Don't stop keep it moving put your drinks up.

Nej, nu har jag bestämt mig. Vi ska mot nyttigare tider & med detta menar jag inte att banta. No way! Vad jag menar är lite mer schemalagd träning(!!) & bättre kost för att må bättre. Framförallt minska på alla sötsaker och äta mer frukt. Vilket inte hjälper nu är att jag är sugen på milk duds & att mamma bakade paj innan. Ohno.

Om ca en kvart blir det wallander som varje söndag med min mor, en dusch och sedan sängen för skola imorgon. Har religion b prov andra lektionen, wish me luck!

Lovely! Både JLo & Pitbull gör låten så satans bra. ♥

27-02-2011

på två dagar har jag shoppat för över 1000 lappen. Lyckades få till mig en tröja på pappas bekostnad också. Han erbjöd sig i och med att det va han som gjorde så att jag ville ha den... ;)

Jobbet idag va sjukt soft, timmarna flöt på och rätt som det var va det rast & sedan gick det några timmar till och klockan slog 4. Älskar när tiden går snabbt, då känns det bättre på något sätt. Satte mig här hemma och pluggade lite och sedan så gjorde jag ett test på internet pga uttråkning. & då kom denna fina lilla text upp som svar på testet:

Kanske är detta ett tecken på att man inte ska ha med sig massor med sötsaker hem efter jobbet när man haft stängning? Eller att man ska hoppa över colan och godiset på vardagar? Ett under att jag inte är större än vad jag egentligen är.

33: 5 bilder på kändisförälskelser.

Alltså, man kan inte riktigt säga att man är/har varit förälskad i någon kändis. Då en förälskelse handlar om en helt annan sak. Men sedan finns det väl dom som blir det & dom som är besatta ;) Men dessa killar är ju lite mer än ok om man säger så.... :)


Jobb jobb & återigen jobb.

Började dagen med en runda på stan & fika med mammsen. Efter det var det jobb för hela slanten och stängning på det. Bästa stängningen so far, skrattade så jag fick ont i magen. När jag kom hem satte jag mig med mamma framför melodifestivalen och smaskade på lite godsaker jag fick med mig hem. Oupsie!!

Imorgon är det dags för jobb igen, 5 timmars pass. & sedan blir det en liten snabb shoppingtur. Hittade visst lite fint innan jag började idag. & det ska införskaffas imorgon.

When i had you, i was stupid enough to let you go.


32: Ett foto du tagit

Ett foto som ingen kanske förstår. Men för mig är det underbart.


It's like wishing for rain as I stand in the desert.

Just a drop in the ocean a change in the weather, I was praying that you and me might end up together. It's like wishing for rain as I stand in the desert. But I'm holding you closer than most cause you are my heaven.

& jag kör på ett till snabbinlägg här, ska alldeles strax sova. Behöver det då imorgon är den enda dagen i helgen som jag inte behöver ställa klockan. Gick hemifrån vid 9 imorses & kom hem halv 10.

Imorgon jobbar jag 15-19.30 & har stängning även då. Min rygg kommer ta stryk efter allt lyftande i och med att man inte orkar lyfta "på rätt sätt". Men men, det är så det är.
Gammal låt från 8an.. Men fortfarande lika bra!

31: En bild nytagen på dig och 15 olika fakta om dig själv.



♦ Jag sover helst med 4 kuddar om jag sover ensam.
♦ Är ärlig, oavsett om det ibland inte alltid gynnar mig. Anser ändå att det håller bäst i längden.
♦ Jag tycker inte om ballonger alls & har aldrig gjort.
♦ Jag är vääldigt känslig.
♦ Jag är så himla sällskapssjuk.
♦ Jag har blivit väldigt väääldigt onyttig.
♦ Tycker inte om när folk "klankar ner" på mig, även om det bara är på skämt. Vissa saker ska man inte skämta om.
♦ Jag har ganska många fina vänner som jag inte klarar mig utan.
♦ Jag tror aldrig att jag är för beroende av någon, vilket det tillslut visar sig att man är.
♦ Jag har börjat lyssna på KENT.
♦ Jag längtar till ett liv som inte handlar om att plugga varje dag.  
♦ Jag älskar förändringar, men inte för snabba och inte allt för drastiska.
♦ Jag är väldigt självsäker, men har dippar i självförtroendet vissa dagar som alla andra.
♦ Prata kan jag, och gör det gärna i flera timmar.
♦ Jag älskar skadeglädje. Men hatar när jag själv blir "utsatt" för det.

Hard work work!

Jobb om en timme. Innan det ska jag fixa lite till idrotten på onsdag, skriva lite på datorn och så:)
Slutar 20.00 och skriver efter det :*

30: Om du dog imorgon, vill du att någon ska veta någonting speciellt?

