Today!

Det har varit en fullplanerad dag för mig idag. Slutade skolan vid 2 och åkte sedan upp till a6 med Susanna & Rebecka. Tror aldrig jag har skrattat såhär mycket på en dag som jag gjort idag. Spräckta byxor, smulor, möss och massor mer. När vi sedan stod inne på Coop för att handla deo och lite sådant så ser jag Elias & Tommie komma. Slutade med att jag fick skjuts hem :)

Dagen har i alla fall varit mer än bra & jag tycker verkligen om mina fina vänner! ♥
Nu blir det att plugga svenska, har ett litet prov imorgon på ordkunskap!


.

Godnatt.

Skolfooootoo!

Tog skolfoto för sisådär timme sen, ett ord beskriver väl det hela, HERREGUUUUUUUD!
Alla sa att mitt porträttfoto blev ett av de bästa, men ja vet inte riktigt om jag kan hålla med om det. Det märker vi ju senare när man får hem skiten.

Nu blir det snart lunch! =)


God bless the broken road.

Hemma! Eller, ja det har jag väl varit ett tag. Va som sagt inne och lämnade ett CV och köpte även en ögonbrynstrimmer, ett nagellack, hundgodis och rosa hundpåsar... Ska ta och hoppa in i duschen efter idol som börjar nu vid 8. Håller båda tummarna för att Sebastian Kranz ska komma vidare, han är faktiskt väldigt väldigt duktig!


TwoZeroOneTwo

När jag kom hem runt halv 10 så trykte jag på spotify på datorn, la mig i sängen och somnade!? Vaknade upp runt 12 och fattade inte att jag hade somnat, jag som aldrig somnar efter skolan. Åt sedan lite mat och har efter det pluggat franska. Ska kunna två verb(?) till imorgon. När mamma kommer hem ska jag åka upp till a6 och lämna ett CV sedan hem och ringa och boka tid på BA trafikskola.

2012 (It Ain't The End) - Jay Sean♥ (en av de bästa låtarna just nu!)

snart dax att dra iväg.

Går 8-9.10 idag. Livet är allt bra ibland! :)

Helgen i bilder!

Här kommer lite bilder från kräftskivan. Fick min kusin Emma att skicka de till mig då jag, som alltid aldrig kommer ihåg att ta kort. Strax blir det Irene Huss med mamma & en fet godispåse från Hemmakväll.

Ida busar med Xavi :)



Förmodligen världens sötaste unge..!


Mat! I bilden ser man: Moster, Micke, Moster, Farfar, Pappa, Johan, Roffe, Mormor, Kwestan, (Ida syns inte mellan mig och kwestan), och sedan mitt huvud :)


Medan alla åt kräftor satt jag i en av rottingstolarna och mös med Ida som tillslut somnade. Lilla vännen.♥


Kusiner & Lillebror.

Mina nya favoriter!

Babyrosa tofflor: DNA, 199kr.
Bilderna gör färgen inte rättvis, de är lite ljusare och inte så blanka eller vad man säger. Varma som sjutton är de och sitter helt perfekt!! :)


Som vanliga söndagar.

Nu har nästan alla gäster som varit här åkt hem, Micke & Kwestan är kvar. Kvällen igår var rätt mysig. Kul att träffa många som man inte sett på ett bra tag. Fick även lite presenter (hehe) eftersom jag fyllt år och det satt fint det. Speciellt när jag fick världens godaste parfym och tillhörande bodylotion. Helt perfekt då min förra faktiskt är helt slut.

Nu ska jag ta och fixa lite med mitt nya CSN kort som kom på posten idag, när M&K kommer hem (de är iväg en stund) så ska vi förmodligen umgås lite innan de åker tillbaka till Malmö.

Nu i helgen

Har fått massa gäster här hemma nu och det kommer vara full rulle hela helgen. Vet inte hur det kommer bli med uppdateringen så om den blir kass vet ni varför. Imorgon är det dags för den årliga kräftskivan som vi håller i. Kul!

När man väntar på något gott..


