J U N I

Det var så fint väder så passade på att lägga mig i solen med godis och dricka och mös med hunden min:)


Jobbade rätt mycket som telefonförsäljare....


Den 4e opererade jag mitt knä & låg på sjukhus fredag-måndag. Fick ha ett stort isbandage sm de bytte varje timme (2a bilden). Otroligt jobbigt och hade så sjukt ont så att det slutade med, när sjukgymnasten skulle in och böja på mitt knä att jag skrek och börja storgråta inför mina vänner. Det är något jag hatar och skulle vilja ha det ogjort... (gillar inte att gråta inför folk)




Färgade om mitt hår tisdagen efter operationen, och den här gången blev det asbra. Har även henne som frisör nu, as duktig!


Åkte därefter till Kroatien. Stannade 2 dagar i München där vi blandannat var i Dachau konsentrationsläger. Blev sedan snabbismagsjuk där. Inte kul alls. Väl i kroatien så stannade vi i 3 sköna veckor. Var på dåligt humör nästan hela resan för jag hade så ont i benet samt att det var varmt och jobbigt med ställningen. Men utöver det hade jag kul & folk kollade på mig som om jag vore galen när jag hoppade från murar i vattnet och spelade volleyboll. Fick väldigt mycket uppmärksamhet från de vi reste med och från personer som bodde där. Älskade när dom på servicen på restauranger gav mig en extra stol att lägga benet på..♥ & snälla kroater som Sebo & "indianen" som gav mig massor med choklad :)





M A J

Jag gick från brunett till "blondin" (mer blond/orange..). Färgen blev verkligen inte som den skulle och efter det bytte jag frisör! Första gången blev misslyckad, så misslyckad så mamma sa: Om du inte vill gå till skolan imorgon förstår jag dig. Slutade med att jag gick tillbaka till frisören & hoppade över skolan.


Tog mer seriösa bilder i skolan..



Var med Sara på stan samma dag som spanjorerna skulle komma. Tog egobilder på Psets toalett & fikade på Waynes.



Spanjorernas tur att komma till oss. Gjorde lite olika saker, visade dom A6, bowlade mm. Jag menar, vad finns det i Jkpg lixom? Ingenting mot Barca.. & sista kvällen var vi 5 st hemma hos mig och kollade fotboll!






Jönköpings marknad med mina fina Susanna, Rebecka & Felicia. Fanns roliga "ballonger/bollar" som flöt på vattnet som man klev in i. Askul!



Det vart så fint väder ute så man tog tillfället i akt och satte sig i solen och pluggade med musik. Tog även en härlig fika med Sara & Elias!




A P R I L

Hade en fotokväll med Sara. Rätt härliga bilder blev det ändå, och kul som satan hade vi för den delen också :)


Finalen i hockey sågs hemma hos Elias & när hv hade tagit guldmedaljen så drog vi in till stan. Bussen började ryka så vi vart tvugna att byta buss bland annat. Det va supermkt folk inne i stan och jag vet att jag hängde på när Elias, Henrik och Tommie börjar tränga sig frammåt i folkmassan när hv bussen skulle komma. När vi sedan kommit typ längst fram ringer Sara: Sarah, pappa e här nu vi ska hem. hahahaha ;)



Klädde mig i skinnjacka och en stor stickad/virkad halsduk.


Tog seriösa foton under lektionstid i grupprummen i skolan. & på idrottslektionerna.




På lovet var jag bland annat ute och åt med Felicia.



Jag och Sara var i stockholm med vårt lag. Och tro det eller ej så lyckades vi hoppa på rätt tunnelbana till globen!




&hade en av de bästa söndagarna någonsin!




Effektivt!

Sådär, då har jag även hunnit städa mitt rum & klockan är bara 1. Effektiv dag idag, vid 3 kör pappa mig till a6 och där ska jag inhandla den sista julklappen och förhoppningsvis lite andra saker till mig själv. Vid 4 böjar jag jobba och har stängning idag vilket betyder städa från 20-21.30. Hoppas på att få stå i kassan idag då..

Nu ska jag börja fixa mig lite smått och sedan packa jobbkläderna så det är klart till senare. Blir så lätt att man glömmer någonting annars.

För oss som inte gillar Justin Bieber så finns det ju andra alternativ..
Taylor Ward - Baby (Cover)

M A R S

Detta var nog en av de bästa månadera yet!

Började umgås mycket med Susanna, Rebecka & Felicia. Gick ofta till grupprum och pluggade.


Vi fick världens sämsta schema med delad datorkunskap. Så varannan vecka have di en håltimme & vi passade på att ta en fika inne på Bernards!


Vi åkte och badade på idrotten & jag rebecka tina och mickan var ca 40 min sena till lektionen, när vi står i hissen säger dom ska ni med till Barca? Det finns platser kvar, gå och prata med Anne nununu!


