L.S

Bara för att jag är sådär ÿber gullig så ägnar jag detta inlägg till LUKAS SEIBORG.
Grattis, borde kännas som att vinna på lotteri ? ;)♥

p.s tjejer, han är singel&han lagar mat.. ((:

J.L

Ett år sedan jag fick uppleva en av de bästa dagarna i mitt liv. 28/2-2009. John Legend!


John Legend - Save room.


Fixxx

Ska snart ta och hoppa in i duschen och i alla fall börja fundera på att fixa mig iordning.
Ska senare hitta på något med sara, tror vi ska ut och äta? Men det är inte riktigt bestämt än, så vi får se lite vad som händer. Har även en Samhäll Hemtenta som ska göras, men den börjar jag inte på förrens imorgon.

Tror jag skriver innan jag åker för kvällen, men annars så skriver jag mer imorgon! :)

Sliten.

Ska börja dra mig mot sängen, är supertrött. Har pluggat som en idiot i veckan, ska bli skönt att sova så läänge man vill&kan, dvs max halv 10 ;) hahah. Men det är ju alltid något!

VI hörs imorgon, då jag även ska börja trixa med den nya designen!♥


Trippelt

Var och impulshandlade med pappa. Tror han har fått lite shopping feber.. Han ropade på mig från nerevåningan ba; SARAH! kom vi ska åka och shoppa saker! (han som haaatar shopping.. ;)) Idag handlade vi i alla fall teknikprylar. Ja en dator, högtalare till mitt rum, och en extern hårddisk till mig :) Mohahaha. Datorn var dock till mamma...
Men jag är ju glad i alla fall. Musiken pumpar just nu kan jag ju säga ! :)

Ska snart äta, och mamma har gjort en rätt endast till mig, då jag inte vill ha pizza. Det är ju inte för gott. Så en fet sallad med hemmagjord dressing. Efter det kör hon mig in till stan så jag, sara & julia ska möta upp elias och lukas. Vad vi ska göra har jag ingen aning om? Blir väl en soft fika eller något.


ha en bra kväll! :)

Historia provet gick väldigt bra! Vi hade ju seminarium, och för er som inte vet så betyder det att man sitter i en grupp och drar en G fråga ur en låda & läser den högt. Sedan får man inför gruppen svara på den, och när man är klar, får de andra prata, om man har glömt att säga något med mera. Det var ett välgdigt intressant sätt att ha prov på, och det kan jag verkligen tänka mig att ha igen! (Jag va riktigt nervös i början dock, man kunde se hur mitt hjärta dunkade genom tröjjan..)

Ikväll blir det väl att träffa lite vänner. Är sjukt sugen på att  besöka TacoBaren. Men vi får se.
Och imorgon är det onyttiga dagen i min vecka. Kan ju säga att jag längtar lite smått hehe..... (a 

Ska även se om ja kan fixa en bra design. Den jag har nu är ju inte så personlig. Men ska bara hitta en hyfsad bild som går att ha som header nu till april kanske. DÅ ska det allt bli pastellfärger och annat fint! :)



kroatien 09♥


Datorkunskap!

Börjar datorkunskapen om cirkus tio min.
Ville bara uppdatera snabbt, becka säger till mig att jag ska uppdatera snabbt, för att hon ska klicka in här och läsa. Ja nivet, kommuniaktionen är på topp just nu! :)

T.ex just nu, sitter jag och julia 2 meter (om ens det) från varandra, chattar på fb :)
Skriver senare, pusss!

Ser ni vem detta är?


.. Ja men det är ju jag, i avatar version iof.
Avatar är en film som alla borde/måste kolla på, speciellt på bio. Helt underbar!♥


Nu ska jag ta och kolla på CSI, och plugga historia samtidigt. Kan det mesta nu.
Har ju seminarie imorgon.
Godnatt på er!  


Lovely♥


Jason Derulo - In my head ♥


Spanska&Historia.

