31/3 - 2011.

Hemma efter en skoldag med blandannat en föreläsning om campus i linköping, engelska med massor med prat (hehe..) & sedan matteprov. Nämnde jag att jag lyckades vinna mig en biobiljett under föreläsningen? Sjukt härligt!

Efter det blev det en tur på stan med Julia, Elias & Lukas. Hämtade mina hörlurar & kollade på resor med Julia. Snart blir det en bokning tror jag♥


I skolan.

Sitter i skolan och har samhäll, som inte är obligatorisk idag. Jaja, sådant är livet. Istället för att göra sådant som man egentligen borde, så satte vi oss här nere i datasalen. Grreeeat (Y)!

SORRY.

Har inte "hunnit" blogga på hela helgen typ. Har jobbat sammanlagt 21-22 timmar i helgen och efter de passen så har jag bara varit hemma, kollat på film & resor med bästavän och sådant annat mys. Men nu är jag back on track igen!

Idag har jag haft skola som vanligt, gått på stan/ätit lunch med Elias&Lukas och sedan varit inne hos Sara en stund och pratat. Min sommar kommer bli grym med en bra blandning med jobb & semester. Det är ett stort +. Nu ska jag ta tag i lite grejjer och skriva ut och dona. Sedan bara slappa. Hur skönt!?


Inhale, exhale.

Hemma från jobbet. Hade stängning idag & trött är jag, hann ju inte hem mellan skolan och jobb idag. & även idag hade jag en bra stängning, skrattar alltid tills jag får ont i magen typ.

& just nu sitter jag och längtar till 16 april. Då drar vi oss mot Göteborg för shopping. Massor med pengar skall läggas undan. & det kommer säkert bli så att man inte hittar något när man vill..

Nu blir det OTH eller att kolla resor med jullsie. Ah det märker vi!


Effektivt, igen!

Känner mig som en duktig tjej. Cyklat till skolan 2 dagar i rad nu (!!). Imorses var lite kaos med en cykel som var sönder & ett par byxor som det gick hål på och blev lite leriga.. Men vi kom till skolan i tid i alla fall. 

Idag har jag varit i skolan som vanligt, gick på Zumba med clara och efter det fikade jag i vårsolen (genom ett fönster..) med elias. Lyckades även få mina trasiga hörlurar på garanti med. Bra dag helt enkelt, som det brukar vara nuförtiden. Ska ta och äta lite nu & sen skriver jag igen. 

 

ME LIKE.

För det första, OTH är ju sjukt bra!? Undra varför jag inte har tittat på det innan lixom..

Nu är jag hemma. Hade mitt spanskaprov idag som jag egentligen skulle haft förra tisdagen. Gick bra för att inte ha pluggat till det, pluggade typ en timma i torsdags & ändå fick jag VG. Antingen är jag grym på spanska, eller så hade jag tur!

& nu ska jag nörda lite mer OTH här va. Ikväll är det ju Desperate houswives också. Inte fel tisdag inte :D

huuum, undra vilka töntar det där är som ligger och "brottas" i snön ♥


Från början.

Alla säger att OTH (one tree hill) är ruskigt bra. Jag har bara sett något avsnitt då och då mellan alla säsonger och har inte riktigt fattat vad som har hänt innan. Så nu börjar vi om from scratch. Så gissa vad jag ska göra nu :)?

Bio och annat roligt :)

Igår hände det inte speciellt mycket, satt ute i trädgården och pratade lite med Kwestan i det fina vädret. Efter ett tag åkte de hem vilket alltid är lika tråkigt. Runt 5 kom Tommie och Elias och hämtade upp mig och vi åkte in till stan och åt, kollade slutet på hockeyn, fikade och sedan bio.

Filmen va bra, men läskig. Kollade rätt mycket genom fingrarna och hoppade till några gånger. Drömde också om en häst med röda ögon i natt. Haha ajdå!


Mätt & trött.

Lite småändringar i bloggen kan göra rätt mycket. Tyckte att det va lite väl ljust i färgerna så tog en fin lattefärg istället.

& med det sagt så ska jag även påpeka att musik på danska är sjukt najs. sitter här med lite danska texter, som varieras med reggaeton & RNB och annan feelgood musik högtalarna med min smått uppsvällda mage efter lite för mycket mat på olearys innan idag. Det är ett tecken på att livet är som det ska, eller hur? :)

LÖRDAG.

I might get your heart racing in my skin-tight jeans, be your teenage dream tonight. Let you put your hands on me in my skin-tight jeans, be your teenage dream tonight.

Fick ett sms från thailand i morses. De har +42 & strålande sol, vi har +4, snö & sol. Vilket lockar mest? Ja det är ju frågan det alltså...... Skulle gärna vilja va i thailand nu, speciellt när man kollar ut!

Har precis fixat mig och ätit lite smått. Ikväll ska vi in till stan och kolla på fotboll & äta. Mysigt! Kul med lite variation. Måste även börja kolla efter en klänning. Det kommer förmodligen vara lättare sagt än gjort ;)


Snökaos i Jkpg.

