos becka va as härlig. Började med att jag skulle hem till becka med tron om att susanna skulle komma en halvtimme senare. Jag ringer på klockan och hon beepar upp dörren, ringer på deras ytterdörr och becks skriker kooom iiin! Så jag öppnar dörren och får typ 100 ballonger i huvvet medan Susanna & Becks står och gör ett försök till sång. För er som inte förstår så hade de fixat en liten "överraskningsfest" som slutade med pizza och hembakade marängtårtor. Ni är så bra!! (Jag fattade ingenting först, och det var verkligen en överraskning!!)

Under helgen tittade vi även på massor av filmer och jag såg Pretty Woman för första gången, så jäkla bra! Nu har jag inga bilder från helgen men dom kommer så småningom. Skriver lite mer alldeles strax! :)

Jag,Susanna och Becka :)

It has been a rough week..

Skönt med helg nu! Behövs kan jag ju säga er. I helgen kommer jag att vara hos becka, så jag vet inte hur bloggningen kommer se ut. Men ni klarar väl er ;)?

Hade geografi idag, gick väl helt okey ändå, ska inte klaga. Efter det vart det sådär äcklig mat på Ztyle och sedan fart mot Akademibokhandeln för att köpa en mappliknande sak till skolan. Bra att ha för att hålla reda på alla 100000 papper man får löst.

Nu ska jag se till att få ner det sista i väskan, om en timme åker jag till Becks. Bjuder på en väldigt härlig låt som ni kan lyssna på medan jag är borta.. :)!

Mohombi ft. Nelly - Miss Me♥

nuså!


Vart kommer du ifrån? :)
svar: Denna frågan får jag väldigt ofta faktiskt. Jag kommer från Sverige ;)

Vilka listar du som dina närmsta vänner?
svar: Denna va ju inte så svår, Rebecka, Susanna, Elias, Lukas, Tommie, Julia & Sara





Hur får du dina ögon att se så stora ut? Hur gör du för att få till dina ögonfransar så långa?
svar: Jag gör inget för att få mina ögon att se stora ut. Använder mig av mascara & jag har väldigt långa ögonfransar utan smink, så det är väl det ;)

Är du nöjd med dig själv, om inte, vad vill du ändra på och varför? :)
svar: Jag är inne i en sådan härlig period då jag inte stör mig på någonting haha! Fast jag skulle gärna vilja ha lite längre hår ;)

Vilka bloggar läser du?
svar: Jag läser mina kompisars bloggar (julia, julia, linnea, elias&lukas, rebeckas mfl.) men även Kenzas och Kissies lite då och då.

Öhhhh. favoritfärg? (blå eller?)
svar: Jag älskar ljusblå (babyblå) och även babyrosa. Gillar även turkos och brun!

Kommer du från grekland eller kroatien/bosnien? är jättenyfiken!
svar: Som sagt så får jag denna frågan väldigt ofta, speciellt frågan om Spanien/Grekland/Bosnien/Kroatien. Men som jag svarade på första frågan här uppe så är jag helsvensk.

Hur många hundar har ni egentligen? vad heter dom & vad är det för ras?
svar: Vi har två små dögulliga hundar, Xavi & Messi (döpta efter min lillebrors favoritfotbollspelare..) Messi är en blandning mellan papillon, cockerspaniel och bordercollie. Messi ser ut som en bandning mellan bordercollie och papillon.  Xavi (uttalas tjavi) är pudel, bordercollie och cockerspaniel. Hos honom ser man hur han ser ut som en cocker, men han beter sig som en bordercollie. De två är faktiskt halvbröder, de har samma mamma men olika pappor. Tänk så olika dom är! Xavi är på bilden till vänster och Messi till höger. Messi ser sjukt konstig ut på bilden..

Hahahahahaaaa Sarah vad är du, spanjor kroat du har fått höra mkt, :D
svar: jahaja becka ;) jag orkar inte skriva men om du inte vet så får du kolla uppe bland svaren hoho :)) Dryygis! ♥

mormor varför ser dina ögon så stora ut?
-de är för att ja ska kunna se dig bättre. jaha, :D men mormor varför har du så stor mun?
- de är för att ja ska kunna äta upp sig, mummmmmmmmmmmmms :D eheheheheehehehhehehehehhehehheheehhe
svar: susanna..............