Vi hade ju aerobic idag på idrotten, jag kan ju lungt säga att jag tillhörde de sämsta. Jag krockade t.ex med Julia några gånger. Hehe..
Under sista halvan av passet så funderade jag hela tiden på om jag skulle fortsätta eller sluta, då mitt knä började verka. Jag fortsatte men tillslut gick det bara inte mer, och ja blev tvungen att sätta mig ner. Satans knä alltså..

Nu har jag inte gjort så mycket, har suttit med historia läxan, och ska sätta mig med spanskan lite nu. Jag orkar verkligen inteeee, men det måste väl bli gjort i guess.

 


Nattie♥

Mitt nyttiga liv började idag. (efter tårtkalaset såklart..)
Både jag och Felicia har bestämt oss för att bara äta "det goda" 1 dag i veckan. Fuskar man, ja då betalar man 100 kr till den andre. Innan när jag kom hem så öppnade jag lådan, kollade på ballerina kladdkaka paketet, stängde lådan igen och tog ett äpple istället. Det är ju inte så svårt! :D

Onyttighetsdagen är på Lördag har jag själv bestämt. Känns bra att börja ett hälsosammare liv, jag är ju typ världens onyttigaste. Men juice på morgonen, det kan jag dock inte leva utan...

Ska även börja se till så att jag får ordentligt med sömn, så godnatt på er ! :)
Bussen går ju trotsallt 07.14 imorgon..


tjugotredje-februari-tvåtusentio

Min buss va verkligen jäätteesen imorse!
Gick som vanligt till bussen 07.25 (allt för att slippa kylan), kommer dit väntar i 5-10 min (bussen va sen, skulle gå 27..). Kliver på som en isbit som sedan hade god tid att smälta under de 20-30 minuterna som bussen inte kom upp för en backe vid gamla råslätt. Kom alltså fram till skolan 08.30, då jag var hela en halvtimme sen, och hade spenderat omkring en timma på bussen. Det som brukar ta ungefär 20 min att åka in..
Kan ju bara säga att ja hade tur i oturen, jag hade spanska och hon förstod mycket väl varför jag var sen :)

Nu ska jag kolla min mail , planera lite & fundera ut vart tusan jag kan ha lagt mitt knäskydd efter att knät hoppa ur led. Skulle vara bra att ha det på aerobics passet imorgon. ( säg inte något till min doktor ok? ;) )


Are allways catching my eyes.



Alexandra Burke ft. Flo Rida - Bad Boys♥

She got her own

Idag var nog den slappaste dagen i skolan, någonsin.
På engelskan satt vi och babblade på massa, samhällen gick i och för sig som vanligt i snigelfart  & matten gick otroligt bra.

Efter skolan begav vi oss (jag&julia) till friskis och tränade på bandet och sen på cykel. Trots att jag inte får träna för läkaren känner jag att jag måste. Ja menar, hallå ja kan inte sitta stilla längre, så styrka körs nu, för att inte belasta knät för mycket, jag går även i rask takt på bandet. ♥

Nu hade jag tänkt att ta tag i plugget , har svenska prov imorgon på ordkunskap. Att t.ex släkting kan heta anförvant mm.


soft & gammal bild


Ne-Yo & Snö

Har pracis varit ute och hoppat i snön med Sara&Julia. Man kunde inte se att det var två 16 åringar och en 17 åring där bland snöhögarna, nä vi liknade nog tre mså 5 åringar som upplever sin första snö. :)

Sitter nu inne i värmen och äter en cupcake, samtidigt som jag tjatar på mamma om att få gå på Ne-Yo som kommer till baltiskahallen i Malmö den 25 februari. Zainab ska dit, och jag är lite smått avundsjuk sådär. Hehe.. :) Kommer att sitta i depression den 25, eller kanske inte. Ja det vet jag ju inte än.

Vi hörs lite senare!

bild från mitt fönster imorses. Och folk snackar om global uppvärmning ;)


Morgonsituation..

..... man blir överfallen av två hundar som lägger sig i knät/på benen och somnar.



Film.

Ja, nu är jag hemma. Tog bussen hem vid 22.55 råkade missa min hållplats och fick gå i snöstorm i kanske 10 min för att ta mig hem. Inte en rolig historia. Jag är i alla fall inte trött alls, sitter och funderar på gamla tider & hur mycket jag faktiskt saknar dom. Tröttheten kanske håller sig borta tack vare mina 2 chailattes jag drack innan.
(en "to go" köpte jag i syfte för att hålla mig varm när vi stod utomhus..) vad kan det ha varit, kanske -17?

