Bye bye love.

Nu ska ja och mamma bort till konsum och köpa lite saker till resan och sedan lite mat. Sedan drar jag!
Tåget går om ca en timma, 17.54 , detta kommer bli så kul! :)
Ha det bra så skriver jag på måndag!

Har på mig min nya supersköna stickade tröjja! Den passar verkligen på en lång nattresa som denna! :)

They said everybody knows, everybody knows where we're going.

Har precis tryckt i mig god mat som bestod av grillning. Det måste seriöst vara livets mat på sommaren!
Kom i alla fall hem 7 hundralappar fattigare, men en tröja & ett par leggings & en stickad tröja & en mascara rikare. Detni! :)

Nu är det dags för mig att ta tag i packningen. Biljetterna har jag skrivit ut och dom ligger så fint här. Funderar på hur fasen jag ska få plats med allt jag vill ha med mig. Ett prio är regnjackan tyvärr, vädret visar regn!

Såhär skulle det kunna se ut när jag packar. Dock är det mycket rörigare i mitt rum samt att jag faktiskt inte ska på hajk! Så jag skippar kängorna, sovsäcken, ficklampan med mera. Det som däremot kommer ligga i väskan är tandborsten och tandkrämen :)


Danska?

Sitter nu, efter att ha jobbat två timmar utan avbrott framför datorn, och målar naglarna med ett genomskinligt lack som är stärkande. Känns även som att mina ögon är fyrkantiga och jag tänker på danska. Vilket jag inte gör ioförsig. När ja jobbade innan hörde jag mig själv sitta och läsa det som stod, på just danska. Fast, såklart lät det väl inte som danska, mer som skånska/engelska/svenska/danska någonting. Skrattat hade den som gått förbi mig gjort i alla fall.

Nuu ska ja fixa till håret så jag inte ser ut som ett spöke och skrämmer slag på alla man möter på stan. Efter det ska ja bomba sara med skyynda dig sms. Ja, det låter väl bra ;)?


Marc Jacobs.

Skulle egentligen sitta och jobba nu, men man behöver en speciell dosa för att få fram ett lösenord som ändrar sig varje gång man ska in, ungefär som på banken! Så när jag ringde och frågade om jag kunde få koden så hade Micke glömt dosan. Men jobba ska ja göra om cirka en halvtimma, så det jag gör är iprincip att vänta på att han ska ringa med koden haha.

Senare idag ska jag åka till stan med Sara. Hoppas att man hittar något, är så jäkla shoppingsugen! Måste även sätta över lite pengar på kortet från mitt sparkonto, man vet aldrig hur mycket man kan hitta!
Efter stan sedan måste jag verkligen packa, och skriva ut yranbiljetterna. Men frågan är, vad satan ska man ha med sig?

Men nu ska ja ta tag i mitt liv och hoppa ur mjukisbyxorna och i ett par jeans. Då känner man sig helt plötsligt mycket piggare haha.

Nu när jag jobbar har jag faktiskt mycket roligare än vad jag hade på sveacom. När alla pratade i telefon och man själv väntade på samtal så va det bra att ha sin läppstiftspenna från Marc Jacobs(london). Sen självklart blev det bra mycket roligare när det kom roligt folk.


I can't miss, can't lose, can't miss

Idag, ja idag sa jag upp mig från jobbet mitt. Känns otroligt bra faktiskt! Har fått ett litet jobb av Micke just nu, på danska! Men det löser sig och jag gör faktiskt rikitgt bra ifrån mig haha. Jobbar hemmifrån gör jag också. Hur bra är detta inte då!? :)

Efter jobbet i alla fall gick jag och **** & tog en glass på piren. Det va supertrevligt och ja, vad mer ska man säga. Vill inte säga för mycket heller.

Nu om cirkus 5 minuter så börjar Sex and the city. Även fast jag har boxen och sett avsnitten flera gånger så är det faktiskt något jag måste se. Att det fortfarande är bra efter så många gånger fattar jag inte haha.
Imorgon ställer jag klockan. Har tänkt mig att börja jobba lite runt 10. & senare på kvällen blir det stan. Hopaps jag hittar något fint att ha i östersund. Har tänkt att kolla på leggings i alla fall.
Packa borde jag börja tänka på också ja. Men hela onsdagen har jag ju också.