COCO

Jag ska alldeles strax hoppa på bussen och åka mot råslätt där träingen hålls ikväll. 20.30 - 22.00 härliga tider eller hur!? ;)

Pappa kom hem för ca en halvtimme sen och han packade upp massa sjalar han hade köpt där nere. Mysiga färger men de luktade sjukt wierd. Antar att lite 'pakistansk lukt' kommit ner i påsen eller ;)? På tal om presenter ringde julia nyss och ba : Kom ut har present till diig och sara! Jag bara ehm okej kommer. Så när ja kommer ut ger hon mig & sara varsin provpåse på stark sås. Hahahaha så söt!

En cp bild med mysbyxor i velour från Bikbok. I like! Ser ni förresten hur stört det ser ut att mitt ben till höger ser sjuuukt smalt ut haha..?

K.A.T

Har precis städat undan lite i rummet mitt och jag ska sätta mig framför kanal5 play och kollade på Kungarna av tylösand. Somnade ju mitt i avsnittet igår.... Illa!
Dammsuga ska jag göra det också, men det gör jag samtidigt som jag är och kollar på min träning. Känner grym som kan göra två saker samtidigt ;)

Nej nu är det Kungarna av tylösand som gäller. Skriver innan jag åker senare! :)

Oui?!

Efter att telefonen har ringt sisådär 1798498235 gånger så har jag satt mig ner med mitt franska block framför mig. Dags för glosor!

En styck glad.

Nu är jag i alla fall så jäkla glad! Titta på min fina printscreenade bild! Deluxe Edition blev det ju också, självklart ;)

Detta gick bra......

Jag dog. Jag va absolut inte redo för att springa runt hela munksjön, så det fick bli mindre än halva till och med. Gick runt med Rebecka, Clara & Albertina och snackade och kollade klockan hela tiden för att inte bli alltför sena. Sista biten, över bron sprang vi och kom i mål springandes 48 minuter efter att vi gett oss av. Duktigt ;)

Nu ska ja snart hoppa in i duschen och sedan ska jag sätta mig med franskan. Har glosor till imorgon och läraren kommer väl halvt halshugga mig om man inte har gjort det man ska. Lukas pratade även om gym ikväll, men jag vet verkligen inte om jag orkar. Är så jäkla trött & mina ben väger bly!

Mindre snack, mer action återkommer när jag kommit ut ur duschen.

...

Ska snart till skolan & vid klockan 12 ska jag springa runt munksjön. Känns inte härligt då jag vet vad som hände den 23september (22 idag) förra året..

Ideologierna..

Sitter just nu med ett glas juice, en macka & ett par gigantiska hörlurar på mig. Mina högtalare fungerar nämnligen inte om man inte har hörlurar till.. Nu ska jag i alla fall göra samhäll. Lycka till sarah!

känner mig as snygg i hörlurarna asså!

Goooodmornin'

Sitter just nu och äter frukost, (samtidigt som Xavi vill att jag ska leka med honom med sin himla pipleksak..) Bussen går om ca en timma. Har två lektioner idag, en geografilektion på 1½ timme & sedan en franska lektion. Efter det måste jag direkt hem och plugga religion. Har lite arbeten som ska bli klara till imorgon. Om jag hinner senare så ska jag dra mig in mot gymmet, måste bara se om någon har lust att hänga med först.

Ha en bra dag! =)

det är löst nu, det känns bra.

6 anledningar varför 2 timmars sömn och sedan skola är en dålig idé

- Man är supertrött hela dagen.
- As ont i huvudet.
- Illamående
- Mår bara allmänt konstigt.
- Äter inte.
- Kommer definitivt att vara svårt att sova ikväll igen.


Gorgeous!

Två underbara nyheter på min hylla. Nu är det inte många cd skivor som ska in i samlingen sen är jag klar! För er som inte fattar något så vill jag ha ett exemplar av alla original skivor av mina favoritartister. Alltså inte nedladdade och överförda på en cd, utan en sådan man köper i affären.

Då kanske ni undrar vilka artister som faktiskt är jag avgudar: John Legend (en artist jag lyssnat på i 5 år nu!) & Secondhand Serenade. Behöver inte säga mer ;)

Första bilden är Secondhand Serenades albumframsida & andra är ju förstås John Legends :)


Ingen god morgon här inte.

