Pasta Romana

Idag hoppade vi över skol lunchen och så fort vi fick gå för dagen gick vi över till Coffehouse by George & beställde in underbart god mat. Hade ju avskedsmiddag för vår lilla Becka som åker upp till bräcke under lovet. Tycker det är synd att du åker hihi (a

Beställde i alla fall Pasta Romana, måste bara tillägga att den var himmelskt god och jag lyckades på något konstigt sätt äta upp allting. Vilket är rätt bra för att vara jag.
Hade en trevlig lunch med er Felicia, Susanna, Becka & Angelica! Det får vi göra flera gånger kan jag tycka. :))

Nu är det alldeles strax CSI-triologin, sista avsinttet tyvärr. Sjukt bra är det i alla fall & efter det blir det sängdags.
God Natt på er ! :)


Dammsugar & pluggar.

Sådär, nu tycker jag att jag är duktig som dammsugar samtidigt som jag sitter vid datorn, eller hur ? :)
Riktigt bra timesaver, då man inte alltid har tid att hinna med allt. Ska nu sitta och leta upp ca 2 meningar om vårt arbete inom religionen till imorgon, ska kort redovisa om vad det är vi sysslar med. Jag vet att detta är så himla intressant att läsa om visst?

Är förövrigt rätt kär i CSI triologin, då jag gillar NY, LA & Miami & alla i en kan ju inte vara så fel eller hur :)?
Nej, som sagt ska det bli lite gjort idag också, så inte sitta här och "slappa".


I skolan igår ;) hahahaha.


.

Måste verkligen städa. Gäster imorgon som stannar över helgen, så idag blir det total rumsstädning!
skriver senare.


Tandis.

Har varit hemma nu i 20 min & om 20 min så går min buss igen. Ska till råslätt och plasta tänderna (igen!!, börjar väl bli lite uttjatat nu kan jag tycka..), jobbigt att få göra det så många gånger kan jag tycka + att min tandläkare som jag haft sedan jag var liten har slutat. Så idag blir det en ny, vilket jag inte riktigt gillar. Men vad ska man göra lixom ;)

I alla fall så har jag lite att göra när jag kommer hem & jag måste nämna att mitt telefonsamtal gick superbra. Nu är det bara att hålla tummarna så har jag kanske ett jobb i sommar! :)

& dags för mig att gå, kanske är smart att borsta tänderna innan så de inte beklagar sig över det, måste ju vara rent när man plastar visst? :)



vita tänder är sjukt fint, kanske är bud på att lägga lite pengar på en tandblekning efter sommaren ? :)


Work.

Sommarjobb är ett måste i år alltså. För två år sedan jobbade jag på min mammas jobb och tjänade 3000 kronor för en vecka, vilket var helt underbart. Har sökt på några ställen & har lite ställen kvar att gå till som jag vet nu i huvudet. Ett av ställerna ska jag faktiskt ringa chefen imorgon då jag bara pratade med en anställd. Men man får hålla tummarna alltså :)

Ska ni jobba i sommar & i så fall vart ? :))

Trött är bara förnamnet, typ.

Hej sega måndag. De dagar jag ogillar i veckan är verkligen Söndagar & Måndagar, varför ska de finnas över huvud taget ;)?

Känner inte för att sätta mig med något plugg idag, har kännt mig lite konstig hela dagen, kanske för att jag är så sjukt trött? Hade ju glömt att ställa om klockan igår ja, så jag titta på en och en halv film innan jag fatta att klockan egentligen var halv 1 och inte halv 12.. så himla typiskt & det hela resulterade med att jag va sjukt trött imorses.

Ah det var nog allt för mig för tillfället :) återkommer senare.


Vilken bra kvalitet det är på min webbcam! Helt sjukt alltså...


Svar på kommentar.

ESSEM, Selena om Plugget?:
Hej Sötnosen!!
har bara lite frågor om Barcelona skulle verkligen vara snällt om du svarade på dessa!
1. Finns det bra shoppingställen i Barca? & isåfall vart hittar man dom?
2. Hur mycket kostade resan?
3. Hur lång tid tog resan & hur reste ni?
4. Vad använder du dig av för kamera?

kan du lägga ut fler bilder & berätta lite mer om resan? :D

tacksam för svar !! :D


Självklart kan jag svara på dessa frågor så gott jag kan! :)

1: I barca finns det hur många affärer som hellst. När vi åkte in till staden för att shoppa så höll vi oss vid Las Ramblas (en viktig gata i Barcelona). På gatan finns det inte många affärer men bara någon smågata ifrån ligger det massor. Jag handlade mest från Bershka, Zara, Pull & Bear, Stradivarius, Mango mm. Vilket ligger på lite smågator runtom las ramblas. Det är inte dyrt heller, jeansen t.ex kostade runt 300-400 kronor.

