IPOD!

Gissa om jag blev glad när jag öppnade brevlådan när jag kom hem. Ett paket låg där till mig & gissa vad som gömde sig där!? Min nya ipod nano.
Himla härligt att ha tillbaka musiken i öronen &  nu blir det inga mer trista & tysta bussresor inte. De till & hem från jobbet är allra värst då man sitter helt själv och typ tjuvlyssar på omgivningen ;)
Håller även på att få lite nya låtar som jag kan tanka den med. Åh det här är sååå bra.

Hade tänkt mig att äta lite snart, bussen går 15.44 och jag åker in lite lite tidigare idag i och med att jag ska kolla på balen vid stora hotellet. Clara, Mickan & Ibbe ska vara med så jag hoppas att jag får se dom innan jag måste dra mig mot jobbet. Idag ska det säljas! Haha.

Borde även byta tröja innan, då klantarsel som jag är råkat måla med blå bläckpenna på min vita tshirt. Aja, det är sådant som händer alla någon gång i livet skulle jag tro :)


Fick även en liten tack notis bara för att om man köper en röd så går en viss del av pengarna till en aids grej. Inte visste jag detta men, kul att hjälpa till ;)


nattttttis

Förstår inte varför jag fortfarande sitter vid datorn när jag mycket väl vet att jag kommer vara d.ö.d imorgon på monnen. & med detta säger jag gooodnaaattt ♥


Hemma igen :))

Nu ska jag sätta mig med historiauppgiften tillsammans med mormors tårta. Kan säga redan nu att den är grymt god då jag tjuvsmakade lite alldeles nyss.

Inne i stan så träffade vi Elias & Tommie och vi satt en stund inne på Georges och snackade. Hejdundrande kul i alla fall :)

nu är det som sagt dags för historia!! :)

In mot City? :)

Jag är klar med svenska inlämningarna!
Nu ska jag fira detta genom att åka in till stan. Känner att jag har suttit så grymt mkt framför datorn att inte ens alvedon hjälper mot min huvudvärk. Hoppas syre gör saken lättare. kan ju säga såhär att jag inte skulle fått något gjort ändå, om jag hade stannat hemma nu, för så satans ont i huvudet som jag har, klart att det inte går att sitta framför en dator, vilket tyvärr är det ända alternativet just nu.

& grattis mormor som fyllde år igår och taaaaaaaaaaaaaaaaack för att du vet vilket kakmonster ditt barnbarn är och skickar med tårta hööhöh :))


Jönköpings marknad.

Dålig uppdatering? Jo tack jag vet.
Var inte hemma på hela dagen igår. Kom hem vid 9 kanske, sen ut och träffa sara i en timma.
Igår var det i alla fall JKPGs marknad. Helt omöjligt att hitta något eller att ens komma fram. Fick i alla fall med mig produkter från bobbys serie hem & ett värmeskydd till håret.

& Ni skulle sett mig och susanna i hamnkanalen. I två bollar gick vi runt på vattnet! hahahaha eller gick och gick, trillade är väl det mest troliga hahaha. Det va så grymt kul. Har nog aldrig skrattat så mkt, eller i alla fall inte sen jag och beck spruta ner badrummet med bubbelbadkaret hoho.

Hade ett ärende hos en frisör också, fick en tid inbokad så jag blir lite fin i håret innan kroatien :)
vid 5 så vart det jobb & när ja kliver innanför dörren så säger tommy, åh vad bra att du kom. Du vet väl att vi börjar 4 på fredagar och slutar 8. Där står ja som ett frågetecken. Det hade faktiskt ingen sagt till mig ;)

Nu ska ja hoppa in i duschen och sen blir det lite fix och så i guess. Ska även ta hundarna på en liten kort promenix. Ikväll blire mys med tjejerna inne i stan & sedan Rix Fm festivalen. 

bilderna är tagna av beeeecka.
 
I bubblan/bollen, notera att jag är påväg till att trilla baklänges ;)

jag och flisan i en karusell. hahahahah ;D


-

Plugget går as segt, kanske för att jag är trött och okoncentrerad?
Har i alla fall ökat antalet frågor som jag nu kan till numret tolv istället för 3. Så det är ju bra det i alla fall. Framsteg Framsteg. Ska ta en kort brainpause & käka i mig lite ben and jerrys. Snabbenergi är mycket väl behövt just nu!

Plugga&Jobba.