Vilken är din favoritdisney film?
svar: Måste säga 3 stycken, det är Skönheten och odjuret, Den lilla sjöljungfrun och Ringaren i NotreDame.

Om du får välja, vart i världen skulle du få åka om du fick resan betald?
svar: Det skulle bli kryssning runt om i Karibien, med lite stopp överallt såklart!

Vad fint hår du har!! vad heter din frisör är det lätt att få tid?
svar: Tack så mkt. Den heter Hår och company och ligger inne vid juneporten i jönköping. Nja, man måste beställa rätt långt innan, väntetid ca en månad ;)

8 "snabba"
Höst eller Vår?
Kaffe eller Te?
Film eller Fest?
John Legend eller Ricky Martin?
Egenskaper eller Utseende? (på killar..)
Spanska eller Franska?
USA eller Australien?
Kärlek eller Pengar?
svar: Höst
Te
Film
John Legend
Egenskaper
Svårt val, spanska är lättast och franska är finast..
USA
Kärlek

vad tycker du om sverigedemokraterna?
är du politiskt insatt?
svar: jag är inte politiskt insatt men lovar att bli lite mer insatt när det är min tur att rösta. Vad jag vet är att jag inte tycker om sd.

Det kan ju knappats vara roligt att bo i Hovslätt? Var vill du bo istället!!
NÖJD?
svar: Ja lukas, nu är jag nöjd ;) Nä men jag är en stadsmänniska och vill bo mitt i smeten. Senare blir det nog en flytt till någon lite större stad, om inte så blir det i alla fall in till Jönköping.


I wanna know your name

Blev en impulsfika på Claras innan. Med mina fina vänner, alltid lika trevligt och som jag skrivit en gång innan, varje gång är en upplevelse.. På vägen hem satt jag i framsätet, och det kommer jag förmodligen aldrig göra igen om Lukas och Elias sitter bakom. FY vad det var jobbigt!! Nog om det..

Blir nog CSI MIAMI ikväll, bara för att kolla på något, är mer ett CSI NY fan.. ;) Måste sova hyfsat tidigt ikväll, vart helt död imorses då min /&#¤&/!=/#%&!#@ klocka inte ringer på morgon och man försover sig 20 min. Tur att man är en hyfsad morgonmänniska. Annars hade jag kommit försent många gånger kan jag lova..

Nu är det dags för borstning av tänder samt borttagning av smink! Godnatt på er.


Yo canto para alguien como tu

dagens att-göra: Plugga, CHECK!
dagens mat:  smoothie & nudlar hehe.
dagens låt:    
dagens känsla: lugn
dagens köp: absolutley nothing..
dagens klädsel: mysbyxor från rut mfl. & en gammal tisha.

I'm done, for now!

Efter FYRA timmar och TJUGO minuter är jag klar! Tog även en välbehövlig paus på 30 min som tyvärr inte är inräknat i pluggtimmarna som jag precis skrev.. Det ända kvar att göra nu är att läsa frågorna lite då och då. Kul liv! Hade i alla fall tänkt att läsa dom 2 gånger idag, och sedan två imorgon. Tacka gud för en bussresa på 20 min till skolan :)

Nu ska jag ta och göra något som inte har med plugg och göra, vad vet jag inte. Men något ska det allt bli. Passade även på att göra en liten bild för att visa vad jag tycker om själva geografin, med egna bilder tagna från min otroligt dåliga kamera.. Förresten, fortsätt kommentera på frågestunden. Svaren kommer som sagt imorgon! :)


Varför så jobbigt fööör!?

Har tagit en pluggpaus vilket var otroligt välbehövligt. Har suttit i ca 2 timmar och råpluggat & har inte ens kommit hälften, det är illa! (och att mitt pekfinger gör ont efter allt skriveri är ett faktum..)

Min paus håller på att ta slut, vill fixa lite innan jag sätter mig igen. 20 minuter to go! Bloggar sedan när jag gått genom allt och har alla frågor. Då tusan tänker jag inte sitta i G-boken mer!

It's time to ask me!

Sådär, klar för kvällen. Har tagit bort allt smink och borstat tänderna redan, väntar nu på att klockan ska slå 21.00 så Grey's kan börja, och efter det följer Kungarna av tylösand (som jag egentligen tycker är kasst, men kollar ändå..)