När jag vaknat idag vid halv 8 gick jag ner och mamma sa: Sarah, du ska nog inte till skolan idag.... Då tänkte jag nehe och varför inte? Men det visade sig vara typ 2-3dm snö på marken och bussarna blivit inställda. Ringde min rektor och berättade detta och hon gav mig ledigt. Så nu har jag helg!

Idag ska jag ta och fixa till här hemma i huset lite. Får lite besök ikväll av bror & kwestan. Kommer bli ytterst trevligt. Och har tänkt mig att jag ska hinna börja på min preliminära beskrivning av psykologiuppgiften :) vid 17 blir det jobb för hela slanten!

Musiken börjar ungefär vid 2.40...♥


I'm gonna get there!

Hur härlig har inte den här dagen varit då? Strålande sol och hur varmt som hellst (okej kanske typ +8, men ändå..). Gick till skolan 2 timmar förtidigt då två lektioner va inställda & pluggade istället till ett spanskaprov som jag inte skulle ha. Efter matten gick Jag, Elias&Lukas och åt på 8glas. Kunde varit värre, så ska inte klaga =)
Efter det satt vi en stund vid munksjön innan det blev dags att dra hem. Bra dag helt enkelt!

Nu ska jag sätta mig med min kalender som inte öppnats på 2 veckor (!!) & börja planera lite. Himla vad allt ska komma samma vecka? Next week I'm screwed...


Svar på kommentar.

... om 16/3 - 2011.:
hur kan du umgås med julia?
jag menar, hon är ju konstig & sen bråkade ni innan. varför gick du tillbaka?

Hur kan man inte umgås med Julia? Ja det kan man ju undra. Hon är en av de bästa vännerna jag har, och vet förmodligen mer om mig än vad jag gör själv. Hon är den som har mest koll på vad som händer mitt liv så att säga. & nej hon är inte konstig, inte någonstans. Vi är väldigt lika och passar därför bra ihop. Både jag och Julia kan va rätt knäppa times to times, men livet måste ju vara roligt. Det som gick utöver sommaren är helt glömt & det är skönt att veta att jag har fått tillbaka min finaste vän igen. Nu har vi roligt som aldrig förr, och jag tror att det va bra på ett sätt att inte umgås på ett tag. Det har gjort vänskapen starkare och i will never let u go again :*

Fan vad det lät som att vi är tillsammans haha! Men men, vi har varit vänner i 14-15 år(!!) & längre kommer det väl att bli, eller hur vännen :)?


16/3 - 2011.

Idag har det tjockats och tränats. Bra kombination det där. Började lätt dagen med att dela kladdkaka med emmy & ullis. Sen hade vi bad på idrotten, klädsim & livräddning. Tungt vare men det är väldigt bra träning för armar + ben det där asså. Efter det, hem till julia och åt pommes och äppelpaj med vaniljsås på det. GOTT!

Nu är jag en trött tjej och resten av kvällen blir lugn. Ikväll är det ju Glee (som alltid!) & sedan sesongspremiär för Grey's Anatomy & Off the map. Igår va det ju DH som gällde. Nu börjar det komma igång igen. Lycklig tjej.


Så sant. Eller?

Det finns alltid lite ärlighet bakom ”jag skojar bara”.
Lite kunskap bakom ”jag vet inte”.
Lite känslor bakom ”jag bryr mig inte”
lite smärta bakom ”det är lugnt”.

Lite humor i vardagen.

Alla med Iphone vet hur det är. Ibland blir det bara jäääättte jätte fel. Kan inte sluta skratta åt vissa . Så fel det kan bli ibland ;)



Träning och plugg.

Gick upp halv 6 imorses och vid halv 7 stod jag på gymmet taggad för träning. Sedan va det skola och sen hem och nu blir det plugg inför mitt übergulliga spanska prov jag har imorgon. Kul? Nej.


Only the strong will continue, do you have it in you?

Borde fortsätta på min 50 lista. Men det orkar jag inte för tillfället. Behöver tänka lite då det handlar om Obsessions.. ;) Om ca 1,5 timma ska jag jobba och har stängning. Vad jag har sett så ska vi vara en mindre idag. Vilket i så fall kommer gå helt åt skogen.

När jag kommer hem sen bloggar jag lite mer. Det som är lite surt är att jag inte har några bilder på denna datoorn (mammas) & varför jag sitter vid denna så är det så att pappa just nu plockar isär min dator som är sämst.. haha :)

Men en bild kan jag väl bjussa på som kommer från fejjan. Jag & snyggve i tisdags.


Best friend.

Imorgon kommer jag äntligen skaffa mig mitt gymkort. Inte på friskis, inte på sportlife utan på Atlantis! Kommer bli riktigt bra och kommer inte ångra mig en sekund. Här ska det tränas!