Sådär, nu har jag bestämt mig för både färg på ipod och gravering på baksidan. Kommer bli superbra tror jag :)

Måste verkligen plugga till mitt svenskaprov som jag har imorgon. Ja menar jag kan 5 frågor av 20. Då kommer man inte långt kan ja lova. Vid 5 är det jobb igen. ;D

Frukost.

Sovmorgon idag. Vilket betyder att man går upp i bra tid, man äter frukost till hög musik i lugn och ro. Bara hundarna hemma & de gör ju inte så mkt väsen av sig.

MIN IPOD HAR DÖTT!!!! helt seriöst, min andra halva har dött. Blir till att klicka hem en ny redan idag förmodligen. & då blir man ju bara 1500 kr fattigare.. -.-


.

borstar tänderna just nu. har sovmorgon imorgon & jag känner att det är väääldigt behövligt. sminket är borta och alldeles strax blir det sängen. så jääääääääääääääääääääääääävla trött. godnatt.

Stressig vardag.

Bussen går vid tjugo över & jag hade tänkt att hinna plugga och äta lite innan. Lycka till med det säger jag bara. Kom hem extra sent idag pga att jag var på en rättegång. Men mer om det senare. På bussen in så ska jag även ringa min bror igen och gå igenom lite saker med honom.

Imorgon slutar jag 11.25 & ska DIREKT hem och plugga på svenskaprovet jag har på fredag.
Annars är det bara till att säga, lycka till sarah!
(kan påpeka att mitt liv är lite smått stressigt för tillfället!)

iväg, igen!

Snart går bussen in till stan. Värst vad jag är ute mycket nuförtiden.
Ska i alla fall på vidareutbildning eftersom det är inte bara produkter & kombinationer man behöver lära sig. Det finns ett datorsystem & en telefon också. Så det tror jag står på schemat idag.

Sitter även med en kopp soppa haha! Äter aldrig det & tycker inte det är så värst gott. Men vad ska man göra när kylen är tom? Vill inte komma dit som igår, hade inte ätit på 6 timmar & blir hungrig det första som händer. Sitter i en och en halv timma innan jag seriöst håller på att dö haha. Fick precis då en paus & jag gick de 5 meterna till Mc och köpte mig en cheeseburgare. Sen klarade jag mig finfint resten av kvällen :)

Skriver lite mer när jag kommer hem.


T I S D A G

Satt här och tänkte, nu ska jag göra klart powerpointen till morgondagens redovisning. Klickar in på powerpoint & möts av skylten: Du måste ange produktnyckel blablabla. Just fan. Vi har ju bara testversion av version 2007 så självklart kan jag inte göra klart den @#%¤%&# naturkunskapen. Felicia, hör av dig när/om du ser detta!

Annars har dagen gått snabbt. Man åker till skolan & kommer hem känns det som. Spanskan hade vi ett häfte vi gjorde, sen så hade vi matte, ja A kursen är ju klar så nu gjorde vi lite teman bara för att göra något. På svenskan jobbade vi lite smått & jag fick ett humn om vad det är som ska göras på fördjupningen. Kommer ju inte ta alls lång tid vilket jag räknat med från första början. Skulle bara skriva ca en sida om Dante, en om Boccaccio & en om en valfri. Började smått på Dante & sedan ägnade vi hälften av svenskan till att kolla upp adresser & kollade vägbeskrivningar. SÅ kul kan man ha det ;)

Nu ska jag se till att banka igång version 2003 på datorn. Lär ju inte få något skolarbete gjort annars. Attans att det inte går att öppna 2007 i 2003. Så trött man kan bli på detta elände då!

& nej jag har inte så cpformade ben. Har det högra böjt, därför ser det lite coco ut.

Hmmmm..

Innan sängen så blir det en kort liten lista.

har du...
(x) ...sprayat hårspray i ögat?

(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?

(x) ...gått in i en lyktstolpe?

(x) ...fått tuggummi i håret?

(x) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?

( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?

(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?

(x) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?

(x) ...tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?

(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?

(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?

(x) ...snubblat på en fotboll?

( ) ...gett kattmat till din hund?

(x) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?

( )...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?

( )....IG på fler än fem prov i rad?

(x) ...sprungit på ett litet barn?

(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?

(x)...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?

(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

Multiplicera nu ditt resultat med 5: 16x5 =80

00-25 Du är rena geniet

26-50 Du kan ju vara smartare och mindre klantig

51-75 Du kanske borde gå ett extra år i skolan!