Det är klart att man vill att folk ska få veta lite saker som man hållt hemligt och allt. Har blivit en liten mer privat person nu efter att jag har lärt mig lite efter att berätta lite väl mycket för lite för många. Nu har det istället blivit att jag har svårt att berätta något, även för mina närmsta vänner. & det är inte bra! Men om jag skulle dö imorgon skulle det finnas massvis att berätta, som jag verkligen inte tänker ta upp här :)


My alarm clock is jealous of the relationship i have with my bed.

Hahahahah rubriken måste vara sann! Fast inte om man inte har ställt den, vilket hände mig idag. Mamma kom in i rummet och väckte mig, frågade om jag hade sovmorgon och jag praktiskt taget flög upp ur sängen kollade på klockan och förstod att det var ett faktum, jag hade försovit mig  BIG TIME. Lyckades ändå platta håret, sminka mig & äta på 10 minuter. Så kvart över 7 stod jag iprincip färdig och väntade på att gå ut till bussen. DUKTIGT!


29: Om du dog imorgon, vad skulle du ångra att du inte gjorde?

Ojoj. Hatar sådana här frågor för att det finns ju så mycket man vill hinna med innan man dör. T.ex så som att resa och sådant. Vilket skulle vara rätt orealistiskt för mig att önska nu i och med att min ekonomi inte är tillräckligt bra för att resa hela tiden. Men en sak jag skulle ångra är att jag har varit så himla feg. Jag menar om det nu skulle vara så att man dog imorgon, så finns det ju inte mycket mer man kan förlora :)?


You can count on me lite 1, 2, 3 ......... I'll be there.

Alltså, det så nu man uppskattar förmågan att få sitta ner. Träning 2 gånger idag & kan säga er att det inte va så slappt. Idrottslektion med riktigt benmördar "uppgifter" & sedan aerobics efter det. Men kul va det i alla fall :)

Nu ska jag bara ta det chill med ett glas cola. Ooupsie där igen ja. Det där med att starta ett lite nyttigare liv verkar ju börja bra eller vad? Jaja, man lever ju bara en gång & om jag kommer rulla fram när jag är 80, vad gör det lixom :)?

Gamla bilder från idrottslektioner i 1an :)


Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it.

Är så himla trött, på rätt mycket faktiskt. Ett av problemen är sömn, vilket det behövs tonvis av. & jag känner ett stort behov av att tvätta ansiktet med mitt proactive som jag missade imorses. Det känns konstigt... Sedan är det väl sängen som kallar!

Rihanna - S&M


28: Favorit stället att shoppa.

Har visst suttit och latat mig någon timme innan jag skrev här. Oupsie!

Humm. Favoritstället är helt klart Barcelona, med alla dess affärer. Pull and bear, Zara & Bershka tycker jag lite extra om. Zara finns ju även i Sverige så måste säga Malmö också. Älskar att åka till Malmö!





Studyyyy!

Har precis gjort klart min samhälls uppgift och ska börja fixa lite annat som måste fixas nu. Så skriver om några timmar när jag är klar :)

Moooorniing

Frukost! & snart går bussen :)


You are f*cking perfect to me.

Shit vad skönt det var att sitta ner. Efter att ha stängning så uppskattar man alltid bilturen hem & sedan att bara få sätta sig någonstans där det ser mjukt och skönt ut. Nu är jag en trött (och tjock från massor med mat jag precis åt) tjej som strax ska lägga huvudet på kudden.

Imorgon blir det en ganska skön dag, 10.40 - 14.00 . Inte helt illa om jag säger det själv, sovmorgonen är FIIIN. Och till detta lilla inlägg skickar jag med en låt. & det är inte sovmorgonen som är fucking perfect, eller vänta. Det är den egentligen också. & hur underbar är inte musikvideon?


27: Filmer du aldrig tröttnar på.

Jag gör så att jag hoppar över lite smått i 50 dagars listan och börjar skriva där jag skulle varit nu. Känn tråkigt att försöka ta igen, kommer bara göra så att jag faktiskt glömmer bort det igen haha..

Den första är självklart The Blind Side. Tittade på den senast i fredags och jag grät ungefär lika mycket som alltid när speciella fraser dyker upp. Den är helt enkelt min absoluta favorit.

Puppppsssi.

Alltså, imorgon kommer inte alls bli rolig. Går i skolan 8.00 - 16.30 & börjar JOBBA 17.00
Det betyder att jag måste gå tidigare från aerobicsen och sen stressa ihjäl och byta om till jobbkläder och ta bussen 16.41 för att inte komma försent. Kommer att komma hem runt 10, livet!