Slutade 10.25 idag skönt! Nu är jag hemma & har precis varit ute på en liten promenix med hundarna. Ska lägga mig i sängen och kolla på en film, förhoppningsvis somna lite. Sov i ca 2-3 timmar inatt. Då kan man ju lungt förstå att jag är trött eller hur?

Har sisådär långtråkigt!

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov :)!

Vad gjorde du för 15 min sedan: Hade en rätt härlig diskussion med min mor.

Det sista du sa högt: MAMMAAA! det är ju den 21a på tisdag. JOHN LEGENDS NYA ALBUM SLÄPPS JU DÅÅÅ!

Det senaste någon sa till dig: Jaha, juste det har du ju sagt någon gång. Vad kul!

Vad har du druckit idag: Chailatte & Vatten.

Vad var det senaste du åt: Marabou Polka!! (Y)

Vad var det senaste du köpte: Bussbiljett, om inte det så var det fika på kaffepaus.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Blå ;)

Vad är det för väder hos dig nu: Ser inte ut, det är rätt mörkt.

Godaste glassmaken: Ferrari Porche hehe.. (ferrero rocher) & Jordgubb!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Självklart.

Sover du tungt: Nej det gör jag inte. Är otroligt lättväckt.

Drömmer du mardrömmar: Ibland, ja.

Favoritklädsel: Jeans & en t-shirt.

Favoritlåt just nu: Stranger med Seconhand Serenade!

Vad ser du om du tittar till höger: Mitt fönster med min föredetta väldigt fina orkidé..

Vad gör dig glad just nu: Det mesta faktiskt haha.

Vad ska du göra härnäst: Byta kläder, tvätta bort sminket lägga mig i sängen och titta på tv.

Höger eller vänsterhänt: Höger .. :)

Humör just nu: Superbra!

Favoritgodis: Fruktgodis á la fiskar i olika färger, jellybeans mm.

Kläder just nu: Svarta leggings, svart linne & en tröjja.

Sommarplaner: Just nu inga stora, men förhoppningsvis 2 utomlandsresor & jobb!

Hur många kuddar sover du med: 3!

Spelar du något instrument: kan spela både piano/keyboard & gitarr hyffsat.

Morgon eller nattmänniska: Lite både och. Ibland mer natt & ibland mer morgon
Vad är viktigast för dig: Vänskap & familj.

Är du kittlig: Under foten och magen tyvärr.. ;)

Snarkar du: Nej.

Stjärntecken: Jungfru

Äckligaste insekten: Tusenfoting & Spindel!

Längtar du mest efter just nu: Sol, värme och havet.


Varför så glad!?

Mitt glada humör fortsätter. Man kan ju undra varför jag är så positiv just idag, tro mig jag undrar också. Sitter i alla fall och tittar runt lite på internet. Kom på att jag får pengar imorgon. Lycklig blir jag då också hoho. Men shopping blir det inte än, har lovat Rebecka att hålla mig till den 30e... Då satan smäller det och tre galningar kommer springa runt i butikerna hehe.. :)

Imorgon går jag 08.00 - 10.25. Min absolut tidigaste dag (tack vare att jag hoppat av Företagsekonomin) Hallelujah för det faktiskt! Ska ringas runt lite imorgon också, diskuterade det med Lukas innan. Nu är det bara till att hålla tummarna för jag är så jäkla trött på att kontot ekar mm.

Nu när jag börja skriva om detta så kom jag på vad jag & min bror diskuterade innan. Dags att snacka med mor min! :)

Svar på kommentar!

Linda om Första lördagen hemma själv på flera månader..:
Vad hände mellan dig och julia?
och om du skulle få rösta i detta valet, hur hade du röstat då?

Det som hände mellan mig & julia tar jag faktiskt inte upp i bloggen, tycker att det är rätt privat. Men självklart supertråkigt att en 12 årig vänskap slutade som den gjorde!
Jag ska inte sitta och skriva om vad som är rätt och fel parti att rösta på. Alla som har rösträtt får ju självklart rösta på de parti som de tycker är bäst. Jag delar tyvärr inte med mig om min åsikt här heller, bara att jag inte tycker att man ska rösta på sverigedemokraterna. Bara de håller sig ute från riksdagen så blir jag glad!