2: Jag betalade 500 kronor för hela resan. Sedan kom det självklart till andra avgifter så som mat på kvällarna (de kvällar man inte åt hos familjen jag tillfälligt bodde hos), shopping, godis och mycket mer.  Jag hade med mig fickpengar på 2500 (250euro) kronor som pappa så snällt gav mig. Då jag till och med fick ca 300 kronor över.
I och med att vi åkte med skolan behövde vi inte lägga ut mycket pengar på själva resan då skolan betalade nästan allting!

3: I och med att vi åkte med skolan så försökte vi ju att åka lite billigare. Vi tog först ett tåg till Göteborg, senare en buss till rygge flygplats i norge. Väl där flög vi med Ryan Air till girona flygplats i barcelona för att därefter åka i bokad buss till skolan Esparreguera där värdfamiljerna hämtade upp oss. Vägen hem gick mycket snabbare och enklare, åkte förhyrd buss ut till den stora flygplatsen i barcelona och tog ett flyg till köpenhamn och i köpenhamn hoppade vi på x2000 mot jönköping. Självklart var det väntetider mellan allt & resan dit gick på 16 timmar(!!!!!!!!!!!!) & resan hem tog 9 timmar. Ingen av resorna bestod av sömn från min sida, bara lite på planet hem!

4: Min kamera heter Casio exilim ex-s12, men har lite tillbehör som inte finns i ursprungsutgåvan. Om du ska köpa en kamera eller någonting så rekomenderar jag dig att INTE köpa denna, då kvalitén på bilderna inte är bra. De fungerar och är bättre än inget, men jag är säker på att man kan hitta en mycket bättre kamera för samma pris!! Exakt likadan som denna fast min har lite med märken på sig bara för att visa att den har mer funktioner + att min är röd.
På tal om kamera ska ja snart köpa en ny till mig själv samt en undervattenskamera ska innförskaffas !!

Inlägget om hela resan + massa bilder får jag skjuta upp tills imorgon, ska ut med hundarna nu & njuta av sista kvällen av helgen framför en bra film. Hoppas att du fick bra svar på frågorna & säg till om du vill veta något mer ! :)

Fika & TexMex.

Efter allt pluggande (kände att de fick räcka med en timma..) så började jag med att rensa lite bilder här på datorn. Det vill säga alla kopior som det finns 2 av mm. Tittade genom massor av gamla bilder från lääänge sedan, runt sommaren innan 7an skulle jag tro? Shit pommesfrites vad man har förändrats & ja, tiderna har förändrats lite smått de också. Saknar dock de gamla lite, men det är som det är ! :)

I alla fall så igår åkte jag & Sara in till stan och satte oss på Claras. Efter en liten stund kom även Lukas & Elias och senare även Henrik. Fikade och snackade massor, skulle även ha kört "sms roulette" med Lukas, men ingen av kontakterna dög så det blev lixom inte av hah :)
Det var även earth hour igår, vilket gjorde att vi satt en timma med ljus på borden i ett helt nersläkt café, men mysigt var det. Efter några timmar på Claras begav vi oss mot TexMex där vi alla åt mat. Gott det också!
(även fast vi lixom råkade ta sönder knoppen till luckan där taco chipsen låg hehehe..) 



Så jag såg ut igår och sedan maten. Ah det brukar bli lite stökigt är vi umgås med dessa killar då de inte kan sluta leka med maten.....


Plugget?