[Har ingen passande bild. Så ni får helt enkelt ingen :)]


Don't make me change my mind.

Saken va att inlägget nedan skrev jag för ja, en kvart sen. Sen när jag kommer tillbaka ser jag att det låg som utkast, jag hade alltså glömt trycka på spara & publicera knappen. Bra sarah!

I alla fall här kommer låten som jag seriöst verkligen äääääääääääääälskar. Den är så jäkla fantastiskt bra helt enkelt.

Seconhand Serenade - Fall for you♥

Trötter.

Kvällen började med att vi (jag&sara) mötte upp Elias, Michel och Hanna. Vi begav oss därefter mot georges där vi fikade och snackade allmänt. Efter någon timma där så "drog vi vidare" till Claras och tog en fika även där, latte är sååå gott på Claras. Lite senare kom även Lukas, som varit utomlands cirka 3 veckor. Härligt att se han igen!! Sedan kom även Anna och *** (nämner inga namn här!) och satte sig.
Det va en helt ok kväll, kände att jag va seg och trött så jag va kanske inte världens roligaste. Sen va det lite andra saker som faktiskt inte gjorde mig på humör helt enkelt...

Nu hade jag tänkt att fräsha till mig innan jag går och lägger mig. Om jag nu kan sova vill säga. Annars blir det lite tv. Kommer även upp en låt här snart, innan jag stänger av datorn. Det får ni inte missa ;)


Underbart!

Igårkväll träffade jag som sagt Tina. Runt tio i sju gick vi och satte oss på Adelantes & satt där till klockan 11. ja, vi satt alltså där i 4 timmar och det var inte en enda tyst stund. Vi pratade heela tiden och hade så mycket att berätta, skrattade som satan gjorde vi också. Hon är verklgien en härlig tjej!

När jag kom hem kände jag för en gångs skull att jag va helt slut. Jag gick och tvätta bort mascaran, borsta tänderna och tvätta ansiktet och sådant, la mig i sängen runt halv 1. Tror ni inte att det sista jag såg av klockan va halv 4? Somnade säkert en halvtimma-timma efter jag kollat på klockan sista gången. Jag låg och vred och vände på mig i 4 timmar. Så jobbigt!!

Just nu ska jag i alla fall städa lite här på rummet, blev inte av i tisdags(?) då jag egentligen skulle det. Men blev lite stressigt mellan a6 och stan. Dammsugning blir dock imorgon då jag ska in till stan ikväll igen och träffa vänner. Underbart! :)


Can't be to careful anymore.

Sådär, nu har jag fixat lite här och där. Blandannat naglarna är nymålade i en fräsh rosa färg. Tycker det är fint med färg på naglarna, slår vad om att jag inte är den enda.. ;)

Ska om cirka en timma åka in till stan för att möta upp Tina och ta en fika. Kommer bli härligt, längesen man såg henne! Efter det vet jag inte vad jag ska hitta på men det får man se senare eller hur :).
Nu så ska jag se till att få klart det sista och att byta om en snabbis. Bussen går inte förrens 18.26 så jag har inte direkt bråttom, men jag ogillar att stressa, och det gör man ju ändå resten av året då det spenderas i skolan ;)



hjksgnfmas

Hehe, tog inte lång stund igår på filmen innan jag somnade. På fel sida av sängen dessutom. Var kanske tröttare än vad jag faktiskt trodde. Idag vaknade jag pigg klockan halv 10 i alla fall. Skönt det, har lite saker här hemma som ska fixas och sen ska jag in till stan och träffa Tina! :)

Skriver lite senare.

Sex and the city.

Sådär, första avsnittet av Sex and the city avklarat. Nu väntar ytterliggare ett och sedan blir det att lägga sig ner och kanske titta på en film. Värst vad jag blivit en nattuggla nuförtiden då. Förstår egentligen inte hur jag orkar då jag somnar runt tre, går upp runt nio-tio.

Så här kan man se ut nu när man är lagom sliten. Till bloggen säger jag nu godnatt!


sådärja.

Japp, nu är jag klar. Inte från jobbet utan då kom jag hem klockan 5 över nio. Hur bra som hellst! Fick även lift idag igen, fast av en annan. Namn nämner jag faktiskt inte här då det inte alltid är så bra. Supertrevlig var resan i alla fall och ja, supersnällt av "personen" att köra mig.