Jag och Julia pratade i samband med hennes frågestund för några dagar sedan, hon föreslog att jag skulle ha det också. I och med att jag har stor brist på något att skriva om så kör vi på det. Svaren kommer på fredag!


Those are the sweetest eyes I've ever seen.

dagens att-göra: tvätta hundarna & plugga (vilket det inte blev så mycket av..)
dagens mat: till frukost vart det smoothie & lunch grekisk biff med potatis och tsatsiki.
dagens låt:  
dagens känsla: Spralligt!
dagens köp: Tågbiljetter till Norrland.
dagens klädsel: Just nu, mysbyxor och italientröjja. Innan, khakifärgade jeansleggings & vit t-shirt.

..

När ska du börja bete dig som min vän, på riktigt?
Nä nu skiter jag i det här. Godnatt.


Ett steg på vägen

Sitter för tillfället och tittar på Paradise Hotel. Underhållande program faktiskt :)

Idag slutade jag 10.25 och åkte hem för att iprincip vända. Vid 12 var jag inne i stan och kollade på kepsar/blommor och sedan åt lunch med bästa elias & lukas. Varje gång är en upplevelse.. ;) Vid kvart över två satt jag bänkad hos frisören och fräshade upp håret med både ett och annat klipp och en ny hårfärg. Har lite svårt att tro att det är jag i spegeln men det kommer väl? ;)

Har även bestämt mig för att börja leva lite nyttigare. Det vill säga äta mer frukt och sådant och skita i godis och chips höhö. Inte för att jag vill banta, men jag mår inte så bra av att äta onyttigt hela tiden. Så ska se ifall jag mår bättre av nyttigheter. Nog om det, nu back to Paradise Hotel.

Esmeé Denters ft. Justin Timberlake - Love Dealer♥

Ännu en helg.

Det har faktiskt varit en rätt så händelserik helg. Igår åkte jag som sagt till eksjö för att fira Roffe. Träffade många kusiner och kusinbarn vilket var kul! Ida (som var med på kräftskivan) tyckte om mig lika mycket även idag och vi busade tills armarna gjorde ont haha. Sötnosen började gråta när Karin sa att de skulle åka hem, hon satt då i mitt knä och ville inte därifrån haha.

Idag så åkte jag till min vän Alma och pratade som inget förr. Tog igen massor vilket va mycket härligt. Vi stod ju varandra så nära innan men gled isär i och med att vi gick till olika skolor. Men förhoppningsvis kommer vi ses oftare nu..

En sjukt gammal bild i väntan på idrotten i förra skolan. Säkert 3 år sedan!


Mums typ.

När jag kom hem igår så ser jag ett rör med äkta Jelly Beans, mina favoritgodisar♥. Mamma hade köpt det rätt billigt, 100g för 20 kronor. Så idag när de skulle till affären jämte så bad jag henne köpa till mig. Finns inget godare ju!

Idag ska vi åka till Eksjö för att fira min ingifta morbror som fyller/fyllt år. Kommer träffa släktingar jag inte sett på länge vilket är kul! Får se vilken tid man kommer hem sen, kanske hinner en sväng in till stan också. Men det är inget jag räknar med.

Nu ska jag sätta mig med lite engelska. Pluggar aldrig på lördagar, men idag är jag illa tvungen..

En burk med 'jb' jag köpte på flyget mot spanien i våras. Tja, det slutade med att becka tog burken från mig så jag inte skulle äta upp allt på en gång.. ;)


moooot

Nu blir det stan & film med vänner!

I've been strong for a very long time now.

Sitter för tillfället och borstar tänderna, det är snart dags för sängen för min del. Måste tagga till, börjar med matte imorgon och det brukar ju inte gå undan på den lektionen vilket det måste börja göra nu. Matteprov om 2 veckor, och som det ser ut nu så kommer jag inte vara i närheten av redo.
Men men, nog om det nu, kudden väntar!

Just the way I like it.

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem med lite takeaway, som jag ska sitta och mumsa på under säsongspremiären av Grey's Anatomy. Har följt serien i ja vad kan det vara? I några år i alla fall & inte kan ja sluta titta heller. Så jäkla bra!