Who dance like Lady Gaga

En del saker kan få en på så jäkla bra humör! Det hände mig nyss i alla fall & det ämnet lämnar vi här.

Ska om en två timmar ta bussen in till stan med Sara och träffa Elias & Lukas. Längesedan vi fyra träffades alla tillsammans faktiskt. Kul ska det bli i alla fall. Senare ikväll ska jag plugga psykologi & mysa framför tv:n till filmen Music and Lyrics. 

Bara för att jag är på sådant bra humör, så lägger jag upp en låt som annars gör mig glad. HWood - Could it be you(punk rock chick)♥

Första lördagen hemma själv på flera månader..

Nu har jag vaknat efter att ha sovit i ca två timmar. Så jäkla skönt, ska alldeles strax hoppa i säng och slå på tv;n och hålla tummarna för att det visas något bra. Denna lördagen har spenderats utan mascara & bara vara hemma. Förutom den timmen jag och mamma vart på mediamarkt & a6, samt när vi åkte till stan för att hämta mat.

Skulle egentligen träffat becka ikväll. Men allt blev så sent så det sket sig. Men det är skönt med en dag där man bara tar det lungt och så. Det behövs det också. Har inte varit hemma en helgdag på så länge!

Familjebricka + något extra.

Va så himla sugen på något extra gott innan, så jag föreslog att vi ikväll skulle ta hem hämtmat. Efter ett tag kom jag på vad det skulle vara för något, familjebrickan på pallas athena. Deras buffé är väldigt god, men maten kan inte uppskattas innan man ätit från en familjebricka. Jag säger bara MUMS! Så det ska vi i alla fall alldeles strax åka in och hämta.

Igårkväll mötte jag upp Felicia, Susanna & Rebecka på stan och vi gick direkt och satte oss på Adelantes och pratade om allt och alla. Så härligt att ha ett 'catch-up' samtal, speciellt när Felicia numera bor ca 3 timmar härifrån.. Efter ett tag gick vi vidare och satte oss på Johans. Slutade med en lampa som for i golvet och galet mycket skratt haha!

Har jag nämnt att jag förresten hade praktik på pallas athena för några år sedan? Ägaren känner i alla fall igen mig vilket gör att vi alltid får mer mat eller annat. Superkul! :)


I can't stand this.

Jobbigt att vara tillbaka i skolan igen efter 3 lediga dagar denna veckan. Så det är skönt med lite helg faktiskt. Idag hade vi en allmänt tråkig dag med jobbiga lektioner som t.ex matte, geografi & svenska. Hade även samhäll, men den är det ända som va intressant idag.

Igår var jag med Rebecka, Elias, Lukas & Tom och åt på Harrys. Kollade även på när Hv fick stryk av Djurgården. En trevlig middag faktiskt. =)

Lite senare ikväll så ska jag träffa Susanna, Rebecka och.... FELICIA! Hon kommer hem nu under helgen och självklart måste man passa på att träffa henne innan hon åker tillbaka till Lindesberg..

Jag hade lite kul med tidsfördriv under geografin.. Becka va tvungen att lägga till SUCK! under.. ;) Jag & Sara går och sjunger den heeeeeeeeela tiden.. :)


Allmänt babbel!

Som jag skrev i morses gick jag 8-14 idag. Tog bussen hem strax efter 2 och efter det har jag suttit hemma och pluggat. Har massor av franska till nästa vecka, spanska och psykologi. Till imorgon har jag ett referat & geografi. Det är rätt mycket att göra nu om man säger så.

Snart ska jag fixa till mig lite och så, om ca 1½ timme går min buss in mot stan. Ska träffa Becka, Lukas, Elias & Tom. Vi 5 ska dra oss mot Harrys för att äta och titta på hockey, HV - Djurgården.

I och med att man åker skridskor på hockeyn så tänkte jag att ja kunde lägga in två bilder från förra vintern när jag var och åkte skridskor. Bilderna är tagna från en video Sara spelade in då, därför är det så jäkla dålig kvalitet. & Jag är inte sådär jättestabil på ett par skridskor..


Mot skoolan!