Har tänkt att trycka på en film, så jag tröttas ut lite. Så hörs vi imorgon. Godnatt sötnosar! ♥


så såg jag i alla fall ut ikväll, fast den svarta tröjjan va vit :)
Sen kan man ju också säga att kompostgallerna är sjukt snygga, men det är inte lätt att ha en hund som inte är rumsren, som springer runt överallt. Gäller att begränsa området ;)


Cupcakes

hade ju lovat att lägga ut en bild på mina cupcakes ! :)



gjorde dom i blå och rosa, och det blev inte alls som jag hade tänkt.
Frostingen blev som en glassyr, vilket den inte skulle bli.
Bättre lycka nästa gång lixom :)  

Igårmorgon & kväll.

Tänkte att två "små" inlägg skulle bli bättre än ett jättelångt :)

Igår så vaknade jag upp hos sara när julia satt och tog kort på mig när jag sov? Ja, jag raderade som efteråt i alla fall. Vi gick upp, väckte Sara genom att slå henne med en gurka (som hon bland annat fick i present av oss hehe).♥

På kvällen va det meningen att vi skulle bowla, men alla banor var upptagna så efter en låång tids besluttagande så gick vi till hemmakväll (jag, sara, tommie & elias), hyrde film. Blev en film som heter Book of Blood. 
Jag säger bara uuuuuuuuuuuusch. Drömde om den inatt vill jag lova. 



några av oss (läs sara&julia) började dagen med tårta. usch. 
 



Torsdags.

I torsdags firade vi sara, vilket vi egentligen inte skulle göra men vi överraskade henne lite smått.
Hon fick en stor tårta bestående av vårt egna lilla recept; 2 kladdkakor (botten & topp), grädde, banan, maränger och massor av chokladsås på det. Tro mig, det va faktiskt riktigt gott & mättande ! :)
Vi sov ju där , mycket mysigt det också. :)

Här är en av presenterna, ja alltså vi ser oss själva lite i dessa karaktärer. Just därför är det en rätt rolig idé :)


Staden

Nu ska ja till stan med mor. Skriver lite senare :)) ♥
(ska även lägga in bilder från igår, samt bilder på mina cupcakes)

Längtan i Februari

Bakade cupcakes innan! Supergoda & supersöta (även fast de inte blev som jag hade tänkt..) 
Man får ju täka sig att det faktiskt är första gången jag bakar det, så nästa gång kommer säkert bli bättre. 
Efter en rosa cupcake fick jag sommarkänslor och gick in lite på nätet och kollade runt efter sommarkläder mm. Kan ju inte hjälpa att jag vill ha sommar nununu, eller i alla fall köpa något som har med sommar/vår och göra.

Dataväskan , den vanliga väskan samt klänningen är ett måste. mummmmmaaa.
 




Min ipod är död

Just nu sitter jag och äter frukost, om lite mer än en timme ska ja ta bussen in till stan och biffa upp mig lite på friskis. Idag har jag nog bara tänkt att ta-en-lång-prommenad-i-snabb-fart på rullbandet och jobba lite mage.
Ipoden har jag gjort så att jag har snott Jontes lite äldre version av apples idag ipods. Han använder den ALDRIG. Den lär bli min nu i och med att min pajjade ;oo.

Annars idag vet jag inte vad som händer. Får se lite efter träningen! :)


rubrik är överskattat..

Det har varit en händelsefull&låång dag idag.

Har varit hundvakt, det ni! Haha det är ju inte så nytt, men under tiden där så fixade jag lite saker som skulle fixas på dator mm. När mamma kom hem så satte jag igång med en sortering av det jag fixat och sedan efter lite mat & snack med mor min så stack jag iväg för att fixa dessa ärenden.
Vid klockan 6 mötte jag upp min underbara vän Alma. Det var aldeles för längesedan man såg henne , och jag insåg idag hur mycket jag saknar min vän. Men det blir så, när man inte bor grannar eller går på samma skola, tyvärr.....