Vart bor du: Jönköping
Brukar du komma i tid: Iprincip alltid
Hur lång är du: 1,71
Kan du laga mat: Faktiskt så kan jag det :)
Vad jobbar du med/pluggar du: Samhäll-språk på Kitas.
Vad har du på dig just nu: Mysbyxor & ett linne.
Har du någon fobi: Klaustrofobi(?) & småkryp..
Hade du en bra kväll igår: Träffade vänner som jag inte träffat på länge, så ja :)
Vilket är ditt senaste inköp: Caffe latte haha :)
Din favoritdryck på morgonen: JUICE!!
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Pappa...
Har du sovit i din egen säng inatt: Yesbox
Vad hade du sönder senast: Knoppen till en lucka inne på TexMex. Eller vänta, jag var bara ett vittne till händelsen ;)
Vem snackade du med senast: Mammie.
Varm favoritdricka: Caffe Latte / Chai Latte (a
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: gillar ju inget sådant, men cider!
När gjorde du senast något riktigt dumt: jadu, bra fråga!
Saknar du någon just nu: ohja, varje dag..
Vad ska man göra för att få dig irriterad: finns många saker som kan rabblas upp.
Någon jag stör mig på: finns mycket där också.
Intressen: Innebandy & träning
senaste person du kramade: Tror senaste var igår, då va det Elias.
Senaste person du ringde: Sariiiiis.
Senaste person som ringde dig: Jonte.
Vad drack du senast: Juice haha :)
Vill du ha barn: vet inte
Längtar du till din nästa födelsedag: Jadå
Har rakat dina ben någon gång: ehm!? varje dag.
Är du sugen på något nu: för en gångs skull inte :)
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: dricker inte kaffe
Pratar du några andra språk? Engelska, franskan hyfsat bra och lite spanska :)
Äger du en digitalkamera? ja
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? JA

såhär kul har jag.. :) nu blir det plugg!

Starbucks in my ♥

När vi var i Spanien satte vi oss en dag på Starbucks coffe. Aldrig testat fiket & det är ju så omtalat så varför inte lixom. Beställer en latte och en muffins, tar en tugga av muffinsen och tänker: Fan va överskattat Starbucks är.
Tar en klunk av latten och ändrar tanken direkt till: Fan var UNDERSKATTAT starbucks är!
Det är det bästa latten jag någonsin druckit, helt ärligt. Synd att det inte finns i Sverige (om man bortser på den i arlanda för utrikesflyg..) Om ni gillar latte, tveka inte på att testa Starbucks alltså, kommer inte att ångra er :)

Med det sagt så tänkte jag meddela att jag ska fixa mig & sedan åka in till staden för att möta upp efterlängtade vänner som jag inte sett på nästan en månad! Det är grymt illa..
& jag saknar min fina vän Sara som ja inte sett på en vecka. Tack och lov att hon är en av de ja träffar ikväll. Min absoluta bästa vän.♥

Ha en bra lördagskväll!


Babbel .

Det va visst inte så mycket att städa trots allt. Det va bara lite kläder som låg utspridda och därför fick man intrycket att det var sjuuukt stökigt, när det handlade om max 10 plagg hehe :)

Som en liten belöning efter städningen och allt funderar jag på att gå ner och rota fram en halv ben&jerry's som ligger där. Ja menar det som är så gott!
Ska i alla fall snart duscha och fräsha till mig. Blir förmodligen staden senare.


Stääd.

Hallåå världen.
Hade tänkt att börja städa lite i mitt rum, kan inte ens beskriva hur det ser ut & jag ogillar starkt att ha det stökigt.

Igår hade jag en grymt bra myskväll hos Bex. Vi lagade mat så som Fläskfilé, Pommes och Svampsås (grymt gott!!), men även bakade vi en kladdkaka. Fast det blev verkligen inte som vi hade tänkt hahaha!
Efter en matlagning/baknings stund som höll på i två timmar så satte vi oss i soffan & kollade på Luftslottet som sprängdes. Hängde själv inte med så mycket i och med att jag inte sett tvåan. Hehehehe :)
Min Bex är i alla fall guldvärd ! :D

Nu ska ja sätta igång med städningen. Skriver mer senare & just nu har jag inte tillgång till bilder då jag inte har min dator, utan sitter vid mammas.
Pussen


Fredagsmys!

Nu har jag bytt om & ska ner och fixa mig lite innan bussen går. Ska in till stan och möta upp Bex, sedan handla till kvällen. Idag blir det matlagning, film & bara allmänt tjejsnack skulle jag tro. Bex är bra hon :)
Hoppas ni alla har en bra kväll, det kommer i alla fall jag att ha.


i och med att mitt ansikte inte vill fastna på bild blir det som det blir ! :)


15 min att fixa sig.