Sitter för tillfället och borstar tänderna. Ska om sisådär 10 minuter  knyta på mig skorna, fälla upp paraplyet och gå mot bussen. Går 8-14 idag, otroligt segt och jag börjar med Franska!

Men senare blir det förmodligen grymt mycket roligare då jag & några vänner ska dra ut och käka och titta på hockey. (skriver mer om det senare!)

15 september.

Hahahah, nyss vid frukosten skulle jag öppna en burk med metallock. Ni kanske vet vilka jag menar. I alal fall sitter den så hårt så jag står och kämpar i typ 5 minuter. Ger upp och ropar på min 3 år yngre bror. Han kommer ner och öppnar den som om det inte var något lixom. Förstår mig inte på det där jag.

Idag ska jag inte göra så jätte mycket mer än plugg. Har geografi som jag först och främst kommer göra, halva idag och halva imorgon. Klant som man kan vara glömde jag svenska referens grejerna i skolan. Så det får vänta tills imorgon. Har rätt mycket i skolan nu? Ska även hoppa av företagsekonomin. Så jäkla tråkig & väldigt onödig för min del.

Nej, nu ska jag ta och hoppa i något annat än pyamasen & sedan ansluta mig till böckernas värld.

En stor favorit; Secondhand Serenade!

Det går inte få den ur huvudet..
Secondhand Serenade - Stranger♥


Give a helping hand for street child..

Sådär, nu har jag ätit lite efter jag kom hem från friskis. Idag va en sån otroligt härlig träningsdag så de inte va sant! Ville lixom inte gå därifrån. Hoppas på att hitta någon som vill dit med mig imorgon, annars kör jag själv.

Något jag ville nämna är att jag beställde ett linne igår över internet. Fick det idag! fattar ni hur snabbt det gick? Fint va det också och det är en ny favorit. Kostar lite lite mer än t.ex gina tricot. Men hoppas att kvaliteten är bättre. Ska se om de får in fler storlekar på lite andra linnen. Då ska det shoppas loss :)

Såhär ser det i alla fall ut. När jag köpte det så skänktes även lite av pengarna till en hjälporganisation. Alltid trevligt att hjälpa till ;)

FRISKIS & SVETTIS!

Ska iväg och träna lite nu med mina vänner!
Hörs efter det! :)


14/9 - 2010

Så, då var födelsedagen över för dethär året. Dock känner jag mig inte mycket äldre.. ;) Igår spenderades dagen först på gymmet, sjukt härligt att vara där igen efter förkylningen (som fortfarande sitter kvar lite). Efter det gick jag & lukas med elias som skulle på en arbetsintervju och efter det drog vi och åt. Senare åkte vi till råslätt där jag träffade rätt många som man inte sett på länge, KUL! Där var det i alla fall match som vi förlorade. Sen att det slutade med att jag stod uppe vid ingången och vinkade in en ambulans hoppar vi faktiskt över..

Vid 22.00 satt jag och sara bänkade framför tv;n
här i mitt rum och kollade på VMA 2010. Grymt överskattat program faktiskt :)

Hade lite att göra innan, fan va många det va som grattade. Runt 350 st, tack alla :)
(tog bort allas efternamn. därför är det lite vita luckor här och där.)


13 september, 2010

För sisådär 7 år sedan såg det ut såhär fast inklusive mer folk & maaaaassor av leksaker i present:


I år är det lite annorlunda;
*istället för att fylla 10 så fyller jag 17!
*jag får inte längre leksaker i paketen!
& mycket mer :)

I know you don't think that i am trying.

Helgen har varit riktigt bra faktiskt. I fredags va jag med sara elias och lukas. Vi lagade tacos och tittade sedan på film (bilder kommer här nere!). Igår tittade jag först på match, träffade elias och tommie lite snabbt och sedan va jag med becka & susanna♥





dagen i korthet.

Tidigare idag va ja inne i stan och kollade på mitt fantastiska lag som spelade en bra match. Tyvärr förlust, men jag ser det inte som det utan det va rikitigt bra spelat idag. Bara oturen som gjorde 2 av deras mål. Nu ska jag strax ta bussen till stan och träffa mina beejbs Susanna & Becka. Mysigt!


Se upp, långt inlägg!