Vi lyckades även att övertala Susanna som va lite osäker i början ;) Detta var onsdagen, resan skulle ske tisdagen veckan därpå. På torsdagen betalade vi våra 500 för hela resan & på fredagen fick vi tillbaka pengarna pga att vi inte skulle få resa helt plötsligt. Smådeppiga över det ringer vi hem och berättar detta. Åker hem till Susanna och har tjejkvällen vi planerat att ha så ringer Beckas morbror och säger : NI SKA TILL SPANIEN! så han ringde och fixa in oss i resan igen. :)

Gick med mitt lag på en Innebandygala i kyrkan.


Den 16 mars runt 10 tror jag det vart så åkte vi mot Barcelona. Resan tog 16 timmar. Jönköping-Göteborg-Oslo-Barcelona. Veckan var hur härlig som hellst & förändringen av väder var enorm. 25 grader och molnigt mot -20 och snö lixom. Bodde hos varsin familj och även det var väldigt trevligt. Resan var verkligen hur kul som hellst.






:To the bus, it was time for him to go home...

Kollade precis klart på filmen The Blind Side & ska sova nu hade jag tänkt.
Filmen var hur fin som hellst & den rekommenderas tusen gånger om. Blev tårögd flera gånger. Den är även baserad på en sann historia...
Godnatt♥


F E B R U A R I

Vi firade Saras 17 årsdag hemma hos henne med sleepover, marängtårta ala Sarah&Julia och presenter :)




Medan pappa var i Haiti åkte jag, mamma och Jonte åkte till malmö, sov hos Micke en natt & dagen efter åkte vi och hämtade världens sötaste&knasigaste hund. Love♥ (hos micke åkte vi och hämtade mat. slutade med vääärldens godaste hamburgare!!) Xavi började även bra här hemma, efter någon dag hade han fått en pinne rakt in i nosen. Pupps! (sista bilden..)




Var ute och åt i stan med Sara & Julia.


Var i skolan & hade lekar på idrotten. Pluggade även till ett stort historiaprov!



Mös i min stooorstora halsduk från Selected.


J A N U A R I

Tja, i januari vet jag inte riktigt vad vi gjorde. Har inte mycket bilder i den mappen, men lite får allt komma ut!

Vi var ute mycket & busade med vår snötokiga hund.



Egobilder i myskläder för det mesta. var väl för kallt för att gå ut ;)


Träffade Lukas för första gången :) Vi åkte hem till Julia och tog massa kort och kollade på film. (ska tillägga att Lukas satte sig i Julias stol, och somnade.. )


You are my only, no need to worry.

Igår blev det inget med Susanna & Felicia, synd! Efter lite om och men gick jag tillslut in till Sara & Julia kom någon timme efter det. På kvällen gick vi ut och hoppade i snön, betedde oss som 5 åringar. Men vad gör det :)?

Idag åkte jag in till stan och träffade Lukas & Elias. Mycket trevligt faktiskt, och nu sitter jag här och har mindre trevligt och funderar. Vill ha något att göra, är så himla rastlös nuförtiden!

Kommer att lägga till en ny mapp/kategori i bloggen som heter Resumé 2010. Istället för att göra ett himlans långt inlägg med massor av bilder från varje månad så kommer jag lägga ut en månad i taget, Januari-December.


01.05

want you to make me feel like i'm the only girl in the world..

kan inte sooova, fan vad jobbigt detta är! & imorgon ska jag träffa Susanna & kanske Felicia med? På kvällen ska vi nog ut och äta! Men innan dess ska jag tydligen till sjukgymnasten, weeeey!

Gotta let go!

ojojojojojoj vad jag är sämst på att hålla uppdatering här! Har haft annat för mig, kan man säga.

Lika bra som originalet!

Tell me babe, do you recognize me?

Satan vad förkyld jag har blivit. Haha när jag klev upp i morses sa mamma, men guuuud vad du e förkyld man hör knappt att det är du som pratar! Som tur var gick det hesa bort ca 2 timmar efter det...

Åkte in till stan innan och mötte Susanna & Felicia, skrattade rätt mkt under tiden och ah, fan va ni e härliga.
Sitter och väntar på Sara som verkar ha tuggumi under skorna, seriöst "jag kommer om 10 min" betyder visst 30 min ;)? Aja, film (HITTA NEMO!!) & godis blir det i alla fall. Mysis.

Jag & Min fina Susanna i skolan. Detni!

Cleaning.

Julstädar för tillfället med Jamie Foxx i högtalarna. Fint det!
Ska sedan hoppa in i duschen och sen fika med Susanna & Felicia i eftermiddag (?). Det är fint det också! Ska även slå in lite julklappar som jag fått i uppdrag att göra. Synd bara att vi inte har ngt fint julklappspapper.... ;)

Nej back to cleaning.. :)


Best Night Of My Life.