Förstår ni paniken man får när man vaknar 07.05 & bussen går 07.26?
Sprang i alla fall runt som en idiot här hemma i en kvart och lyckades platta håret, sminka mig, fixa mer och äta, sedan rusa till bussen som kom precis när ja hade 5 meter kvar. Vilket flyt!

Idag va skolan rätt okey den också, har fått reda på att det går magsjuka(!!!!) i skolan. Tror det är 4 elever och en lärare som har det. Så nu är det bara fram med desinfektionsgel & till att försöka att inte få det. Verkligen hatar maginfluensa, dör när jag tänker på det.


Något jag lyckades slänga på mig på 5 sekunder. Så såg jag i alla fall ut idag.
Skjorta - Mango(barcelona)
Lackleggings - Gina Tricot.
Bas Linne - Gina Tricot.


I see me through your eyes

Sången som "tillhör" en av de vackraste filmerna jag någonsin sett!


Leona Lewis - I see you.


This is how it's supposed to be.

Första skoldagen på en vecka. Kändes lite småslappt faktiskt, kanske för att vi hade en lektion sen en stooor håltimme på 2 & en halv timme som vi satt & gjorde samhäll på istället, vilket resulterade med hemgång två timmar tidigare än de andra. Höhö :)

Nu sitter jag här hemma & vill tillbaka till Esparreguera/Barcelona. Ja menar, det va så fint väder och människorna var verkligen super trevliga. Köpte även en efterlängtad bonaqua, som jag inte druckit på åratal känns det som. Det är verkligen något jag är beroende av haha. :) ♥


en läskig sak i barca. allvarligt, han va lite creeepy...


home again...

HEMMA!
Ingen skola idag, vilket är riktigt skönt. & man har en dag att vila ut och återställa sig vid synen av snö när man kollar ut genom fönstret. Känns tråkigt att vara hemma, då vi har haft det grymt kul.
Bodde hos några av de vänligaste människorna jag någonsin träffat!!

Nu ska ja sätta på en film & vila till den. Hur trött kan man vara då!? Kan ju också skylla på en rejäl förkylning & ett lock i örat som inte har gått bort än..


Sux, Bex , Jag , Oscar, Louise.


Bye ;D

Blir nog ingen bloggning imorgon på morgonen. Har lite att fixa då. Nu ska ja packa det sista & sen hoppa in i duschen. Tog det lungt idag i och med att ja vet att ja inte lär kunna sova p.g.a alla tankar kring flyget.. ;)

Men fan va vi ska ha kul tjejer, & jag kommer säkert att längta hem lite hehe.. ;)
Dags att ta tag it ändå, vi hörs på tisdag/onsdag nästa vecka !! :D
Pussar.


Barca

Packa packa packa. Stress stress stress. Vad sjutton ska man ha med sig till Barcelona!?
Blir inte mkt blogg idag.


Innebandygala.

Nu har denna dagen gått mot sitt slut & de flesta sitter väl och jäser i sofforna framför en bra film eller dylikt.
Jag däremot ska snart färga utväxten i mitt hår, så ja det blir en brun färg igen.

Inann gästerna kom idag satt jag, bröderna & kwestan och spelade sällskapsspel. Det är otroligt kul faktiskt, speciellt när det alltid är jag eller micke som vinner hela tiden hehe :)
Efter det kom gästerna & efter en stund börja ja fixa mig för innebandygalan. Innebandygalan var kul & hoppas på att detta blir en tradition!

Imorgon blir det packning på högsta nivå, ska även växla in pengar & köpa något typiskt "svenskt" och ge bort eftersom det är en fin gest.
Ah, time to go!

vi kommer ha så himla kul! :) ♥


stresssssssssss

och nej julia ja påstår inte att du e låg haha. :)

Idag är det min lillebrors födelsedag. Grattis på 14årsdagen jonte ! :D
& lite släkt kommer, vilket är väldigt olägligt för min del då jag har mycket att göra. Men släkten är bra så det jag inte hinner idag får stressgöras imorgon. Nu sitter jag med en handduk på huvudet och ska börja fixa mig.
Men såhär ser dagens planer ut & jag vet inte om jag kommer blogga mer idag.
Pusssss.