Idag jobbade jag 11.30-16 och efter det var det hundkurs med Xavi (mamma brukar gå, men hon mådde inte så bra..) och kom hem runt halv 7. Nu ska jag strax dyka ner i min godispåse och fortsätta äta marabou mango. Helt okej kväll faktiskt! Sen att det är skola imorgon efter en veckas lov är inte lika okej..


Don't be a drag just be a queen.

Hemma efter att ha varit hos julia hela kvällen. Där va även Olivia, Philip & Sara. Ytterst trevligt haha! & imorgon är det jobb igen, 11.30-16.00 . HEJ PENGAR.

They call me superman, I'm here to rescue you.

Nu kommer jag nog snart att somna sittandes. Icke bra!
Imorgon blir det uppstigning tidigt. Övningsköra & jobb står det på schemat. Kvällen är bokad hos Julia. Skriver mer imorgon efter jobbet.

Eminem - Superman (Justin Timberlake Remix)♥

Me, myself and I.

Nu har jag laddat upp med massor med onyttigt inför ikväll. Så vad ska jag göra ikväll? Absolut ingenting, bara vara hemma och gotta mig framför en film eller två. Bland allt gott så köpte mamma en stor marabou mango till mig. & efter att ha smakat den så ger jag den ett stort ♥. Favorit? absolut.

Funderar på att dra på mig tommy hilfiger tröjjan. Superduper förstor för mig (snodde den från loppiskassarna från min storebror.. whooopsi) men så jäkla skön..!


Lovely

Sitter och äter det sista av maten på tallriken och ska alldeles strax ut i kylan på en lång promenad med bästavän.♥


I'm gonna get you back, gonna get you back.

Jag tror jag dissar den där 50 dagars listan faktiskt. Känns inte så kul att göra den då alla frågor nästan handlar om en och samma sak i slutet. & att jag kanske glömmer bort den lite då och då..

Lunchade med min far och bror på chili thai. Gott vare & träffade på rätt många människor, riktigt trevligt faktiskt. Men som alltid när det är buffé så blir man bara äckligt mätt och håller sig rätt bra på det resten av dagen.

Är rätt sugen på att komma från lilla jönköping om bara för en helg. Kanske borde ringa bror och se vad de har för sig någon helg framöver. En tripp till malmö skulle man ju inte dö av :) 


I think i love ya.

Kvällen igår var otroligt härlig med massa tjejsnack och mys. Tittade lite på tv och sedan slocknade vi någongång vid 1. Nu har jag varit hemma ett tag & snart ska vi åka in till stan och äta (pappas idé). Det tackar man ju inte nej till eller hur ;)?


-

Secret heart, what are you made of what are you so afraid of. Could it be, three simple words or the fear of being overheard. ♥

 


Vänner

Pappa kom precis in på mitt rum med ett stort grönt kuvert till mig. Där låg det en psykologibok & även en lapp från min fina becka!

Nu så ska jag ta tag i dagen. Ikväll blir det tjejkväll/övernattning med Julia&Olivia vilket kommer bli hur bra som helst. & i och med att jag har brist på bilder så får ni två liiite äldre bilder. Sådär 3 år sedan?


Wake up everybody

Sitter och lyssnar på John Legend. Så satans underbart, man sitter bara och lyssnar och tiden försvinner. Fick ett mail där han hade släppt en singel, som va riktat till sina fans. Det är den låten jag sitter och lyssnar på om och om igen. Underbar. Förresten vann han 3 grammys på grammy award. Som jag sa, han är bäst♥

Ska vi ta tag i dagen? Nej, tycker att det låter för fint med en slappdag med fin musik och dagdrömmar? Ja det tycker jag vi kör på.

Idag

Vem tror ni gick in till sin fina vän Julia vid typ halv 11 igårkväll & åt tårta? Gott vare i alla fall & Sara typ halvsov sig genom kvällen hahaha! ♥

Nu hade jag tänkt att äta frukost och sen ut med doggisarna. Efter det blir det en sväng på stan med människorna från igår.


                                 [det blev visst ett till bildlöst inlägg. trevligt va?]


Fint

Jobbade 11-16.30 idag. Snart ska jag in och fika med Lukas, Elias & Sara ♥
L åker ju till åre imorgon och stannar i 3 hela veckor. illa...

19: Om du fick ändra ditt förstanamn vad skulle du ändra det till?

Jadu, jag har ingen aning. Sarah är ett ganska bra namn ändå? ;) Har rätt svårt att se mig själv med ett annat namn faktiskt.



Hej! Det var inte igår..

