VALBORG

Väntar på att susanna ska komma så vi kan fixa oss och dra in till stan. blir förhoppningsvis bättre uppdatering imorgon! Ha en bra valborg alla, för det ska jag ha!


JUST SHOUT WHENEVER AND I'LL BE THERE.

Varit ute och kört en sväng idag med mamma. (främst för att hämta en tröja, men ändå) 15 min på motorväg. Det är inte illa! & det känns sjukt kul att allt börjar sitta rätt bra nu, med koppling, gas & broms.

Annars har dagen bestått av skola och jobb. Imorgon ska jag plugga & jobba. Känner att jag måste ta tag i skiten nu. Är ju som sagt ledig varje fredag, så det är ju rätt smart att ta vara på tillfället :)

Bild från GBG. Latte kan vara det bästa som finns!

A GREAT DAY.

Hade ett bra avslut på ett bra lov igår. Åkte hem till Lukas där vi grillade med Matilda, Viktor & Elias. Skratt och prat i mängder och kom hem runt halv 12. Idag, ja då orkade jag knappt öppna ögonen när klockan ringde. Svenska & spanska på schemat och de sista 2 timmarna (spanskan) satt vi ute i solen på balkongen med varsin vattenmelon bit. Jag lyxade till det lite extra med en latte höhö. HUR UNDERBART SOM HELST.


YOU HAD ME AT HELLO.

Nu är det alldeles strax dags för sängen. Upp & jobba imorgon 11.45-16.00. & vad som suger ännumer är att det är skola på tisdag. för att det inte ska vara ett för deprimerande inlägg så ska man tillägga att jag går i skolan 3 dagar nu i veckan. Jaja, alltid någonting!
Godnatt♥

.

If i had a penny for every time you've made me smile I'd have one;
Because once I've started I never stop.


IT JUST TAKES SOME TIME.

Tja, då va typ påskhelgen förbi. Vad har jag gjort då? jag har jobbat jobbat jobbat & umgåtts med min familj i princip. Det får man göra lite då och då. Fick förslag på att dra in till stan & åka bilturer. Men det struntade jag i..

Idag ska jag bara ta det lugnt va det tänkt. Kanske titta på en film eller något ikväll. Imorgon väntas jobb och sedan vet jag inte riktigt vad som ska ske. Bjussar på lite bilder från grillningen i onsdags!I'LL BE RIGHT BACK.

kommer inte bli mycket bloggande i helgen, om ens någonting. vi har som vanligt gäster över påskhelgen & då blir det inte mycket tid till datorn. om inte tidigare, så hörs vi på söndag! :)

EVERYTHING, EVERYTHING WILL BE JUST FINE.

Strax drar jag mig in mot stan där kvällen ska spenderas med bra människor. Kameran är laddad (jag suger på att ta kort ändå..) & väskan packad, mestadels i alla fall. Medan jag är borta bjussar jag på en låt, igen.

Denna låt är också anledningen till att en liten del av mig vill till P&L festivalen i sommar.

NOW IT'S TIME TO LET IT TROUGH.

Har varit hemma hos min fina vän alma hela förmiddagen. Har fikat & pratat om allt och även fast det går så långt mellan vi ses så känns det som igår och det blir aldrig stelt eller så. Vi pratar om allt & hon tillhör gruppen med vänner som ligger mig närmast hjärtat.


TIDSINSTÄLLT INLÄGG.

Medan jag är ute och kör bil & gör jönköping osäkert (höhöööö) så bjuder jag på en låt som I totally loooooooooove. Black and yellow - Wiz Khalifa


TEENAGE DREAM.

Jag har haft sådant flyt nu i några veckor. TUREN har för en gångs skull varit på min sida & tack vare det har jag:
1. Blivit utsedd till månadens medarbetare = presentkort & en grymt snygg grön knapp på arbetskläderna..
2. Fått 3 biobiljetter (vinst)
3. Hittat en klänning till bröllopet som tog slut(!!) & klickade mig in idag bara för att, och där finns den, i MIN storlek. 1 kvar!
4. Blivit utsedd till dagens stjärna (haha).