Idag så behövde vi inte gå på spanskan och det betydde att jag fick sluta 2 timmar tidigare, halv tolv! Jag & Julia gick då och åt lunch på Waynes och pratade. Efter det följde jag med henne till vårdcentralen och tog spruta. & när hon slutat jobba ska jag tvinga henne att skicka bilder till mig. Bra eller? Ja det tycker jag. Det är ju bara hon som tar bilder nu förtiden :)


39: Sätt din iphone på blanda: De första 10 låtarna.

Tonight i'm loving you - Enrique Iglesias ft Ludacris.
Ordinary People - John Legend.
Thriller - Michael Jackson
Who's that chick - David Guetta ft rihanna.
Beautiful Monster - Neyo
Worthy of - Justin Timberlake.
Compared to what - John Legend ft the roots.
The river - Bruce Springsteen.
Billionare - Travie McCoy (acoustic)
Na Na Na - My Chemical Romance.

Trött tjej.

Jag är trött. Utmattad. Ja, jag vet inte vad som händer riktigt men jag är helt slut.
Vädret ute idag är ju inte att leka med i alla fall. Underbart att kunna dra på sig skinnjackan, min älskade stora halsduk och ett par solglasögon.

Nu ska jag vila ögonen lite. Eller, det jag menar med det är att ta bort dom från dataskärmen.. :)

ojoj

Bra uppdatering Sarah! - Tack.

Har haft fullt upp och den lilla lediga tid jag haft har jag inte ägnat framför datorn. Hade stängning igår på jobbet och efter det gick jag och Olivia & Julia på bio. Vi såg Sanctum i 3d & den va faktiskt bra, förutom att den va superhemsk lite då och då..

Idag har jag också jobbat och ska om typ en timme in till stan. När jag kommer hem från stan så gör jag dagens 50 dagars lista. Eller vad man nu kan kalla detta. & i och med att jag för tillfället inte sitter vid min egen dator har jag inga bilder. Så det får duga utan :)

37: En sång du gillar att dansa till.

Dansar nog till det mesta när jag är ensam hemma. Underbart haha! Men om jag fick välja så ligger denna bland topplistan. Visst kan man inte stå still :)?

Kan sätta in hur många D.Y låtar här som hellst. Allt finns där! Daddy Yankee - Grito Mundial.

Zumba!

Om ungefär en timme sätter sig jag och mamma i bilen mot gymmet. Idag är det Zumba på schemat. Har hört att det ska vara jättetråkigt och jättekul så det ska bli kul att få testa det själv. Skriver mer när jag kommit hem. ♥

36: Om du fick ändra en grej i världen, vad skulle det vara?

Svår fråga. Jag skulle väl försöka få att alla har det lika bra och att alla i alla fall får mat. Annars hade jag viljat skippa alla himla fördomar alla har mot var och varannan människa. Det är rätt jobbigt att lyssna på.


snabbis inlägg

har precis pluggat klart svenska för den här gången. ska kolla genom papprena lite sen igen senare ikväll för att se till om jag kan det. annars har jag ju ett problem ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen så skriver lite senare!

.. går en störning genom ljuset.

Klockan är lite över halv 11. Trött som attan men ändå väldigt pepp för tillfället. Har fått upp lite förhoppningar och tror att våren kan bli rätt bra, eller vad säger du Lukas :)?

Nu ska jag alldeles strax fixa mig inför en dejt med sängen. Borde kanske packa idrottsväskan nu också. Man försover sig då man har som minst tid på morgon. Det har jag fått lära mig the hard way.

Ett av dom bästa bidragen i Melodifestivalen, älskar att han inte låter som alla andra.

35: Vad önskar du att du kunde säga till en speciell person?

Jadu, det finns mycket jag vill säga till en person. Men i och med att jag själv är osäker på saker och ting så skulle jag (för att jag själv ska kunna få ett bra perspektiv på det hela) vilja veta om det är ja eller ett nej. Inget himla jag vet inte eller kanske. Jag vill också kunna tänka på annat, vilket jag för tillfället har.
& det finns så mycket jag vill kunna förklara. jag vill kunna berätta.

And I can not get enough, ohlala ohlala.

Idag ska jag inte skriva om att jag ska jobba. Ledig idag, imorgon, torsdag & sen på fredag är det dags för jobb igen. Skönt! Känner mig rätt tillfredställd med livet just nu. Även fast det har hänt lite saker nu det senaste.

Imorgon är det dags för mig och Susanna att ha våran egna idrottslektion med klassen. Ett pass står på schemat och jag tror att det kan bli rätt kul faktiskt. Men saken är väl bara att man helst ska kunna det utantill. Vi kommer nog ha en liten fusklapp med oss (a)

& en lite chockerande sak som skedde idag, jag gick osminkad till skolan. det va så skönt!! 
& det är väl såhär jag har sett ut idag. ruffs till hår & vit tröja med fina axlar från Zara.  


34: Ditt favorit citat.

- What doesn't kill makes you stronger.

- You never love someone because they are beautiful; they are beautiful because you love them.


RSS 2.0