76-100  Sök Hjälp.

Lite förvånad blir jag allt, eller borde man bli det? ;)
Godnatt med er!

Trött som jag vet inte vad.

Efter att ha halvt bankar ihjäl min dator så funkar det hyfsat normalt. Jag tror att min dator & mobil just nu har skapat någon pakt att sega och hacka för att verkligen gå mig på nerverna.. 

Utbildningen har en liten fortsättning imorgon & sen är det förmodligen bara att börja jobba. Som sagt så kommer jag att jobba för viasat så det är tvkanaler som ska säljas! 

Nu när jag druckit upp juicen min så blir det fix inför sängdags. Blev lite för sent igårkväll då jag låg klarvaken klockan halv 2 tror jag. Inte allt för bra & kanske är det en anledning till att jag var trött idag? Mjo, det låter ju som ett rimligt svar.

Har även haft riktigt flyt idag. Mamma erbjöd sig att köra mig till skolan så ja kunde gå upp runt kvart i 7 imorses. Det gjorde otroligt mkt för min sömn kan jag säga er. Visst det handlar om 25 min. Men varje sekund räknas!
Pappa körde sedan in mig till utbildningen & mamma kom och hämta mig. Underbart att inte behöva åka buss överallt. Haha!

bra kvalitet på bilder som man tar på facebook! Verkligen. Kanske därför man inte ska ta varandras bilder? tog ändå friheten till att sno denna från Beckabus. Bild från härliga vädret idag!! :)


Dagen :)

Började dagen med nationella muntligt i engelskan. Känns bra & tror att det gick grymt för mig och flisan.
Hade senare en mycket annorlunda studietekniks lektion, lite praktiskt idag då allt handlade om vad man själv intalar sig. Tro mig, det påverkar faktiskt mer än vad man tror haha.
Efter det vart det lunch och sedan ut i solen och steeeka lite. Tog lite härliga bilder också :))

Har ett samtal inbokat. Ska snart ringa igen annars lämna mitt nummer så de ringer upp. Rätt viktigt samtal, enligt mig i och med att det måste gå snabbt. Det är inte så lång tid kvar nu.

Har även utbildning klockan 5. Mycket som ska hinnas med nu vetni ;)
Innan dess hade jag faktiskt tänkt att plugga naturkunskap. Hur tråkigt det än kan vara så måste det ju göras. Bara till att ge mig själv en klapp på axeln och säga lycka till.

Skriver senare när jag kommit hem från utbildningen!


Phish Food.

Nu ska ja bädda sängen min & sätta mig bland alla kuddar med en sked i min Ben&Jerrys Phish food. Har inte smakat just den smaken innan så det kommer bli intressant. Har smakat Chocolate Fudge Brownie, Cookie Dough, Strawberry Cheesecake & Fairly Nuts. Favoriten bland dessa? Helt klart Cookie Dough (om man lägger på lite chokladsås på, annars helt okej), annars måste jag säga Chokladglassen!

Till denna förhoppningsvis goda glass ska jag titta på film & bara ta det lungt. Skulle egentligen ut ikväll, men det blev inte så. Ringde sen becka & snackade med henne. Men det va lite sent att hitta på något pga bussarna och lite så. Synd!!
Kan ändå vara skönt att bara vara hemma nu ikväll. Har inte varit hemma på sjukt länge. Imorgon ska ja sova hos min Becka med Susanna och vi ska ha riktig tjejkväll. Kan det bli mer mys :)?


hmpf.

& jag menade inte i och med förra inlägget att jag är tjock. jag är i normal storlek. och är glad at se ut som jag gör. Är sund & glad!

Med det sagt så kommer låten jag älskar här:

Daddy Yankee - Llamado de emergencia♥

Es un llamado de emergencia baby.

Idag hade vi först nationella i matte, del 2. Mycket lättare än del 1 tycker jag & det gick bra faktiskt. Hoppas på ett VG i alla fall :))

Hade även världens bästa datorlektion idag. Hur mycket skrattade vi inte då? Och hur kul var det inte att spela in både ljud och video? Haha jag dör så fort jag hör/ser någon av dessa. Även vår lärare tyckte det va kul & blev jätteglad över vårt arbete haha.