Ja, detta + lite till som man knappast orkar skriva ut. & juste, fick sluta 4,5 h tidigare idag i och med att dom inte behövde 5 pers till stängningen ikväll. & jag va snabb på att tacka ja :) Alldeles strax ska jag ut och köra lite bil och senare ikväll blir det DH.

till detta inlägg får ni en bild på min puppie. han kan också vara söt ibland.


VARMT!

Jättekul. Va ute med hundarna, det är visst redan 23 grader ute. Kul att jag ska jobba 9,5 timmar idag, verkligen!

ÖVNINGSKÖRA.

Börjar bli hyfsat bra på det där med att köra bil. Körde heela vägen hem, även den läskiga biten. & klart man fick möte där också. Så där var det ett litet panikfyllt ögonblick med ett litet tjut haha! Men körkortet kommer förhoppningsvis ligga fint i handen efter jag fyllt 18. underbart!

Nu ska jag kolla lite grejer här på datorn (och julia ska skicka musik!!) sen blir det sängen. Upp och jobba 12-21.30 imorgon, så sömn kommer behövas. Skriver mer imorgon efter jobbet.

en härlig bild från en bra sommardag från sommaren 2010. (& ta bort faktumet att jag ser ut som ett litet monster typ.. hahahahaha)

TURN ME ON.

20+ i skuggan är ju inte fel eller hur? Kändes så sjukt ovärt att jobba idag 12-15 men en fika på Waynes uteservering efter det va det jag behövde. När jag kom hem så satte jag mig i en stol på balkongen med en burk godis och halvsov en timme. SÅ SKÖNT!

Strax ska jag övningsköra lite och efter det, ja då får jag ringa jullis & hitta på ngt. Nu kommer det lite bilder från gårdagen! :)sol!

om ca en halvtimme sätter jag mig i bilen mot 3 timmars jobb. efter det vet jag inte vad som händer, ska kolla med jullsie. det är ju så fint vädeer :)

NO FEAR.

ja, det där med plötsligt händer det och sarah är tillbaka varade ju länge, eller hur?
igår spenderade jag dagen på jobbet & idag har jag strosat runt på göteborgs gator hela dagen. kom hem 2000 kronor fattigare, men massa kläder rikare. & det fina med det hela är att det bara är sommarkläder, i princip :)

Har jag nämnt att jag ska befinna mig utomlands 4 veckor i sommar? fint det. Ena resan är i alla fall bokad och klar, skönt! Känns lite skrämmande att åka på egen hand, flyg & allt. Vi som brukar bila. Men det går nog bra hoppas jag..

bilden är från idag & snodd från julias blogg. julia, när du ser detta LÄGG IN FLER BILDER. 

Plötsligt händer det..

.. och Sarah är tillbaka, igen.
Har haft fullt upp med att vara sjuk den senaste veckan, fredag till igår. Sjukt tråkigt var det, men det är sådant som händer. Idag har vi haft nationella i svenska & vi (jag och julia) har äntligen bokat vår resa i sommar. Kommer bli sjukt nice. Om 3 timmar blir det jobb till 21.30 och sen hem, ledig fredagar & på lördag blir det en tripp till en annan stad. Nu ska jag fixa lite annat, skriver mer ikväll :)

Back to work.

Sitter i skolan och ska ha samhäll strax. Kul? Nej.
Var nere på hemmaköp innan och köpte MER. Det är rätt gott vill jag lova.. & nu ska vi go back to work.

Efter 4 dagar är jag tillbaka :)

Hej hej. Har inte bloggat på typ 4 dagar?
Min helg i korta drag.
Fredag: Jobb & tjejkväll hos julia med sara och olivia.
Lördag: Jobb, fika med Felicia, Julia & två till från lindesberg (TREVLIGT!) & en lång, galen biltur med hög musik, dans och taklucka.
Söndag: Jobb & plugg. Levde även med tanken att det var måndag. Vilket resulterar i att jag lever med tron att det på ett sätt är tisdag idag..

& såhär såg det ut när jag kom hem från skolan idag...... någon saknade mig? ;)

RSS 2.0