Det jobbiga med att jobba 17-21 är att man inte riktigt är hungrig innan man åker till jobbet, men när man sedan har rast runt kvart i 7 så håller man iprincip på att dö och magen skriker. Idag var en sådan dag då jag och några till gick till Mc och köpte hamburgare. Hur det slutade med att jag stog där med två istället för en håller jag faktiskt för mig själv hehe...

Tänk att om en vecka så är detta första kvällen i Östersund med mina fina Becka & Susanna. Då kommer jag att vara så glad!

Dels så blir det inte heller några biljetter bokade. Det är en anledning jag inte skriver ut här utan det tycker jag bara angår oss som är inblandade. Notera att detta inte har något med Norrlandsresan att göra då biljetterna är bokade sedan långt tillbaka.

So long..

Nu drar jag strax och jobbar. Efteråt kommer jag förmodligen va rätt glad. Fast mer om det då hoho :)



Proactiv Solution

I söndags var mamma och hämtade ut ett paket till mig. Glad blev jag när jag fattade att det var mina Proacvtive produkter. Som vi beställt en gång tidigare men det blev fel i deras datorer och paketet skickades ut helt fel..

Jag måste bara säga att jag älskar produkterna. De består av en lätt scrub, ansiktsvatten, dagcreme och nattcreme. Hyn känns redan bättre och lenare. Har aldrig haft stora problem med acne, men alla har väl något eller hur ;)? Produkterna hjälper, och de doftar underbart vilket bidrar till ännu en renhetskänsla. Japp, detta är något jag kommer fortsätta med. Bara det att min plånbok inte kommer bli så glad framöver ;) 




Okey.

Efter jobbet igår insåg jag att jag skulle få sitta på en parkbänk och vänta på bussen i en timma. Men tur som jag hade fick jag åka med en av de som jobbar tillsammans med mig. Då blev jag glad haha :)

Hemma väntade det pankakor och ett stort glas juice vilket gjorde mig nöjd för kvällen. Tyvärr måste jag även jobba ikväll igen, men nu går det lite lättare tack vare folket där. Faktiskt riktigt underhållande haha. Fick en fin blomma på ankeln igår också. Ja, det händer mycket inne på sveacom ibland alltså.

Skriver lite mer alldeles strax!


Woooooho.

Ska nu börja fixa mig lite smått inför jobbet. Ja, idag ska jag jobba tyvärr. Inte sugen någonstans och jag tror inte dom kommer bli så glada på mig då jag faktiskt ska reda ut med min lön, som sattes in på fel konto!

Medans jag jobbar (17-21) så kan ni njuta av denna låten som är så jäkla bra!
Enrique Iglesias ft. Pitbull - I like it ♥

.

Nu drar jag in till stan för att möta Susanna & Felicia. Vi hörs senare!

tid?!?

Att allt ska vara så krångligt med banken. Behöver flytta över lite pengar till ett e-sparkonto. Nej men det funkar inte för dig utan dina föräldrar måste ringa till er bank och säga att du får göra det. Iprincip så sa han i telefon. Ja menar hallå? Det är ju mitt konto?
Har mina anledningar till att spara just nu. Har planer framöver som kan komma sig kosta lite. Men för det kommer jag ha kul, riktigt kul!

I alla fall har jag redan varit ute i svängarna idag, var uppe på a6 med min bror och lämnade in spel. Varför jag åkte med vet jag egentligen inte. Men så kan det gå ibland. Nu är planerna i alla fall att städa inne på mitt stökiga rum och sedan duscha. Ska även ringa och boka handledarkursen till att få övningsköra. Detni! ;D
Efter det måste jag hoppa in i duschen och sedan ska jag in till stan för att möta upp Susanna och Felicia. Måste passa på att umgås med Fille när hon fortfarande befinner sig i JKPG. Hon flyttar ju alldeles för snart vilket är otroligt tråkit. Två av mina vänner flyttar i sommar, inget av det är ju kul.

Nej, nu är det dags att rappa på takten lite här. Känner att jag inte kommer hinna om jag sittar här så värst länge till. Skriver innan jag åker in till stan.

såhära såg det ut när jag servade i volleyboll.. = fastnade högt uppe i ett träd..