Nu är jag hemma och funderar starkt på att sätta på en film, t.ex alpa dog och bara slappna av.
Det jobbigaste har jag tagit itu med idag, och behöver inte oroa mig så mycket över det. SKÖNT!
Det gäller bara att göra det så har man skiten gjord lixom!


Kommer ihåg denna dagen så väl. Åh ved den va bra. Början på världens underbaraste vänskap.♥
fattar inte att det är 3 år sedan!


Uppe med tuppen

Idag var jag allt uppe tidigt! Kvart i 7 steg jag upp, allt annat än pigg.
Idag ska det bli mycket gjort hade jag tänkt. Runt två ska jag in till stan och fixa några ärenden och innan det hade jag tänkt att kopiera upp lite papper och sådant annat.

Skriver lite senare :)

Städning på g.

Igår va det ju alla hjärtans dag, gjorde ni något roligt?
Själv var jag med lite vänner:  Elias, Tommie, Mish, Julia, Sara och lite senare kom även Diana
Vi kollade på en rätt så dålig film som killarna hade hyrt, efter halva filmen bytte vi och kollade tv.
När T&E&D hade åkt så satt sara och mish i soffan och kollade nostalgibilder , medan jag och julia fånade oss och tog apknäppa nya bilder. Men det var en mysig kväll trotsallt.♥

Imorses när jag gick upp kurrade min mage. Förmodligen första gången i hela mitt liv jag har varit hungrig på morgonen. Gjorde en superboost frukost som bestod av två fullkornsmackor med sallad, ost, skinka och gurka, ett stort glas juice och sedan två apelsinklyftor.Supergott! :)

Nu blir det städning för fulla muggar. Sedan vet jag inte vad som händer idag.
Pussis

Det är ett måste


Ofixad och sådär tråkig.
Nu ska jag duscha Xavi. Messi är redan avklarad :)

do you wish we’d fall in love?

En stooor favorit här hemma. Eller ja , i alla fall hos mig hehe (a
Känner mig bara allmänt seg i bollen idag alltså. Så idag blir det en förhoppningsvis lugn dag♥


Owl City - Saltwater room.♥

alla♥dag.

Fick en stor ask chokladhjärtan av mormor, funderar på att öppna och smaka (a.

Annars tycker jag att alla hjärtans dag är lite överskattat, med tanke på vi som inte har ngn att "fira" den med. Men det kommer ju det med så småningom :)
Det är planerat att träffa några vänner, så det blir mysigt endå. Annars har jag ju min mysekille här hemma. Lilla Xavi .
 Det är allt jag kom och tänka på nu i skrivande stund. Ska snart slå en pling till Sara och se om hon har vaknat, om inte så är det dags ;)

Xavi älsklingen och chokladhjärtan, kan inte bli bättre :)) ♥

VECKANS BLOGG

ni kan ju alltid klicka er in HÄR för att rösta på mig som veckans blogg :)
då skulle jag bli glad ! ;D

Genom åren


jag och julia, 1997-1998.


bilden alla älskade(?) Tagen hösten 2007.


bilden tagen 2007.


2007-2008 ........ alla har väl haft sin fjortisperiod?
här hade jag i alla fall sminksträck vid hakan och såg
helt förjävlig ut :)


höst 2008. precis klippt page!


september 2009.


Vinter 2010. (då man tar knaskort på sig själv...)


Kan ju lungt säga att jag har haft väldigt konstigt utséende ibland. Speciellt under tiden då man va fjortis, då ordet fjortis inte ens existerade iprincip. Jag hade kanske 5 nyanser mörkare foundation och sedan hade jag 5 lager puder också. Grattis sarah ! :)


HOT

Jag lyckades.... gå fram till datorn och trycka på knappen. Och utan ett ljud gick den på som vanligt. Det va faktiskt sjukt läskit när det börja låta, då det lät grymt högt och jättekonstigt..
Aja nog om det eller hur ? :)

Om en timma går bussen , ska in till stan och möta upp Elias & Lukas. Sedan får man se vad som händer , om det blir att hyra film eller om de blir en fika eller om det bara blir en prommenad. Ah som sagt, det märker vi när vi kommer in :))

Min chailatte för några veckor sedan. Kolla så fint han som gjorde den la kanelen. Blev nästan lite godare bara för det haha.


datorer är krångliga!