Shit vad jag är seg. Skolavslutning idag äntligen, hur man nu lyckas ha en sådan avslutning som vi det vet jag faktiskt inte. Efter det blev det stan en snabbis & sedan jobbet. Jobbade i 7 timmar varav 5 var i lobbyn & två i kassan. Så snacka om trött. + att min hand är svullen som ja vet inte vad. Har det inte gått ner imorgon ska vi ringa till läkarn så det inte är ngt fel i och med att det är rött & svider/bränner as mkt. Allergisk reaktion kanske?

Nu ska jag i alla fall krypa ner i ett par mysbrallor & dra på mig tjockaste tröjan samt ett par riktiga stickade strumpisar, lägga mig på sängen med en filt och kolla disney. Underbar start på loveet tycker jag, låter det inte bra :)? Kanske borde man kurera sig mot den hemskhemska förkyldningen som precis kommit? Det blir nog en kopp té också..

En låt från Jamie Foxx nya album. And i loooove it, både låten & albumet. läten Winner (ft. justin timberlake) är med på albumet, som jag lyssnade sönder ett tag i somras!!

Skoolan

Sitter för tillfället och borstar tänderna, bussen går om 15 min i think. Börjar 10 idag & hela dagen kommer bestå av film i skolan. Skönt! Efter skolan ska jag iväg och äta med Susanna på salotto och sedan blir det snabbt hem för att jobba vid 5 :) Har stängning idag så kommer inte sluta förrens 21.30 buhu. Men det är goa pengar i alla fall! :))

Helgen.

Min helg i korta drag, Fredag; Frukost på bernards, fika med klassen & jobb. Lördag; Stan&Fika med E&L, hemmakväll med S&E&L. Söndag; Jobb! Bildbomb.
Fredag;

Lördag:




Today: WORK!

Nu ska jag om ca 20 min ta bussen till jobbet. Ska jobba på ett annat ställe idag där dom hade många sjuka. Va inställd på en lugn fredag men med inget planerat och med riskt att inte ha ngt att göra så sa jag ja till att jobba idag igen. Att dom alltid ska behöva folk ;) Men de e fint med pengar sen också. Asnajjs! :)

Nej nu ska jag fixa det sista och sen gå till bussen. Slutar klockan 8. Skriver mer då & svarar även på en fråga som jag fick igår :) Puss

En styck trött Sarah.

Att det ska ta över 1 timme att ta sig hem från jobbet med buss (då det tar 10 min med bil..) är helt sinnes! Man blir rätt less på det & ja menar, det finns annat man vill göra än att sitta på en buss lixom.

Har i alla fall gått klart 4 av 6 timmar av min utbildning & det går jättebra. Lär mig snabbt och stod till och med lite i kassan idag. Men gud vad de e mkt att hålla reda på! Men det ska nog gå, bara man kommer in i det lixom. Har även mitt schema för december och det ser bra ut! :)

Nu ska jag tvätta av mig sminket och sen ska jag läsa lite till imorgon & sen blir det sängen. Natti ! :)


this week.


Defying gravity

Tisdagar är den bästa dagen under hela skolveckan. Sovmorgon till 10.40 & sedan två lektioner, geografi och franska. Visst roligare lektioner finns med de e sjukt soft ändå. På geografin hade vår söta lärare köpt lussekatter till hela klassen & på franskan hade vi film för en gångs skull.

Nu ska jag sätta mig med engelskan & senare blir det glee som går på 4an vid 4 :) Looveit!


I hear you call my naaame!

Så jäkla bra! När vi satt och kolla idolfinalen så höll vi på att dö, eller okej jag höll på att dö när Jay sjöng denna. & jag dör lite varje gång jag hör den. Han är så förbannat galet bra helt enkelt. Åh!


The end of the week..

Är hur trött som hellst, ska nog fixa mig för sängen alldeles strax för att vara pigg imorgon, ska ju till min absoluta favoritplats i hela världen..skolan! Om jag ska vara riktigt ärlig så orkar jag inte mer skola denna termin. Men de e väl bara till att hålla ut i guess?
& just såhär kul har vi på vår geo-lektion. Innan A började skriva "bra att veta" på tavlan.. & talar nog inte bara för mig själv när jag säger jobbigt läge!?

I wanna i wanna rock right now.

Slö söndag, eller egentligen inte. Gick upp vid 9 och tog en dusch. Vid 11.30 stämplade jag in på jobbet och jobbade till 15. Står där i början och tänker gu vad skönt, inte alls mycket folk idag. Sedan fick jag ju för den tanken, runt halv 1 kom allt & fortsatte vara proppfullt ända till slutet av mitt pass. Att jag sedan råka smälla handen rakt in i elementet & knät rakt in i ett bord är en heelt annan sak. Lyckades även köra in handen i massa glas i skolan i fredags. SKÖNT!?