Dödligt vapen 1&2

Satt och kollade på dödligt vapen 1 innan, och den följdes av dödligt vapen 2. Tur att jag är nattuggla nuförtiden & även fast jag faktiskt sett filmerna innan så kan jag inte slita mig. Skriver just nu i pausen för att inte missa något. Dom filmerna är ju grymt bra. Såhär ser jag ut just nu i skrivande stund, sitter och myser i min stooooora kitaströja. Superskön!




Can you feel it?

Nu kör vi på med ännu en låt som går som satan i huvudet på mig hela tiden. Men dock tycker jag att den är myyycket bättre på spotify då man hör basen och allt annat som faktiskt inte hörs så bra här. Kvalitén är så mycket bättre där också..

Lite gammal är den kanske, men här är den i alla fall :)
Jason Derulo - Sky is the limit ♥

RUBRIK.

Får börja detta inlägg med att säga; Grattis på namnsdagen.. till mig själv.
Har precis stått med fingrarna ut genom fönstret här i rummet. Jo, deet kan finnas en anledning till det, vilket är att jag faktiskt tog bort nagellack med sådant medel som luktar så starkt. Jag är en av de människor som inte tycker om lukten av lim, nagellacksborttagning och bensin. Ska alldeles efter att detta inlägg blivit klart måla på nytt rosa nagellack som jag köpte i kroatien för en rätt billig peng. Underbart med fynd hoho.

Idag var jag som sagt på stan med Felicia. Men min garderob & hylla står fortfarande tomma på nytt. Men det gör mig inte så mycket. Har kanske annat att lägga mina pengar på just nu. Fast det håller vi som en liten hemlis sålänge tycker jag. Fast min mage kom hem lite tjockare och fullare. Satte oss nämnligen på George's och åt en god focaccia, men tyvärr höll den inte måttet för focaccian i kroatien. Mumma!

Senare ikväll kommer det upp ännu en låt som spelas om och om igen i huvudet mitt. Så det kan bli ibland alltså. Nu är det dags för naglarna att bli fina!

En bild från april. Det var livets söndag hoho. (:

In till staden igen.

Ska alldeles strax gå ner och lägga i det sista i väskan och ta bussen mot stan där jag ska möta felicia. Har inte sett henne sen vi slutade skolan, vilket var den 9 juni(?).. Så det ska bli otroligt kul att träffa henne igen. Måste även lämna in två böcker som jag lånade till skolan. Gick tydligen ut den 5/7 vilket jag säkert har fått en liten söt böter på nu. ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppsss..

Ibland är det faktiskt bra att ha en lillebror som är större än en själv. Då kan man t.ex sno hans blåa addidas som dock är lite stor för mig. Men det spelar ingen roll för mig. Love it! Kör även på osminkat nu när det är sommar. Har inte haft smink på mig på lite över en månad vilket är otroligt härligt!



Every word you say i think i should write down.

Nu ska jag borsta tänderna och tvätta av med mitt nya kit av ansiktsprodukter (som jag kommer skriva om imorgon) sen blir det till att titta på Dear John. Har inte sett filmen än, men däremot hört en låt som är i den, Paperweight. Den är så fin och just nu är jag förälskad i låten.

Joshua Radin & Schuyler Fisk - Paperweight♥


Surrender yourself to me

Åh vad jag är trött, även fast man inte gjort speciellt mycket mer än att sitta och prata med mormor som varit här nu under helgen och läst och gjort sådana nödvändiga saker. Blir man inte slö av höst&vintermörkret så blir man slö av solen, haha.

Imorgon hoppas jag på en runda inne i stan. Skulle vilja ha något nytt hängandes i garderoben och kanske en ny parfym på hyllan, även om jag faktiskt fick en på båten till tyskland. Tycker att det är härligt med nya dofter hehe.