Nu är jag hemmkommen. Vi förlorade tyvärr med 4-9. Bättre lycka nästa gång hoppas jag :))

När jag kom hem från matchen så gick jag upp och kollade lite på min dator som helt plötsligt börjar knastra/spraka. Jag blev livrädd så jag slog ner luckan och när jag öppnade den igen efter ca 5 sek så va de bara svart. Allt slutade med att jag tryckte av datorn (på det viset som pappa alltid sa till mig att man inte fick när jag va liten) genom att bara hålla in knappen. Och nu vågar jag inte starta den.
Någon som vet om det är farligt när datorn knastrar/sprakar, som typ i en brasa eller när man tänder en raket?



Drömdator nr 1; en vit MacBook!


Match,

Sitter och väntar på att duschen ska bli ledig. Sedan blir det dusch, fixx & match. Och ja, jag ska bara kolla för 10000 gången ;)

Senare ikväll blir det nog att träffa dom bästa, och sen tror jag inte att jag har så mycket mer planer för idag.
Vi hörs senare efter matchen ! :)


Tusen2

Har precis varit en snäll dotter och dammsugit(!!) både toaletten på övervåningen och min lillebrors rum.
Allt för att göra mor min glad :)
Hade dock glömt bort allt vad en vanlig dammsugare heter, blir bortskämd när man bara kan slänga in den andra i rummet, vänta 30 min och sen är de klart. Utan att behöva lyfta ett finger typ. Så ja det tog kanske en kvart innan jag fattade att man skulle dra ut sladden och lite så. Men nu vet jag och kommer förhoppningsvis ihåg det till nästa gång :)

ja så här kan det ju se ut;



bilderna på maten är från det underbart-super-grymt-sjukt-älskvärt goda hamburgaren från tusen2 skulle verkligen inte sitta helt fel. Tänk att man kan längta efter en hamburgare med jordnötssmör, banan, bacon, sallad, gurka, dressing och tusen olika saker till. Skumt, men gott!♥


deras meny på internet verkar vara ur funktion tyvärr. Annars kunde ni sett vad konstiga ingredienser de använder får att få till hamburgarna. hahah ((:


I love cocoo.

Hej söta läsare.



Från och med idag och fram till den 7 mars så har ni 15% rabatt om ni handlar hos Cocoo, bara ange rabattkoden; bloggspecial
i kassan innan du trycker på knappen köp.

Massor av nya underbara smycken har kommit till hemsidan. Ska själv se till att klicka hem lite.♥


España

Dagen idag skiljer sig inte från förgående dag. Plugg inför prov imorgon, men inte i natur nä det la jag bakom mig innan idag :) Nu är det till spanskan vilket både är 100 gånger intressantare och roligare. Så det är ju mycket positivt. Nä men det är ju typ dags för mig att börja sätta igång. ♥


snabbis update.

hej sweeties.
Slutade 11.40 idag, medan halva klassen sluta vid 13.00 . Ofta det inte är härligt :))
I skolan idag flippade svenska lektionen ut lite och jag fattade tillslut ingenting haha.
Nu hade jag tänkt att sätta mig med naturkunskapen igen, imorgon är det prov och det gillas inte! har ju även spanska prov på torsdag, men plugget till det får man ta imorgon. Nu är det NK som gäller.. Med mtv på högsta volym förstås ;D  ♥


Nattie :)

Nu är jag färdig för sängen. Har borstat tänderna samt använt tandtråd, tvättat av sminket, tvättat mig med produkter från Mary Kay och smörjt in mig med lotion.
Nu säger jag godnatt. Allt plugg har gjort mig sliten och trött. Vill för en gångs skull vara utvilad i skolan imorgon♥


Himla nyfikna saker (;