Salem Al Fakir.

Visste först inte att denna låten var med i melodifestivalen? Fick veta det i förrgår när jag var hos Susanna. Och igår dog jag när jag hörde den på Tv;n (jag hade inte mycket till liv igår därför kollade jag Melodifestivalen...)
Tänker inte sjunka så lågt & skriva skit om Anna, hon var faktiskt duktig, men Salem var bättre.


Salem Al Fakir - Keep on walking.


Wunderbart ;)

Nu står min ben&jerry's i frysen och skriker på mig att bli uppäten. Idag kommer jag att vara så gay så att jag sitter och kollar på melodifestivalen. Ja menar, hallå det suger. Men har ändå inget bättre för mig..
Min vän Sara kommer alldeles strax hem & då ska vi ta och öppna glassen och feta oss framför tvn.

The only two men who understands a woman are Ben&Jerry.
-Satans så sant det är ! HAHA :)


Girlsnight

I'll never be the same if we ever meet again.

Lyssnar sönder på låten alltså. Ska även sitta och titta igenom vad jag vill ha för låtar till min resa på tisdag. Ipoden ska vara full laddad med nytt! Haha.

Igår va det tjejkväll i skillingaryd & det va mysigt. Gick upp tidigt i morses, vaknade halv 8 när Suss råka slå i tv;n på väg ut ur rummet. Sen kunde jag inte somna om. Eller okej, slumrade kanske till lite då..
Åkte hem runt halv 10, och väl hemma så vart de fullt hus. Bror & Kwestan är hemma för lillebror fyller 14 imorgon. Vad han ska få av mig vet jag faktiskt inte än. Hahaha det ska i alla fall inte köpas i sverige.

Åkte även till a6 & köpte diverse nödvändigheter, glömde dock köpa hårfärg! Det får göras på konsum då. Klarar inte av min utväxt längre, därför köper jag en brun färg igen, för att inte se för hemsk ut. I början av maj färgar jag tillbaka till "blond"




                                   [Becks, du måste skicka bilder till mig! :)]


allmänt seg

I brist på ork så hämtade jag den lilla damsugaren & satte den inne i mitt rum. Nu dånar det lite, men det får man ta. Är bara allmänt seg i hela kroppen idag, vet verkligen inte varför? Kanske pga stressen & nervositeten? Mh jo förmodligen.

Nej, nu ska jag ta och se till att göra någonting. blablabla ;)



Today

Nu har jag packat väskan till imorgon då jag ska till skillingaryd med några tjejer i klassen & ha en tjejkväll/natt. Ska bli väldigt kul faktiskt. Imorgon kommer även bror hem igen då min andra lite mindre bror blir 14 på söndag. Och det ska ju såklart firas. Har mycket och göra, önskar att man bara kunde stänga av tiden och fixa allt, sen sätts den på igen. Och det stora problemet är; vad ska jag ha med mig till nästa vecka?

På lördag stannar jag förbi en sväng hos farfar, som verkligen ville att jag skulle komma och hälsa på nu när jag va så nära vaggeryd. Så ett stop där blir det också innan jag sätter mig på tåget hem.
Måste just nu städa, vilket inte går speciellt bra, jag tänker för mycket & orkar inte lixom ta tag i det.
Skriver mer senare! :)


bild i repris. orkar faktiskt inte lägga in någon ny. hehehehehehe


10-03-10

Har suttit och planerat lite med mamma, för på onsdag om en vecka så händer det en mycket spännande sak. Men det berättar jag inte om än hehe. I alla fall vad jag kan tänkas behöva & så vidare.
Kan ju i alla fall säga att det kommer bli så grymt kul & ah, helt underbart haha! :)

Idag har jag inte gjort mycker mer än att bara ta det lungt. Hade bad på idrotten vilket gick mycket bra. Dyka kunde jag minsann fortfarande! Hahah & rädda en docka med för den delen. Kom även 40 minuter försent till Naturkunskapen. Men vi hade bara film som tur va. & den va rätt så seg så spenderade lektionen till att smsa med Tina om ovanstående hemlighet :)


såg ut såhär idag. lagom snyggt hår då jag inte hann fixa det efter badet. & jag har min marinblåa tröjja på mig som jag gilllarr mycket! Hehe.