Igår träffade jag även Sara lite på kvällen. Hon är ju ute i sin stuga för tillfället och har inte träffat henne så mkt sen jag kom hem. Gick ju på bio en kväll. Igår i alla fall gick vi ut och åt på ett ställe jämte filmstaden. Har aldrig memorerat namnet på stället, frågan är om jag någonsin vetat vad det heter. Kinamat buffé vart det i alla fall, inklusive 10 bitar sushi. Som jag knappt rörde då jag blev så fruktansvärt mätt. Kan fortfarande inte bestämma mig om Sushi är gott eller inte, det är en sådan speciell smak. Speciellt tillsammans med wasabi och soya, då det blir väldigt salt.






Lastnight.

Igår åkte jag in till stan för att möta upp Elias & Henke, efter det drog vi vidare till piren där vi satt rätt länge skulle jag tro. Skönt vart det i alla fall. Gick vidare till bageriet och tog varsin äppelcider och snackade mm. Efter cidern så gick vi de två meter det tog för att komma till en trappa i trä som låg vid munksjön. Efter en stund där var Henke tvungen att gå, det var sista dagen i Sverige för hans del. Idag drar han till USA för att stanna där och studera i 1år...

Jag & Elias bestämde oss då för att gå till vätterstranden och möta upp Hanna och Michel. Väl på vätterstranden träffade vi även på Linnea, Julia och Hanna mfl. Satte oss där en stund och pratade lite innan vi drog vidare hemmåt.

Det var faktiskt en sjukt härlig kväll. Vädret var underbart & vi hade det faktiskt rätt kul :))



I like

Sådär. Nu är jag hemma & har haft två bra dagar nu.

Igår sov jag ju somsagt hos Susanna. Vi lagade Italiensk Kycklingpasta och det visade sig att jag inte är den enda som är skeptisk till att laga kyckling, rädd för salmonella.. Gott blev det i alla fall och efter maten gick vi upp och la oss i tv sofforna och kollade Glee följt av Yes Man. En skön hemmakväll helt enkelt. Sen snackade vi om massa som hänt under tiden jag varit borta och vad som kommer hända och lite så. Slocknade gjorde vi båda två runt 12 halv 1 skulle jag tro.

Runt tjugo över ett gick mitt tåg hem, som sedan blev lite sent så jag kom hem tjugo över två.
Efter lite fix och så bad jag pappa köra in mig till stan där jag mötte upp Elias och senare Mich. Mycket trevligt faktiskt. :)

Nu är jag hemma & har tänkt att vara det nu hela kvällen frammåt. Känner att jag är rätt slut i kroppen och huvudet. Kanske beror på min allergi som spökar?

Igår & Idag

Åkte in till staden igår och träffade Tommie. Där inne regnade det som satan & så kommer jag där i shorts och t-shirt. Äsch är det sommar så är det eller vaddå? ;)
Vi satte oss på timeout och åt och snackade igen oss på det senaste. Mycket härligt att träffa han igen. Sedan gick vi och bokade biljetter till Eclipse. Tyvärr hann inte Elias, som skulle hänga med, så vi ringde Sara och hon va snabbt på förslaget.

Bion va asbra tycker jag, den bästa av de 3. Kanske för att den var bättre gjord än de andra två? Det veet jag faktiskt inte, men satans bra va den i alla fall :)




Nu alldeles strax ska jag ta bussen in till stan och möta upp min efterlängtade vän Susanna. Ska in till vätterstranden och ah, sola och chilla. Kommer bli grymt & ikväll åker jag till skillingaryd och sova där. Hos Susanna då såklart :)

& snart beger vi oss också upp till Norrland för att hälsa på vår fina vän Becka och även gå på StorsjöYran!

Vill man ha tag på mig så finns jag på mobilen. Brukar ju vara så ;)

Staden.

Nu ska ja alldeles strax hoppa in i duschen. Ska in till stan lite senare så vill vara i alla fall lite fräshare än vad jag just nu känner mig. Det är ju som en bastu i mitt rum & att öppna fönster fungerar inte det heller.
(Var först lite skeptisk till att öppna fönstren i och med alla djur som fanns i kroatien, de va inga vanliga flugor där inte utan stora äckliga flygande skalbaggar, geting-fjärilar och mycket fler konstiga grejjer)


Underbara Paradis.