Jag: aa hallå de e Sarah?
Journalist: Hej sarah , har du Åsa hemma?
Jag; Nä hon jobbar..
Journalist: Jaha.. Jag har hört att Thomas Magnusson är nere i Haiti och utför arbete. Är det din pappa.
Jag; Yesssss
Journalist; Ja men vad bra, du vill jag fråga dig lite frågor blablabla. Hur gammal blablabla, vart växte han upp blablablabla, har han något nummer som man kan ringa han på blablabla, hur ställer han sig till en intervju blablabla.
Jag: Asså jag vet inte riktigt...
Journalist: Nehe..! Men har Åsa något annat telefonnummer nu på dagtid?
Jag; Ehm aaaaa här kommer det ; *******
Journalist; tack så jättemycket för hjälpen Sarah. Din pappa är grym!

Klick.


hmmm, snackade nyss med han här över. för någon dag sedan va det en annan och där innan en annan.
börjar bli lite jobbigt altså :P

Energi hit och dit.

Skoldagen - som vanligt.
efter skolan gick ja och julia till friskis & svettis och körde på gymmet i ca 1 och en halv timma. Det är duktigt!
(tänk lite på mig som egentligen inte får träna så mkt, jag kan träna!!)

Nu är jag i alla fall hemma & hade tänkt att sätta mig med naturkunskapen. Har prov på det på onsdag så det är dags att öppna boken!! Naturkunskapen kommer gå lätt som en plätt då det är mitt favoritämne..... *host* 
Men först på med glasögonen och ta alvedon, mitt huvud är inte att leka med.

Nu ska jag ansluta mig till energins värld. (rörelseenergi, lägesenergi mm.)


Pluggggggggggg

Hej sweeties.
Idag va det meningen & planerat att jag skulle tränat på morgonen. Men icke, mamma och jonte är på hundkurs med messi, och xavi kan ju inte lämnas ensam, så jag va tvungen att stanna hemma. 
Jag har matte, samhäll, natur och spanska. Visst låter det som en vanlig söndag? Ja..

Har ju dock kvar lite godis kvar från igår, så jag kommer nog att klara mig finfint. Det finns juice också så jag kommer definitivt att klara mig. Hehehehe (aa

Men nu, åter till plugget .
/s

Filmkväll♥

Mailade pappa för några timmar sedan, skickade bilder och massa.
Hur kan det va att man kan ha +37 i skuggan och i tältet mellan 45-50 grader varmt när vi här i Sverige håller på att frysa röven av oss? Jag kan ju dock säga att jag gärna hade bytt plats med honom just nu! :)

Snart ska ja in till stan och hyra film med de bästa, sen tillbaka ut hit till hovslätt för att titta på den.♥
Sara va ju måttligt glad när jag ringde och sa att vi skulle vara hemma hos henne. Hon behövde ju tydligen städa.... ;)

Aja, dags för fix kanske? Bussen går 19.27 och nu skäller Xavi ut sig själv i spegeln...
Så det kan gå.

Vi hörs imorgon! :)


Otroligt fräsh bild på mig och Xavi gubben. Fattar dock inte hur hans öga blev blått..?


Friskis&Svettis !

Det ligger en styck Xavi och snarkar på mina fötter. Allvarligt talat, han älskar att ligga på ens fötter? Aja alla är speciella på sitt egna gulliga sätt ;)

Idag tog jag bussen 06.44 , dock var jag ju osminkad och hade gått upp 20 minuter innan , så det var inte så värst jobbigt ändå hehe. Var inne på friskis och skaffade månadskort. Nu ska det bli ändring i vardagen. TACK OCH LOV! Gymmade ju självklart också. Som tur är tog jag ju inte ett kort själv utan min vän Julia gjorde det också, och vips är träningen 10 gånger roligare :))

Nu ska ja se ifall jag kan komma loss på något lite smidigare sätt utan att väcka lillskiten, jag lär ju inte lyckas, men kan ju alltid hoppas aaight ? :)



rätt så gammal bild. Men då va det i alla fall liteliiite varmare ute ;)



Match.