Simning

Har precis stigit ur en välbehövd dusch! Känner mig riktigt fräsh & det är riktigt najs.

Engelskan har övats på, mer blir det imorgon på bussen till skolan. & imorgon beger vi oss även till rosenlundsbadet på idrotten (som tur är det direkt på morgonen!). Vet inte om jag gillar det speciellt mkt, speciellt inte när det handlar om livräddning & dyka efter docka/ring. Men det ska nog gå bra ska vi se. :)

Klockan 9 blir det att titta på Desperate Houswives, vilket också är najs. Och vi hörs imorgon helt enkelt. Ett tidigt godnatt från mig! :)

 


Snart hoppas jag !

Felet på mitt knä har kommit fram! (ja det beror kanske på Magnetröntgen men i alla fall)
I alla fall så har jag ett lite för slappt ledband som har blivit skadad efter fotbollen&innebandyn. I och med att min knäskål ligger lite för högt upp så orkar det ibland inte hålla emot & det är då mitt knä hoppar ur led.

Skönt att det inte kommer att bli en så omfattad operation som jag fruktat. & jag känner oron bubbla upp. Hatar nämnligen sjukhus..
Men nu blir det till att göra som vanligt, sitta och vänta på ett datum & tid. Kan ju inte säga att det går snabbt i alla fall.. har ju som sagt väntat sen i september, haha ;)


Plugg

Kul att komma hem 1 och en halv timma efter att man slutat? Nej, speciellt inte när bussarna går så dumma tider.
Nu är ja i alla fall hemma & ska snart sätta mig med engelskan, ska först börja trixa på en design till mina vänner som precis skaffat blogg. Får se hur detta slutar ;)

Skriver mer senare.

whaat?

Pappa; Varför är blomkålen grön!?
Jag; För att det är broccoli...

hahaha , han kanske var lite för länge i haiti ;) ?

I see me through your eyes

Snart ska jag & sara bege oss ut.
Innan stack jag in till stan och mötte först upp Becka, sen in till pcet och mötte upp sara & till sist till en parkering för att möta upp Beckas kompis "Stockis". Skulle egentligen suttit ute och fikat i den underbara solen, men det var fullpackat på Waynes (de ända som har uteservering just nu..) & vi begav oss istället till Georges.
Satt där och snackade massa härligt och det va en bra fika helt enkelt haha :)

Förövrigt så har jag sjukt ont i min högra hand & ett blåmärke på min högra arm & ett blåmärke i vänstra handen efter att ha halkat på en stor isfläck inne i stan i lördags. Dessutom, så höll jag i en film vi nyss hyrt & fodralet sprack mitt itu på baksidan. Hehe ouups.



I'm watching you ;)


Värme?

Slutade tidigare än väntat idag. Eftersom vi har matteprov & det inte va någon mening med att sitta på lektionen så fick de som ville gå, dvs alla ;)
Så idag har det inte varit en sådan jobbig ansträngande dag trots allt. Blir så glad av solen ute, vill dra på mig skinnjackan & solglasögon, sätta mig ute på ett mysigt fik och bara njuta. Våren är så himla välkommen.

Ska se om jag får tag på sara, förhoppningsvis slutar hon snart hehe.. :)
och nu känner jag att jag inte skriver något alls vettigt så jag skriver lite senare.  :) 

                                                     Jag idag;


If you fall for me


Taio Cruz - Break Your Heart


MER är gott.

Var en sväng på a6 med mamma, kom hem en mascara, t-shirt & bikini-underdel (som jag förövrigt hade j*vlig tur med). Sitter och väntar på Sara som ska städa klart snart så ska vi ta en liten promenad och prata om allt mellan himmel & jord. Hon är en av de få jag kan säga allt till. Alla borde ha en sådan person, och jag har turen att ha mer än en..

I alla fall så tror jag att resten av dagen förblir soft, och ikväll blir det nog en film.

söndag.

Att gå upp 08.15 på en söndag borde vara självmord. Speciellt då man kom hem halv två, stelfrusen!
Tog ju en stund att tina kan jag ju säga haha!