Ja nu har det ju återigen gått ett tag sen jag bloggade. Men kan ju bara säga att jag har haft annat att göra.
I onsdags åkte jag in till stan och fikade med Lukas, Elias och Matilda. Då bestämde dom även att jag skulle vara med dom på kvällen på "lillördag". Efter det åkte jag till öppethus (tjänade en biobiljett!) & sedan hem packade ihop grejjer snabbt och drog till Lukas. Där var det faktiskt ap kul & slutade med att alla slocknade runt halv 2-2. Upp på torsdagen och skolan började 8. Död tjej andra timmen i skolbänken men piggnade till efter ett tag.

Igår kom susanna hit runt 12 och vi gjorde delar av vår egen idrottslektion. Grymmast vi. På kvällen blev det chokladfontän och massa tjejsnack. Julia kom hit ett tag också. Mys


Längtan.

Shit vad sugen jag blir på att resa någonstans nu när jag ser/hör att alla planerar och vill det. Ska förmodligen åka med föräldrarna. Själv har Jag & Julia kollat på en 2 veckors resa till Mallis. Hoppas bara det blir av

& nu ska jag göra, absolut ingenting. Skönt & tröttsamt på samma gång. Vill ju inte sitta still och bara vara hemma. Åh.


18: en bild av dig från i somras.


John Mayer.

Kan inte sluta lyssna på denna männska. Helt underbar!

But then again I don't remember you.

Otroligt seg dag idag. Åkte hem från skolan tidigare för att jag inte mådde så bra. Men nu är jag prima ballerina igen efter lite alvedon & kör på skoldag imorgon. Vad som är extra härligt är att vi har vår wunderbara sovmorgon till 10.40


17: Min födelsedagsönskelista.

Ja, det är ett sjukligt bra tag tills jag fyller igen. Och när det väl händer så blir jag 18. det ni!
Det första som poppar upp i huvudet är såklart pengar. Då kan man ju köpa sig vad man vill & sedan en apple dator som jag har viljat ha typ 100 år & körkortet skulle inte sitta fel det heller :)

-

Fear is a friend who's misunderstood.


16: Boken du läser just nu.

Svaret här blir kort och enkelt. Jag läser inte någon bok för tillfället. :)


Rubrik.

Pain throws your heart to the ground. Love turns the whole thing around. No, it won't all go the way it should. But I know the heart of life is good♥

Jobbade 12-15 idag. Segt pass då det va så mkt att göra första timmen så jag trodde jag skulle sluta sen. Illa haha! nu sitter vi och försöker hitta ngt tills ikväll. Idéerna är typ slut, vilket också är rätt illa.


Jobbbbbbbbbb.

Hemma från skolan. Om en timme går bussen till jobbet, 16-19 dag och senare vet jag inte vad som skall hittas på. Men något trevligt blir det väl i alla fall.

Började dagen med frukost på Bernards med Susanna. Tog inte mer än 15 min för att göra mig iordning, stressade som en idiot för att hinna med en 45 min tidigare buss. Som resultat glömde jag mina nycklar.


foood time

Just nu sitter jag och några vänner och äter libanesiskt på Liban Deli inne i stan. Så himlans gott♥

Lillskit! -naeeeeee.

& nu blir det ett litet sent (har ju sagt det irl) grattis till min finfiiina vän Susanna som i måndags fyllde 18 & tog körkort igår!! :D Dummern lurade mig med maginfluensa & jag blev skiträdd att jag skulle smittats...

Bästa!


Ahmen tjeena.

& återigen får jag ta igen på 50 dagarslistan. Duktig jag är..

Day 14: En låt/sång från din barndom
Alltså, alla lyssnade ju på blinka lilla stjärna & bä bä vita lamm (som jag ville uppträda med i småstjärnorna..) men ser ingen anledning till att lägga upp de här. När jag va lite större lyssnade jag mycket på Magnus Carlsson, Nsync och Backstreet boys. & den HÄR var en av mina absoluta favoriter.


15: Ett foto av dig och dina vänner.
Jag tror inte jag har ett foto där alla mina vänner är på, i och med att alla inte känner och umgås med varandra. Men 2 foton kan jag i alla fall slänga upp. & detta är inte alla mina vänner, då hade bloggen blivit överbelastad haha, utan mina närmaste.






Nighty night!

Ny design, kul!
Den är förmodligen bara tillfällig. Inte sådär apsnygg kanske men det får helt enkelt duga.

Nu ligger jag i alla fall inbäddad i sängen med datorn i knät och kollar runt lite. Så, hu sköt med sovmorgoon imorgon? Bäst. Men funderar på att sova "redan" nu. Brukar vara rätt död om morgonen lixom...

it's time fooooor..

Nu ska jag och julia laga mat. & efter det blir det B&J Strawberry cheescake. Hur gott?

RSS 2.0