Nu ska jag alldeles strax upp till hovet och ta bussen till mariannelund och kolla på mitt lag som spelar. Kommer hem sent ikv så vi hörs imorgon!♥

Counting cars on a crossroad

Jag gillar verkligen inte Tokio Hotel. Har aldrig gjort och kommer förmodligen aldrig att börja lyssna intensivt på dom. Men denna låten är faktiskt väldigt bra! Tycker inte att det är som deras andra, men lyssna och se vad ni tycker? Synd att det bara fanns en video som fungerade till 100% med ett bildspel..


Tokio Hotel - Automatic ♥

Oreos & Friskis

Magnetröntgen gick jättebra igår. Behövde inte åka in hela jag utan bara benen vilket var skönt.
Sedan att man ska ligga stilla i ca 15-20 min är en helt annan sak, då man får för sig att det kliar på näsan eller liknande..

Idag hade vi 3 lektioner varav en av dessa bar idrott. Idag hade vi idrott på Friskis&Svettis, gymmet.
Det va så skönt att få träna. Ja menar, ja har inte kunnat träna mkt innan , och har bara gjort sådana tråkiga armhävningar & situps mm.
Men idag körde jag någon konditionsgrejj då man inte belastade knäna, och ja gud va skönt det var!
Ska definitivt skaffa ett gym kort snart, så jag kan jobba upp både styrka och kondition igen.

Nu har jag ätit lite Mini Oreo's. Fy satan vad de är goda.♥ 
Ska börja leva lite nyttigare, bara det att jag inte har något startdatum än......


You, you are so yesterday.


Toni Braxton ft Trey Songz - Yesterday♥

MR & Rädsla

Åh vilken bra dag det har varit idag. Min spanska lärare ringde igårkväll och sa att lektionen var inställd, alltså skulle jag få sovmorgon! Så idag har jag bara haft 2 lektioner, svenska&matte och jag slutade 11.40. Lyx va? :D

Vid halv 7 ska jag och mor in till sjukhuset för att jag ska in till magnetröntgen.
Det kommer inte vara kul att ligga i ett rör mellan 30 min och 1 timma. Speciellt inte om man har cellskräck som mig. Men det löser sig nog.

Kan ju hoppas att det inte blir som på bilden nedanför i alla fall.. Då kommer jag ju att dö


Som bilden säger, ni får gärna måla bilden :)

I know you want me baby

Hemma från en underbart najs fika med Rebecka. Jag gillar den tjejen asså ♥

Nu ska jag snart börja tänka mig mot sängen. Är så grymt trött.
Så för att göra er glada, ska jag lägga in ytteligare ett musikklipp. Ja det är ju trotsallt en stor del av mitt liv, och det är ju det min blogg typ handlar mest om. Hehe.
Vi hörs imorgon, ta hand om er sweeties.


Eminem - Superman , cry me a river remix. ♥

Akustisk version.

Jag började tröttna på låten verkligen , sen fick jag höra den akustiska versionen och blev återigen kär i låten.
Ska fixa mig lite nu, ska in till stan och träffa min Beckis över en fika.♥


Watcha Say , Aucustic Version


Outfit.





Tröja med "markerade" axlar ; Zara.
Vitt linne ; Gina Tricot
Jeans ; Cheap Monday




Messi & Xavi

Som ni själva ser, så har det hänt en liten ändring i bloggen. Den rosa va ju inte alls bra, så nu är den svart och vi får se hur länge det håller i sig.

Idag har skoldagen gått rätt segt. 
"Imorse" vaknade jag upp och så kollade jag snabbt på klockan, flyger upp ur sängen när jag ser att den är 42 i och kastar på mig kläderna och är halvvägs ner i trappan när jag kollar på klockan ytterligare en gång, och jo då såg jag att den visade 23.45. Jag som trodde att det var morgon och att jag hade försovit mig..
Så tokigt det kan bli alltså. Men det va grymt skönt att gå och lägga sig igen (a.

Nu ska ja se vad som händer. Ska förmodligen leka med Becka och kanske Julia.
Skriver lite senare! :)



Mina älsklingar.
Bild 1; Älsklings Messi.
Bild 2; Älsklings Xavi.

Märks det att ingen av dessa är några kamerafantaster? :))

RSS 2.0