Igår runt 7 åkte jag in och mötte upp min fina Becka och vi gick och fika. Pratade om allt möjligt & vi har våra teorier hoho.. Efter det gick vi och köpte 'chirre & dirre' och det satt fint i magen under säsongspremiären av DesperateHouswives. Också en serie jag följt väldigt länge hehe. Otroligt mysig kväll och jag gillar min Beckabus massor!

Idag har jag pluggat & varit på 'sjukan'. Jag som trodde att jag var klar där i alla fall för ett halvår. Nej men tillbaka ska jag om cirkus 10 dagar..

Usher - There Goes My baby♥

I can see the light at the end of the tunnel.

Sitter och småkollar lite på CSI NY just nu. Tycker det är otroligt skönt att titta på tv på kvällarna då jag slappnar av så bra då och har lättare att sova.

Idag har jag inte gjort mycket mer änn skola 8-10.25 och sedan hem. Pluggade lite med Julia och jag säger såhär, komplementhändelse är inget för mig! Åkte även till mediamarkt med pappa och köpte surroundsound(?) till tv;n, även radiogrejj ;)

R Kelly - Sign of a victory♥

There's not a thing that I would change

Måste bara lägga in livets låt. Jag älskar den.

Bruno Mars - Just the way you are♥

KaffePaus

Tog en trevlig fika på kaffepaus med mina vänner. Eller fika blev det inte för mig som inte ätit på hela dagen (blir alltid så när det är helg..) så det blev en tacotallrik. I alla fall var det en härlig söndag & som alltid tycker jag det är kul att träffa de jag tycker om.

Nu sitter jag och kollar på Irene Huss. Spännande avsnitt ikväll faktiskt, fast hemsk på samma gång! Nu ska jag ta och titta klart på filmen sedan blir det sängen! Skola 08-10.25 imorgon.


I'm out!

Nu har jag dragit på mig lite kläder och ska snart ner och snöra på mig mina converse och dra på mig jackan, plinga på saras dörr och stressa henne lite sedan skynda till bussen. Ska in till stan och träffa Lukas&Elias. Trevligt trevligt!

Bruno Mars - Grenade♥


Göteborg..!

Sådärja, nu hade jag tänkt berätta lite om vår lilla tripp till Göteborg igår som förövrigt var hellyckad!

Vi satte oss på bussen runt 9 och vid 11 var vi framme i Gbg. Vi sprang runt i alla affärer och ingen av oss kom hem tomhänta, tvärtom. Vi kom hem med massor av påsar som gjorde att armarna värkte! Jag kom hem 1500-2000 kronor fattigare men flera plagg rikare. Hittade blandannat en finfiin kappa/jacka på Zara och sedan lite jeans och tröjor. Är supernöjd!

Åt även lite mat när vi var där, en sisådär lunch på ett asiatiskt ställe och sedan en sallad på slimfood som va underbart god. Fick även ett ägg i min lilla sallad och det smakade apa och va som gummi. Så säger julia helt plötsligt; SARAH! Jag vill trycka i ditt ägg! (det va ju så man kände att det var som gummi..)

När vi kom hem, runt halv 9 så gick vi in till Sara och spelade Shrek haha, livets spel ju :o
& det måste ha sett rätt kul ut, i och med att alla 3 köpte likadana myzbyxor och hade dessa på sig. Förövrigt är det ju världens underbaraste mysisar!

Sara & Julia med alla världens påsar. Inte ens hälften av alla våra då vi stoppat påse i påse. Lyckat eller!? ;) Snodde bilden från Julias blogg och fler finns där!


Middag & "Resa"

Nu strax ska jag & sara in mot stan och äta på antingen jensens eller en italienare & en grek. Båda är supergott så vi får se vad det blir. Som jag skrev till sara innan: Om inte, kan vi ju bestämma om vi vill äta får eller inte :) Självklart skulle det stå där istället för får.

Imorgon bär det av mot göteborg med Sara&Julia. Kommer bli kul occh har faktiskt lite saker jag vill kolla extra efter när det finns så många affärer (läs Zara). Kommer förmodligen inte att blogga mer varken idag eller imorgon, får se lite hur det blir. Ta hand om er sålänge.


RSS 2.0