Skolan gick hyffsat snabbt idag. Trots att huvudet kändes som ett klot och inte hängde med så mycket, och jag låter som en konstig papegoja när jag snackar så gick det ändå bra. Vår geografi var inställd idag, så jag susanna & becka gick ner till ett mindre klassrum för att göra uppgifterna som vi fått till nästa lektion. Inga uppgifter blev gjorda utan vi satt i en och en halv timma och bara snacka om allt och annat.

Tillslut blev det dags för idrott som jag tyvärr inte kunde vara med på, min förkyldning gör det inte lätt för mig. Kändes rätt bra att ta det lilla lugna precis efter sjukdom så ja. Men fan vad jag och becka skratta under lektionen då. Såg så roligt ut när allas ena ben va fastknutet till någon annans. Speciellt den gruppen som fick vara 3 istället för två haha!

Efter skolan gick jag och susanna och satte oss på Claras och snackade. Det blev varsin scones till det som satt fint i magen kan man säga. Nu har jag precis ätit klart kvällsmaten och även varit en sväng på råslätt. En väldigt väldigt kort sväng med sara.

Nu blir det något vänner avsnitt innan sängen för imorgon är det skola klockan 8 som gäller! Hitta en supergullig bild här på bloggen också. Så den fick det bli..


Pictures from Öland ;)



Min & saras packning var inte alls stor... hahahahah vi höll på att dö av skratt när vi gick mot hovet haha! (rullväskan & ullaredpåsen gemensam packning, luftmadrasser & täcke mm..)


För de lite mer kräsna duger inte sovsäck! Nej här ska det vara duntäcke & fina påslakan..!




Grillning vid stranden. Supermysigt! På nedersta bilden har vi Niklas & Christian som spelar och sjunger, även johanna som sitter och spelar in på mobilen haha :)



Påväg hem och här över ölandsbron. Satt fram med Johanna & Niklas (på bilderna)


så jobbigt!

Ska alldeles strax gå och lägga mig. Ska upp imorgon och släpa mig till skolan. Febern som jag hade imorses är borta, så varför vara hemma & missa för mycket i skolan. Just nu är jag bara typ massa förkyld. Får äta massor med alvedon och även halstabletter! Skriver mer imorgon.


5 september

Hemma efter en grym helg i öland med mitt lag. Helgen har bestått av massor av roligheter så som att flytta på bilar, åka från ledarna, tejp för vattenkranen mm. Har även tittat på massor av deras träningar, två matcher och skrattat som in i. Igår var vi bland annat på stranden på kvällen, det va så vackert med en rosa solnedgång och med våra ledare spelade gitarr och sjöng framför brasan där vi grillade korv (jag 'grillade' korvbrödet i och med att jag inte äter korv..) och senare marshmallows. Detta ve lite i korthet om helgen.

Nu ska jag tvätta av mig mascaran och bädda ner mig i sängen & titta på irene huss som börjar vid 9. Nej fasen, ska in till sara och hämta täcke & kudde från helgen också. Fan då! Fryser som in i bomben, gjorde det igår också. & jag börjar känna av en förkyldning som inte alls är välkommen.

En låt som påminner om helgen. Spelades vid brasan med Nicke vid gitarren och Chrille som tog ton. Så bra!

Packning med mera.

Åh vilken jobbig dag det har varit idag. Har kännt mig hängig av en anledning, och hela dagen har gått till att vara trött och gäspa. Dagen började med min favorit lektion religion där vi diskuterade kring ämnet Etik & Moral. Så himla intressant! Några av ämnena va otrohet, vänskap & lögner vilket är väldigt kul att diskutera runt. Men idag va jag nog inne i min egen bubbla och gäspade varannan minut.

Nu är jag i alla fall hemma efter skoldagen, samt att jag letat efter ett par svarta jeanstights. Hittade istället ett par svarta jeans som jag vill testa, men det får ské efter helgen. Jag drar till öland imorgon runt 1 och kommer hem på söndag. Ska bli kul att komma bort lite och spendera tid med Sara, samt alla tjejer i innebandylaget!

Ska ta tag i packningen alldeles strax. Först ska jag fixa lite saker, även titta ut vad jag ska packa allt i. Återkommer senare! :)


RSS 2.0