Nu sitter jag och försöker klura ut vad som går att hitta på inne i Jönköping en fredag för oss under 18. Det är så enformigt lixom. Har ju redan varit inne och fikat/ätit 2 gånger nu i veckan. Kör på den nyttiga stilen i know. Men jag bryr mig inte om att jag inte är den smalaste på denna planet. Jag har hellre former, bröst och rumpa än se ut som en planka!

Snart kommer ja lägga upp en låt som jag för tillfället inte kan sluta lyssna på. Jag kan hela utantill & allt, har lyssnat på den ett bra tag nu. Reggaeton är livet, visst :)?


Paradis!

Nu ösregnar det ute. Vilket får mig att tänka på mitt egna lilla paradis som jag ska till om ca 3 veckor. Bara tre små veckor kvar. En operation mellan dock. Blir säkert kryckor i kroatien. Men wtf skit samma!






Utbildning, eller?

Blev ingen utbildning idag. Fick reda på lite saker när jag kom dit, om ett missförstånd. Men jag gick i alla fall därifrån med ett leende. Kommer inte att jobba för tele2. Kommer att åka till samma plats, men alltså inte jobba med tele2 produkter. Så nu är utbildningen i alla fall på måndag istället. Men tror att detta kan bli bra. Håller tummarna. Bror min ska ge mig lite tips & trick då han är försäljare och helvetesduktig på det han gör. Kan det bli mycket bättre ;)?

Under dagen har jag inte alls gjort för mycket. Känner att jag är lite slö, men det får man lov att bli innan sommarlovet?!

& har jag nämnt att jag har fått operation inbokad den 4 juni? Tro mig. Jag är överlycklig!!

Stan, ännu en gång.

Tjabba Tjeena.
Haft en go eftermiddag med Elias, Tommie & Sara inne i stan. Elias & Tommie har ju varit i London i en vecka nu, kom hem inatt i think. Så det va kul att träffa dom igen.
Mer om det imorgon tycker jag.
Nu ska ja ta mig ett glas juice och sedan titta på Grey's Anatomy.

Imorgon är det dags för utbildning också. detni!


I skolan. haha

Ibland kan det vara bra att ha med sig sin dator till skolan. Just idag är det nationella muntligt i engelskan, då det inte finns så mycket för de som inte snackar (jag bland annat) har ju mitt nationella på måndag. Så då drar man fram datorn och kollar runt lite. Anledningen till att den är med över huvud taget så är det tack vare det låga antalet datorer i skolan & det höga antalet elever (ja altså om man räknar på att en klass på 20 elever ska få plats vid 12 datorer..) & en dator var högst nödvändigt idag.

Annars kommer det nog inte hända så mycket idag. Ska hem till hundarna & sedan plugga. Har inte mycket i skolan nu, men ändå mycket. Det är rätt frustrerande haha.

Skriver mer när jag kommer hem. Lär ju få ta bussen snart hoppas jag!


Sovmorgon!

Sitter för tillfället och borstar tänderna och lyssnar på hög musik. Det är detta som är bäst med sovmorgon, vara helt själv och ha hög musik. Eller ja hundarna är ju här också haha.
Idag är jag i mycket god tid och har inte stressat en sekund hur skönt är inte det då :)?

Har bara två lektioner idag. Så det är en skön skoldag. Kanske har nationella också? vem vet.




paus

jag lever. nu är det ugly betty och senare desperate houswives och efter det, cougar town. tisdagskvällar på kanal 5 är verkligen bäst höhö. nu är pausen slut. bye :)

Rubrik?

Skoldagen idag var ju lagom seg. Men klarade den, ja det gjorde jag (ja, tack vare vännerna såklart!)
Ska snart iväg igen, ja jag är då aldrig hemma haha. Men det är så det ska vara, eller?

Kom just nu på att becka måste skicka lite bilder till mig från i helgen, om man tar på facebook så blir ju kvaliteten så jäkla dålig. Ja, då blir det bannemej ett inlägg om helgen. Sjukt kul vart det i alla fall :)

Nu ska ja fixa lite till innan jag sticker iväg. Vi hörs senare runt 8 kanske.
Ha en bra dag!!

mina vackra vänner, flisan saknas dock på bilden.

Tävling :)


(bilden är tagen/lånad av http://www.whocaresitsonlyfashion.com/)

Jag är med och tävlar om en IPHONE 3G S 16G. Är du? :)
Om inte, klicka in här(!!) och läs instruktionerna.