Igår var jag som sagt hos mina kusiner i eksjö till ca klockan 7, då vi kom hem och jag stressade rätt mycket (samtidigt som jag hoppade runt som en idiot till en gammal go låt..) tog bussen 20.27 & åkte hem till henke och kolladev film. Filmen va dock spansk så det blev lite misslyckat. Men vkul hade vi väl ändå (:

Nu sitter jag och lyssnar å min favorit på youtube. Alltså hans röst slår nästan allt. Heheheheh.
Hör av mig senare !! :)



Oh happy day .

Hemmkommen från Eksjö. Härligt att träffa alla kusiner & kusinbarn igen. Så jäkla synd är det att man inte träffas oftare. Jag och Rickard satt i alla fall en bra stund och diskuterade Arriva (länsbussarna i Jkpg) och kom fram till att det knappt finns några trevliga busschaufförer, att bussarna är dåliga speciellt de danska mm. Självklart kom vi sedan in på annat. En mycket trevlig dag i alla fall !

Nej nu är det dax för fix ! :D

p.s måste även slänga in ett jättestort grattis till ROBIN som fyllde 18 nu i veckan (han vi firade nu). :)♥


That's all for tonight.

Sådärja, nu bloggdesign. Kände inte för att ha en mörk & tråkig bloggbara för att vädret är det? Nä , jag är mer för ljusa färger och lite livligare! :) Har i alla fall suttit och knåpat ihop denna lite under dagen, och för att ha gjort den själv så är jag faktiskt rätt nöjd. Jag menar, jag kan ju inget om bloggdesign haha! :)

Är nästan nyss hemkommen från en kväll på stan med mina vänner, vi var ett gäng på 8 pers tror jag, haha så det vart livat nästan hela tiden. Ska ta och tvätta bort sminket & lägga mig i sängen. Har saker att göra imorgon , och hur jag än gör kommer mitt samvete att ta kål på mig.


John Legend - Pride (in the name of love)
Kan inte göra annat än att älska hans version av låten♥


Underbar dag!

Är på så sjukt bra humör idag så att det är inte sant, varför vet jag inte :)
Höll förresten på att bli träffad av en isklump som föll från en markis, men jag han ta ett steg åt sidan tack och lov. Har haft trevliga timmar med Susanna & Becka innan idag. Låt bilderna tala ;)


Becka ♥

Mongobild, men jag tycker om min Suss :)

& nej jag har inte lång hand... drar bara på mig vanten så min hand ser sjukt lång ut? HAHAHA.


Things that i've missed

"Man kan aldrig sakna det man aldrig har haft".
Ett rätt så bra ordspråk faktiskt. Men om man har något, kan man sakna något som är minst lika bra och likadant? Ni förstår säkert inte ett ord av det jag säger. Men jag vill inte säga för mycket. Ville bara skriva av mig lite, av något jag tänker på hela tiden. Men som sagt, man kan aldrig sakna något som man aldrig har upplevt/haft.

Nog med deppigheten för idag kan jag tycka! Sitter och inväntar Criminal Minds som sänds på 5;an klockan 9.
Skulle ha åkt till träningen idag, men känner mig inte alls bra i hals&kropp. Sjukdom på G? Hope not.


                                                Jag & min fina vän Becka!!


You show me the difference

Sådär, nu har jag varit effektiv! Dammsugit, våttorkat precis varje yta och självklart fixat bort mina kläder som legat lite överallt. Nu känns allt så rent! :D

Allt går att fixa med John Legend i högtalarna. Visst låter det bra?
nä nu har ja tänkt mig att jag ska ner och fixa något litet att äta, det går MYCKET bättre nu, onyttigt en gång i veckan är inte så svårt som man kan tro :)

PUSS.

:D

Nej nu blir det inget, nu ska jag plugga inlägg! Woho. Allt är klart för denna veckan, tack och lov.
Hade tänkt att ta tag i städningen nu, känner att det kan behövas. Har även planerat att våttorka också så allt glänser sådär fint! Nackdelen med svarta hyllor är ju att så fort man torkat av så kommer dammet tillbaka igen. I alla fall så att det syns. Suck..

Dags att börja ta tag i sakerna och få de gjorda!! :)

Tv tittande.