Ser inte ut som att det blir någon vätterstranden, varför ska alla jobba nu när jag har kommit hem? De som inte jobbar är på läger, har kanske halsfluss eller ska åka iväg med andra kompisar. Härligt!

i kroatien så (förutom att dö i solen varje dag, hoppa från klippor, träffa nya underbara vänner, bli stannad på stan av undrande kroater, bli smygfotograferade(!?!?), folk som kollat på mitt ben som om det vore jag vet inte vad, handlat vackra saker, strosat runt inne i staden i 45 grader sol, druckit cola på utecaféer, haft tjejsnack, varit sjuk, längtat hem, letat runt på vartenda affär efter en speciell choklad, vattenaerobics, fått choklad av Sebo, letat efter en viss glassort,  och mycket mycket mer..) ;

''firade'' vi midsommar

snorklade vi i vattnet. fanns massa fint i vattnet, och inte allt så fint som lömska fiskar.

åt vi på flera resturanger. här väntar jag t.ex på en underbar foccacia.

solade vi i det lite för varma vädret. (här solar jag inte, är helt utslagen, dels för varmen och för vätskebrist..)

besökt limski kanal. underbart vackert. insåg även att jag numera är kortast i familjen.

Tittat på hotellets Romeo & Julia. Luka står och mimar till Elvis - Can't help falling in love. Ska även tillägga att Luka är en vän som jag kommer fortsätta ha mycket kontakt med. Hur snäll som hellst! 

spelat volleyboll klockan 5 varje eftermiddag.

Skjutit luftgevär, första gången & mitt i prick. Luka höll i det hela, ibland Davor också.

Billy Talent.

Jag har börjat lyssna allt mer och mer på en grupp som jag tidigare var så emot, Billy Talent.
De har underbara låtar, speciellt de långsammare. & när jag lyssnade på denna låten blev jag fast.


Billy Talent - Surrender ♥


Måndag

Runt halv 11 åkte vi till vaggeryd för att hämta hundarna som vi inte sett på de tre veckor vi har varit borta. Tror halva vageryd hörde när vi kom, då hundarna tjöt som bara den. Dom blev typ galna och sprang runt våra ben och jagade varandra och ah, detta kan fortsätta i evigheter. I alla fall va det grymt härligt att se sina puppies igen.

Efter det har jag bara varit hemma, njutit av värmen i skuggan dock. Tyckte att det var lite för varmt & vindstilla i solen. På min plats i skuggan satt jag och läste en bok med Xavi sovandes i knät & drack limun som vi köpte i kroatien. Om det är fint väder imorgon blir det tjat på någon vän om vätterstranden. Har ju inte varit där i år än, eller åtminstone inte för att sola & kanske möjligtvis bada.

Ikväll blire chillidill framför en film & sedan att planera morgondagen. Synd att alla jobbar hela tiden!?
På onsdag blire i alla fall kul, då blir det toligtvis att träffa Susanna. Gryymt härligt! :)

Parasail i kroatien, hänger på 110 meters höjd och åker efter en båt. Grymt härlig känsla :)


Hemma!

Sådär, då va 3 veckors underbar semester slut.
Faktiskt lite skönt att komma hem, har mycket att se fram emot, blandannat Norrland om cirka 3 veckor & sedan kanske en lisebergsresa. Sen kan man ju hoppas på att solen inte vill gå i moln nu bara för att jag kommit hem, vilket den verkar ha gjort i och med ösregnet utanför fönstret..

Kroatien va as härligt, lite jobbigt dock gällande min skena som jag förövrigt få ta av på antingen fredag eller på måndag. Första dagen i kroatien åt både jag och mamma något dåligt och blev sjuka, spydde och lite så men va pigga redan dagen efter. Skönt det i alla fall.
Somsagt var det rätt jobbigt i och med att jag inte fick bada den första en och en halv veckan. Vilket senare resulterade i att jag höll på att dö av värmeslag i solen då det va cirka 40-45 grader..

Så just nu är jag inte världens brun som jag skulle kunnat vara, men för mig handlar inte semester om hur brun man är, utan om att koppla av och tro mig, det har jag bannemig gjort!

Imorgon på morgonen ska vi ut till vaggeryd och hämta hundarna. Åh vad jag saknat dom!!
& nu ska ja stänga av datorn för att det åskar alldeles för mycket.

Skriver mer imorgon & lägger nog in lite mer bilder.
(fan vilken dålig kvalitet det blev när man la upp bild här då..)



RSS 2.0