(http://www.whocaresitsonlyfashion.com/2010/05/tavling-vinn-en-iphone-3g-s-16-g.html)

Arbetsintervju

Nu ska jag ta tag i plugget och få det överstökat. Senare blir det till att ta bussen in till stan igen och gå på en arbetsintervju! Hoppas på detta nu, kan sitta bra med lite pengar haha.
När jag kommer hem igen så blir det återigen lite plugg och efter det så ska jag städa iordning och få bort lite madrasser och sådant.

Ha en bra dag så bloggar jag om helgen ikväll. :)

:))

Härlig gårdag och dag! Vill tillägga att Susanna & Becka är väldigt bra höhö.
Nu blir det att tjocka framför filmen the ugly truth. Ha en fortsatt bra kväll :)


Igår & Idag.

Gårdagen beskrivs som helt okej. (sara som höll på att tappa mobilen i toaletten gjorde seriöst hela dagen hahaha!) Tåget in gick 07.40, byte i falköping och framme i Göteborg runt 10.30 . Gick runt på staden och in i lite varuhus och så. Blev ett par shorts, ett linne och ett diadem med en rosett rikare & cirkus 800 kronor fattigare.
Lunchade på en thai snabbresturan typ, då det blev friterat med sötsursås och ris, frammåt kvällen satte vi oss på Jensen's och åt en trerätters i think. Natchos till förätt, hemmalagad hamburgare med klyftpotatis/pommes & en god sås som varmrätt och sedan en chokladmousse med grädde till efterrätt. Hur gott som helst! :)
Träffade även min kusin Anna som jag inte sett på jättelänge.

Idag ska jag till Susanna och sova där tills imorgon. Mamma och pappa ska till farfar som bor i vaggeryd, 5 min från skillingaryd så de kör mig till susanna. Slipper jag ju ta tåg & buss helt själv. Kan ju hamna helt fel t.ex i kirruna eller något ;)

Ah, det var väl allt. Ska ta och packa min väska nu & inte glömma min tandborste som jag gjorde förra gången haha! Så typiskt..

I'm out!

Nu drar jag till rosenlund! Ha en bra kväll allesammans.
Imorgon sticker vi till Götet för dagen och det lär inte bli någon blogg då inte. Kommer hem ca 01.45 så är nog rätt trött då.


rubrik.

Haft en mysig kväll med mina tjejer med massor av film och skratt :)
& jag tycker om er mycket!

Idag kom det en kille och kollade på min moped. Hoppas han vill köpa den så jag blir av med den. Var först lite tveksam, när han skrev till mig om jag ville sälja, i och med att jag inte själv visste hur mycket jag skulle köra. Snackade lite med Sara (hon jag skulle köra med isf) och hon sa till mig att det va smart att sälja den. Känner även själv att moppekörandet är borta om man säger så. Så det blir jag och sara på bussen i sommar. Gott :)

Ikväll ska jag förmodligen träffa Henke och Lukas. Vad vi ska göra vet jag inte än. Blir kanske till att hyra en film eller något. Vad vet jag :)

Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och fräsha till mig lite. Skriver lite senare om vad som händer imorgon. :)

SATC

Ja... det blev visst inte mkt städ. Började med att våttorka hyllor, byrå och allt sådant. Tills jag kommer till att torka av min sex and the city box. Magen kurrade och jag fick världens idé. Varför inte äta & kolla på SATC? Råkade visst kolla på 3 avsnitt.. & nu ska jag snart iväg och har inte dammsugit..

Får bli efter innebandyn alltså. Greeeeat! Haha. Nu ska ja fixa lite annat och sedan bär det av till träningen. Skriver senare när jag kommer hem :)

Tisdag.

Satte precis mig vid datorn och kommer inte sitta mkt mer. Har tittat igenom lite matte, tjänat ihop en 100 lapp från att panta lite flaskor, varit ute med doggisen och ah nu ska jag städa iordning. Mitt rum är inte stökigt alls vilket är skönt. Men det ska dammsugas & dammas & moppas. Lite kompisar kommer hem imorgon till mig. Alltid lika trevligt.

Senare ikväll vid 6 ska jag gå upp till hovet och titta på medans mitt lag tränar lite & efter det blir det taktiksnack! Ser fram emot nästa säsong av innebandyn, då jag förhoppningsvis kan vara med om läkarna kan ta och rappa på lite.