Sitter just nu och småkollar på Drömmen om Italien, en "serie" som sänds på kanal 4 i 10 delar.
Varför jag ens lägger min tid på att kolla är för att en av pappas vänner är med, Arne. Så honom känner jag ju rätt väl! Det handlar i alla fall om att göra om ett ruckel till ett bed and breakfast i Italien.  Den som gör snyggast eller något vinner. Är inte sådär jätte insatt ändå hehe :)

Ikväll är det Grey's Anatomy,(säsongspremiär!) vilket är mitt 2;a favoritprogram! Satan vad det är bra! :D
Kul att man ägnar ett inlägg till Tv-program. Men äsch! :)







Idrottslektionen att minnas.






åh vilken dålig kvalitet det blev på bilden!!
ah , denna beskriver i alla fall hur vår idrottslektion såg ut, i kanske 10 minuter. Haha vi hade styrka, på ett annorlunda sätt. Vi lekte lekar så som den här uppe (då man inte får ta bollen med något annat än med mattan, nuddar man bullen när någon annan kastar, ja då byter man osv), jag står i alla fall och dagdrömmer medan de kommer två bollar från varje håll, julia gör något ja vet inte vad och trillar när hon ska skydda oss, jag som håller i madrassen faller självklart med i fallet då jag inte riktigt var vid medvetandet. Trillar i alla fall rakt över julia, och på mig trillar felicia. Sedan är det bara till att låta bilden tala. HAHAHA! :)




Glasögon? Jag?



min mun har jag tappat någonstans, kanske hände idag när vi tog språnget till bussen?
(Nä jag är bara ironisk... hur hade det sett ut o man bara tappa sin mun lixom?)

Nä men ombytt är jag, från skolkläder till pluggkläder. Det är ett måste varje dag man ska plugga!
Och äpplet är dessutom rätt så gott! Puss!


Samhäll, igen!

Ska sätta igång med samhällen nu hade jag tänkt. Hemtentan ska in imorgon och jag har fortfarande lite uppgifter kvar att göra. Men det går nog bra ska vi se. Funderar på att springa ner & hämta ett äpple, koncentrerar mig mycket bättre om jag tuggar på något! Hehehe.

Skriver lite senare! :D

Desperate Housewives

Nu är jag både mätt & glad & fräsh. Har varit på utvecklingssamtal och kan ju säga att jag är supernöjd över mig själv faktiskt. Fick till och med höra VÄLDIGT positiva saker om min engelska, ja menar man kan faktiskt inte få bättre kommentar hehe.

I alla fall så har jag nyss ätit och innan det tog jag en lång dusch. Måste även rekomendera lite så i smyg Gilettes nya rakhyvel, Venus Embrace. Benen känns lenare än någonsin! Så alla andra rakhyvlar kan ju slänga sig i väggen ;)

Ni har väl förresten inte glömt bort att det är säsongspremiär på världens bästa serie? Snackar ju såklart om Desperate Housewives ;) Jag kommer ju i alla fall sitta bänkad!


Sol & Samhäll.

en skoldag från 8.00-11.40 är faktiskt heeelt okej !! :)
Tisdagar & Fredagar är de bästa dagarna jag vet, så härligt. Hela dagen började bra, även fast jag har börjat gå och lägga mig grymt sent nu för tiden. Igår gick jag och la mig runt kvart i 12, igen.. Men i morses va ja superpigg och fit for fight. Uppskattar allt jag gör och försöker samtidigt leva livet. Det gör allt lättare! ;)

Nu hade jag tänkt mig att sätta mig med Samhäll hemtentan som ska vara inlämnad på torsdag. Tro det eller ej, men jag är grymt taggad för att sitta med den just nu! Kan det vara solen som lyser ute tillsammans med en klarblå himmel som har fått mig på så gott humör just idag?

Min absoluta favoritoutfit i sommarvärmen; Vit body, ljusa jeansshorts, pumps/flipflops med detaljer & ett brunt skärp till bruna ben och armar! (Kroatien, 09.)


I just called to see if you still have a place for me.


John Legend - Coming home♥


10-03-01

Seg & okencentrerad skoldag för min del. Men det är helt ok ibland :)
Jag och becka har i alla fall haft rätt så kul haha, eller va säger du om moppe upp till Stockholm i mars ? ;)

Trodde allvarligt talat att jag skulle blåsa bort innan. Det är sjukt inne i stan. Och mer snö kommer det också.
Jag vill ha sommar & solbränna!

idag hade jag på mig mina otroligt trasiga jeans från cheap monday, tröjja med "markerade" axlar från Zara och sedan smycken.


RSS 2.0