Nu ska jag ladda in lite bilder på datort från iphonen och sedan kanske lägga upp någon här. Det märker vi helt enkelt.


LALA

Igår hade jag susanna och rebecka tjejkväll. Sjukt kul, pepparkaksbakande, idol & telefonsamtal hahaha!
Idag kände jag på mig att det skulle bli en tråkig dag pga att alla var uppbokade. Slutade sedan med att jag drog in och jobbade, hoppade in för en tjej som blivit sjuk. Ska jobba hennes pass imorgon också.

Nu tror jag att jag dör av trötthet. Så godnatt världen ;)

Dirty situation

Phuuuuu, slutade denna dagen med en god kokosboll som jag bakade häromdagen. En kokosgegga som man sedan doppar i choklad. Sååå himlans gott!

Har städat rummet, gjort min svenska samt läst genom lite saker till jobbet. Har ju utbildning på onsdag-torsdag nästa vecka och efter det börjar jag. Är sjukt taggad för det om jag ska vara ärlig, känns som jag kommer trivas! 

Att lyssna på sådan här musik gör mig alltid på bra humör. :)
fattar inte varför youtube jämt har så kass kvalitet på sin musik!?


EHEHE

Fick reda på mycket i skolan idag, kanske lite för mycket? Fick i alla fall tillbaka mina senaste prov, spanska & engelska. Båda gick bra & det visade sig att jag hade missat en uppgift i spanskaprovet, men hon förstod i och med att den va himla svår att se! Hade även två redovisningar idag, en om Mansonfamiljen med Linnea  &  en spanska redovisning om traditioner i Mexico.

Nu ska jag städa upp lite (orkade aldrig förra gången jag skrev..) & sen ska jag göra klart min svenska. Har redovisning imorgon om Abort, då jag ska vara för & argrumentera för min åsikt. Hoppas det går bra! :)


;D

Blev inga bilder till ramen igår, men just nu sitter jag och skriver ut, hoppas på att det blir fint nu bara :)

Gick upp vid halv 9 imorses och hela rummet snurrade, mådde illa och hade sprängande huvudvärk. Slutade med att jag la mig i sängen ringde mamma (så hon kunde ringa skolan) & somnade om. Vaknade vid 12, tog två alvedon och gjorde klart geografi inlämningen. Nu mår jag bra igen så det blir skola & bad imorgon.

Nu ska jag sätta in bilderna i ramen & sedan blir det en dusch.

You are an angel

Åh vilken otroligt seg dag det varit idag. Slutade skolan vid typ 10 och efter det gick jag på stan en sväng för att köpa julklapp till mamie. Har bara behövt köpa 4 julklappar i år. Ja menar BARA 4 st! Helt sjukt, vet innan hur jag sprungit runt i panik om att hitta någonting till alla. Men de blir lite mindre när jag, sara & julia bestämde oss för att inte köpa till varann i år, utan istället göra något roligare för pengarna tillsammans :)

Nu ska jag gå genom lite bilder till min nya ram jag köpte när jag och susanna var i ullared i lördags. Älskar ramar & foton, bara så ni vet lixom :)

musiken & videon..♥

6 december

Jaaaaja, man kan ha tråkigt lite då och då. & det kan sluta såhär..


And i never felt this way before.

Är det någon mer än jag som får ont av att andas när det blir kallt ute? Ja menar typ svårt att ta andetag och det gör ont i lungorna när man andas? Aja, allt blir knäppt med mig när det är vinter, trött och hängig, & jag lyckas då alltid få en långdragen förkyldning, som kommer till och från under hela vintern. Lite småjobbigt då jag redan nu är förkyld. Har så jäkla ont i huvudet och jag hostar som en galning..

& det här med städning.. Man är så grymt taggad när man väl sätter igång, sen efter varje minut börjar det bli tråkigare och tråkigare så tillslut sket jag i det. Dammsugarn hann aldrig fram och det ligger fortfarande lite grejjer här och var. Kände att en tripp till ÖB med mamma satt bättre & de e klart, det gjorde det!

Black eyed peas - The time (dirty bit)

STRIIIKKKEEEEE!

Ännu en skoldag är klar, skönt nu är det inte långt till kväll & sova... haha!
Slutade skoldagen med bowling på idrotten, haha rätt kul hade vi ändå. Trodde seriöst inte att jag skulle bryta någon nagel, men när vi lämnade stället vart 2 naglar av. Ledsen man blev då! haha..

Nu hade jag tänkt att jag ska städa, mitt rum är KAOS och ah, städning behövs gånger 100. Ska även göra om lite i rummet och flytta på lite småsaker, men måste iof till ullared först..

Bild från idag, ihi love uuu .


RSS 2.0