Nej nu blir det städ, känner att jag är hungrig också. Greeeeeeat.


Sandy's

Matten struntade jag snabbt i & hakade på Elias förslag på en fika inne i stan. Ringde upp sara & tog bussen rätt snabbt in. Satte oss på sandy's & spenderade några timmar där. Kom hem för ca 20 minuter sedan. 
Mina vänner är fina & mitt liv i övrigt är helt perfekt just nu, känner mig otroligt lycklig och jag lever i stunden och inte i det förflutna. Skönt!

Nu ska jag ta och tvätta bort sminket och borsta tänderna, så man har det gjort senare. Alltid lika jobbigt att göra det senare haha :)



underbara sara höhöhö :D

smygfoto på elias, mohaha :)

kvart i 8, molnfri himmel & strålande sol. det är så det ska vara :D

måndag.

Hemma långt före många andra i klassen, vilket var skönt. Antar att alla har slutat nu;)
Skulle egentligen slutat 12.50 men vi fick gå lite tidigare de vill säga 12.00 :) & det visste knappt inga om mohah.
Skoldagen idag var allmänt lam & ja, engelskan gick snabbt, samhällen var helt okej i och med att Lag och Rätt är mycket intressantare än vad politik någonsin kommer att bli.. , studietekniken gick som vanligt otroligt efterblivet segt & tillslut matten då han gick genom lite saker samt att jag förklarade mitt prov för honom. Han förstod mig mycket väl och det var tur det. Annars vet ja inte vad jag hade gjort haha.

Nu ska jag släppa ut hundarna en snabbis på baksidan, och sedan ska jag ta tag i matteboken och nöta. Nationella på onsdag (slipper idrotten igen... YES) & det kan gå precis hur som hellst. Speciellt inte utan miniräknaren som vi fick i början av terminen. Inte alla som har en miniräknare för 2600 kr ;) (man får ju inte ha miniräknare på a-delen..)

Som sagt, hundarna behöver gå ut. ByeBye :)


Veckan i helhet :))

Måndag: Träffade min fina vän Sara & fikade, vid 5 så gick jag till Juneporten där jag mötte upp Becka & efter det gickvi ner och mötte upp våra spanjorer. Åkte hem visade han runt och tog sedan en lång promenad runt i hovslätt.
Tisdag: Nationella på morgonen vilket jag tror gick bra. Efter det hade vi spanska & kollade på någon slags film. Vid 2 åkte vi och hade discobowling och efter det tog vi bussen till prima och åt pizza. Kvällen spenderades på fiket Adelantes. 
Onsdag: Började med brännboll på vätterstranden tills vår lärare insåg att det var för kallt. Tog då en prommenad till Kinnarps Arena för att visa spanjorerna hur det såg ut. Hockey är ju inte alls lika stort i Spanien som det är i Sverige. Åkte tillbaka till skolan för att ha en onödig naturlektion och efter det tog vi bussen mot Rosenlundsbadet där vi hade det rätt kul ahahaha. Sedan drog vi till stadsparken och grillade. Mycket mycket trevligt.
Torsdag: Spanjorerna åkte till Gränna & vi andra var på en lektion sedan hem och slappa. Åkte in till stan och gick till piren, sedan bar det av hem till Tina där vi hängde och hade kul till bra musik. :)
Fredag: Ledig dag. Tog bussen upp till a6 där vi spenderade iprincip hela dagen. Bokade sedan bord på Pallas Athena där vi satt och åt i flera timmar och pratade och hade kul. Sara, CJ & Felicia anslöt sig till gruppen, vilket var sjukt trevligt :)
Lördag: Torget & Fika. Sedan hade vi en stooor middag i skolan, då alla skulle ta med sig något var. Ja som ett knytkalas. Efter det drog vi vidare till Ztyle & sedan åkte jag med Oscar och våra spanjorer hem till mig och kollade på Barca matchen. Det var annorlunda men väldigt väldigt kul :)

en bra vecka helt enkelt! :)


jag och bästa i stadsparken.


discobooowling. notera att det är jag som är A:et. För mina ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

om man nu skulle försvinna på rosenlundsbadet... ja det kan ju gå lite galet ibland ;)

toaletten på pallas. jag & sara.

miiiiiiiiiiiiina tjejer.

i taxin på väg till matchen. 4 stycken i baksätet woho!


.

