Mysdag.

En dag fylld med mys kan man kalla min dag idag.
Började med att julia kom och vi delade in historia arbetet. erkänn att vi är bäst gumman? :*
Sedan fortsatte jag i lugn och ro med svenskan och efter det , när det började bli mörkt ute tände jag massa ljus här i rummet och slog in julklappar. En sak till farfar och en sak till en hemlig person som inte får veta att hon ska få julklapp. Hmmmmmm vem kan det varaa ?
Måste även köpa saker från Kahls, Ikea, väntar på leverans och ska även kika in på dressman x2 ;D så jag är inte riktigt klar med mina presenter än ((:

Nu sitter jag här, fortfarande med ljus tända och lyssnar på musik och äter lussekatt. Mjum. Julen är inte helt fel ändå.Dekorationsljus, ljus i "ljuslykta" eller vad det heter, sedan på mitt nattduksbord har jag även tre doftljus.
I fönstret hänger Farmors adventsstjärna. Det är ganska viktigt för mig att ha den uppe varje år, för att , ah jag vet inte det är bara viktigt. Kanske för att farmor inte längre finns hos mig?

Pluggggdag.

Snart kommer jullebulle hit och vi ska dela upp historian som vi har tills imorgon, vi har ju ett lite större arbete om något på medeltiden och vi valde ..................... kvinnans roll på medeltiden! :)
Kul att skriva om faktiskt.
Men jag har också lite svenska att göra sen när hon har gått hem, och jag har till och med städat här för att hon ska komma, emh ok läs plocka undan gårdagens kläder ;) hahahah


inte så stor skillnad va ? ;D

buss 8.31

godmorgon sweetys ((:
idag är det sjukt kallt ute , eller a det tror jag i alla fall. Det ser faktiskt inte varmt ut.. ;)
Går från 9.15-11.30 idag, inte helt fel faktiskt ! :)


och när det är kallt och så, så åker denna på! En varm lite längre kofta från bikbok och till den har jag ett par blå jeans från cheap monday.  kommer jag att ha en svart skinjacka och converse!

Lyckad dag.

Hemma i värmen! Åh , jag är verkligen inte en vinter människa. Hösten är underbart mysig, julen också men hallå, det är kallt !? Jag är nog världens frusnaste(?) människa. haha
Det var i alla fall kul , trots kylan. Gick runt där inne med Julia, Hampus och Sara. Senare kom även Mish och efter Mish kom Sirwan. Jag gillar dom :)
Nu hade jag tänkt att dra på mig varma kläder, läs mysbyxor & kofta samt ett par härliga tofflor, och sätta på en film, shopaholic närmare bestämt ((:bild
#1; Min vackra vän Sara med en mugg glögg!
#2; Waynes Chailatte, överdrivet god!?
#3; Mycket folk, kallt men mysigt.
#4; Jag, julia och hampe. Mja såhär ser det ut när vi är i farten ! ;)

Julmarknad.

Nu är de snart dags för julmarknad. Bussen går 15.27
Hoppas den är bra i år, tydligen är det ett litet minitivoli där, inget som lockar mig direkt, men brukar det vara det på en julmarknad?idag kör ja på;
Tröja/cardigan - Vila.
Bas linne - Gina Tricot.
Jeans - Sisters point.
Till det en svart skinnjacka, en stor grå halsduk från selected, och ett par svarta ullvantar.
Nu är jag fixad för marknad ! :)


091129

Hej bloggen ;D

nu sitter jag här framför burken, ska snart sätta igång med lite plugg. Svenska. Vilket är lätt när man har en hund i knät som halvsover på sidan av min dator. Han e så söt ! Ska se om jag kan få till en bild på detta sen.

Dagen ser ut såhär:

* Plugga
* Fixxx
* In till julmarknaden
* Slå in julklappar

på tal om julklappar är jag snart klar med dessa! Väntar på en leverans, måste köpa ett skivfodral, och till sist, en tröja. Sedan kan ja ju inte skriva Saras present här. men det säger ju sig självt ((:

Nä , nu ska jag allt ta och börja här. Till plugget kommer jag att lyssna på min favoritlista på spotify, kan berätta för er att den innehåller mina favoriter just nu ; Part of the list, Meet me halfway, N.A.P, Alive, Lie to me,  Hotel room service (som jag har lyssnat på sen i maj, tröttnar jag aldrig?) och för många låtar med John Legend. (Y)

Black eyed peas. - Meet me halfway


Ne-Yo. - Part of the listhmmmtyvärr hunnies. det får ni inte veta förrens den 23 december ! ;) Ett datum att längta till. hehehe
nu blir de sängen. trött som skam. godnatt !

 


Första inlägget ;)

Men då ska man bara säga; Nu kör vi !

Jag har innan varit bloggare på www.threefaces.blogg.se. Alltså, det var ju lite knasigt då vi va 3 stycken, sedan blev vi två och vi skrev om samma saker. Vilket resulterade i tråkig läsning ;)

Nu är jag fit for fight igen och tja. Det är nog bara till att börja.
Dagen idag har bestått av öppethus på kitas. Skulle ju vara där idag och charma dom med mitt leende. HAHA.
Medan jag stod där och smaskade i mig lite godis (som dock var till "gästerna") ringde mamma och sa att jag skulle snacka me anne och sedan skulle hon kommer och hämta mig så vi skulle ta svinissprutan. Efteråt tröstshoppade jag!  Och trots all shoppande har jag så grymt ont i armen så att jag knappt kan lyfta den. Bra va?
Nu ska jag se vad Julia och Sara hittar på, dom kanske vill vara med och tycka synd om mig?

Skriver mer imorgon, då är det ju även Julmarknad här i Jönköping. Dock blir det väl en regnig sådan, istället för en kall "snöig" mörkerdag, en sådan som det var när man va liten.. haha.


strike a poose !


testtest

TEST

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0