Håller på att fixa mig. Ikväll har vi bokat bord & ska ut och äta med spanjorer och vänner. Kommer bli sjukt kul i think :)
Ja, det var väl allt för nu, har bråttom så dags att sätta igång ? :)

Fredag.

Är ledig idag, blir en tripp till a6 med spanjorerna. Måste även inhandla hårspray och mascara i och med att allt iprincip är slut. Mamma överraskade mig också med att sätta in 500 kr på kortet. Tack för det !! :)

Ikväll blir det kanske att reservera bord på Pallas Athena & äta grekiskt. Alltid lika gott. Visste ni att jag praktiserade där i 8an? Kan ju lungt säga att även fast jag åt buffé varje dag i 2 veckor, så tröttnade jag inte på maten. Muuuums.

Nu blir det lite mer fix sen bussen. Ha det bra ! :)


Tooooaaaast.

Nu börjar de lukta gott här hemma, har toast i toastmaskinen & jag är hungrig. Åt knappt någon frukost idag då jag bara hade en lektion från 8-9. Skulle även lämna av min spanjor för de skulle åka till gränna & visingsö. Kul.

Idag ska jag bara ta det lugnt och vara hemma. Titta på en film och ah som sagt ta det lungt.
Nu lät det något, tror toasten är klara nu. Skriver någon gång. Kanske inte innan söndag :)


Spanjorer

Nu ska jag bara ta & fixa lite av det sista. Sen tar jag bussen in till stan och träffar min bästavän på en fika. Vid 5 så ska jag till resecentrum och hämta upp min spanjor (han jag bodde hos när jag var i spanien) som ska bo hemma hos mig i ca en vecka. Trevligt trevligt :)

Vet inte om jag kommer blogga så mycket denna veckan, men det märks. Men annars får ni ha en bra vecka.

SOOOOOOOL

Nu ska jag ut i solen & plugga till matteprovet imorgon. Efter pluggandet så ska jag städa rummet, får ju gäster imorgon som stannar i en vecka så det är ju rätt bra idé att städa då ;)

Nu hinner nog solen gå i moln. Dags att dra :)

det är en konst.

Nu har lukas & henrik åkt hem. Känner att jag är väääääldigt trött så nu blir det sängen. Skriver imorgon.
Godnatt.


Du vet det blir mayham.

Som sagt var jag inte hemma igår, kom hem runt halv 11 i morses.
Efter en lagom seg skoldag åkta jag hem & packade lite och sedan körde mor in mig till stan där bussen mot skillingaryd gick 15.45. Åkte inte själv utan hade Becka och Flisan med mig också! :)

Väl i skillingaryd så började vi fixa oss & drog sedan iväg till en hemmafest vid klockan 7 kanske. Rätt lamt i början men efter ett tag börja alla piggna till och det blev rätt kul.
Jag dricker inte, men jag hade grymt kul ändå & människorna var för härliga alltså haha. Ja vad gjorde vi där då? Provade hur många mobiler som fick plats i bh:n , spelade pingis, rock band, åt mat, satt och snacka och mycket mer. Det va rätt kul när de var nära att spruta grädde i Susannas och Sofies huvud då de satt i ett badkar under ett fönster.

Senare ringde jag ett rätt roligt samtal faktiskt. Haha underhållande underhållande, speciellt när Joel ville snacka lite då höll jag ju på att dö av skratt iprincip. Satt kvar på altanen som vi förflyttat oss till i och med att det va så hög volym på musiken (har inte sett större högtalare i någons hus faktiskt haha) & där kom och gick det folk lite då och då. Sedan skulle jag, felicia, adam och emil rabbla upp alla snövits sju dvärgar. Det gick jättebra tills vi kom på att vi bara hade kommit på 6st. & sedan satt vi och snacka massa strunt haha.

Runt halv 2 - 2 gick vi hem till Susanna & slocknade runt halv 3 (ja efter att de "bråkat" om ett täcke & jag och becka kastat oss över Felicia, Susanna & Lina.) Vakna klockan 7, gick upp klockan halv 9. 4,5 timmars sömn & sedan tåget hem vid 09.45 .

Tror jag har fått med allt nu. Inga bilder har jag, fins på beckas kamera och så. Men det kanske ni kan klara er utan? :) Hade i alla fall väldigt kul & träffade många nya människor som va hur goa som hellst! :D

En bild från en seriös mattelektion. Vi är bäst :)


RSS 2.0