:))

Värmen har kommit ! :)
efter mitt lilla inlägg här häromdan så tittade en stark sol fram dagen efter, så sol har vi haft nu i tre dagar och den kommer hålla i sig (hej bikinilinjer!). Igår va det även en vecka sen jag packade sista sakerna och åkte. (spenderade torsdagkväll & hela fredagen i tyskland) & på lördag är det dags för  stad & boendebyte. Då beger vi oss till Rovinj istället där det finns massor av shopping, sol och bad. Alltså helt perfekt för min del.

Solen är just nu min bästa vän, tillsammans med min käre ipod också då såklart. Saknar mina fina vänner hemma. Att biljetterna är färdigbokade upp till norrland också gör mitt hjärta glatt. Längtar lite smått dit. Men nu får man ta en dag i taget, har ju som sagt hela två och en halv vecka kvar i paradiset !! :)

Det var väl allt för mig skulle jag tro. Vet inte hur internet tillgången kommer se ut nu när vi byter boende, men förhoppningsvis klarar ni er utan mig i 2 veckor ;)

Måndag.

Kom fram till kroatien i lördags, och vad gör man då? Man sover heeeeeeeeeeeeela dagen. Sov i över 24 timmar i och med att jag på fredagskvällen åt något vilket gjorde att jag spydde några gånger natten till lördagen.
Det resulterade också med att jag sov de 60-70 milen som var kvar till kroatien.

Nu är vi i alla fall framme & vädret suger. Men har 3 veckor på mig i solen förhoppningsvis så hoppas på soliga dagar nu framöver.

Ha det så bra där hemma. (Hoppas på att ni har lite skitväder ni också hehe..)

Hektiskt!

Idag, ja vad ska man beskriva dagen med? Hektiskt tror jag sammanfattar det hela.
Dagen började med att åka in till Ortopedtekniska för att få ytterligare en skena (skyddet till knät), för att jag skulle slippa bada med den jag har nu. Efter det, hemmåt & väl hemma var vi i cirkus 10 minuter då vi tog bilden upp till a6 och handlade skor och lite sådär nödvändigt inför resan. Sen hem och slänga ner allt i väskan och fixa och trixa med det. Runt 4 åkte jag in till stan för att slinga håret & denna gången blev jag nöjd!!

Nu det senare vandrade vi runt inne på willys i någon timma och slängde ner saker i alla korgar och sedan gick vi även till konsum för att inhandla det sista. Har kvar att packa och det känns som att man kommer glömma något? hatar känslan i alla fall. 

Imorgon klockan 10 ska jag till råslätt för att plocka bort stygnen & efter det har jag lite till som ska fixas. Sedan är jag klar för start om man säger så. Måste träffa Sara en sista gång också. Måååååste!!  

12 (snart 13) års vänskap, min fiinaste vän♥

Shalalala

Det är kul att läsa alla studenters fb statusar; Nu har jag tagit studenten. vad fan händer nu?
Jag vet hur jag vill ha det när skolan är slut. Jag vet vad jag drömmer om att göra & det tänker jag göra. Bara till att hoppas på att det inte blir jordens undergång 2012 ;)

Idag ska jag inte göra för mycket, ska plocka lite på packningen. Måste veta vad jag ska ha med mig & i eftermiddag/kväll ska vi in till a6 och se om det finns något att ha. Vissa saker ska inhandlas som jag redan vet att jag ska & måste ha!

Beautiful

Vaaaarför ska allllaaa jobba imorgon!? Alla mina vänner ska jobba, utom jag då förstås. Skulle behöva en dag i staden med shopping och allt vad det innebär. Blir till att bli av med den tanken & dra med mig mamma senare på kvällen antar jag. Sedan blir jag deprimerad då jag inte hinner träffa min susanna innan jag åker..

Nu kommer sista låten för ikväll. Nu ska jag ta och installera lite saker på datorn & samtidigt småkolla på tv;n.
Vihörs imorgon.

NeYo - Beautiful Monster♥ (kvaliteten är bättre på spotify!)


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars


Har suttit och letat som en dåre efter en hyfsad uppladdning av denna låt. Varför är det så svårt att ladda upp med bra kvalitet för? Haha, eller ah i vissa fall är det ju inte ens rätt låt under titeln. Är i alla fall nyförälskad i denna låt & en annan, vilken kommer upp senare ikväll.

B.O.B ft. Hayley Williams - Airplanes. ♥

Helgen.

Har haft min bror & hans flickvän på besök under helgen, så har inte riktigt haft tid till att uppdatera.
Härligt att träffa dom igen i alla fall, det va så sjukt längesedan!!

Under helgen har jag varit hemma, träffat vänner, spelat sällskapsspel & bara varit. Det är så det ska vara tycker jag! & jag ska prata med lite folk och sådär, om lite secret stuff :))

& på onzda åker vi till kroatien, fredagen spenderar vi i München & lördagen är det bil hela vägen ner till Croatia! kommer vara borta till den 11 juli. SÅ härligt!!

Nu ska jag ta och fixa lite annat hehe ;D

Distriktet.

Onsdag&Torsdag:

I onsdags slutade vi skolan. Första skolan som gjorde det (vad jag vet).
En annorlunda skolavslutning men helt okej & är supernöjd med mina betyg faktiskt. Efter avslutningen så gick vi och åt på Jensens, även det var supergott och mycket trevligt.

Runt 4 tiden (?) så åkte jag in till stan igen och mötte upp Elias & vi satte oss inne på Waynes, efter en liten stund kom även Tommie och Lukas. Mycket trevligt!

I torsdags (igår) så åkte jag in till stan & mötte upp Becka, Felicia och Susanna, satt inne på George's och åt pasta och snacka massa. Felicia var dock tvungen att gå lika snabbt som hon kom tyvärr..
Efter det drog vi hem till Beckis och kolla på säsongsavslutningen på Grey's Anatomi (2:a gången för min del) & efter det gick jag er till mamma, pappa och bror inne på kaffe paus och åt en god sallad.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än städat & varit hos distriktsköterskan och lagt om mitt bandage och "plåster". Tycker inte om att se stygnen, uschiii.

Jag lever..

Ser att det inte varit mkt uppdatering här sedan i fredags, ingenting faktiskt.
Opererades i alla fall i fredags, rekonstruering av mitt ledband & på pappret stod det även att det var en dagsoperation (vi trodde att jag skulle hem samma dag..) slutade med att jag kom hem på måndagen pigg och glad. Speciellt över sprutorna man måste ta själv i magen varje kväll...

Nu har jag ett stoooooort skydd över knät, ett väldigt blått sådant & jag går på kryckor. Mitt knä är även det blåsvart, har aldrig sett sådana blåmärken innan kan jag lungt säga. Lite läskiga & att hudnerver gick av under operationen vilket har resulterat till ett område på mitt smalben (en frykant på ca 3 cm på varje sida) där jag inte känner något. Om någon skulle få lust att sparka mig just där, så skulle jag förmodligen inte känna det, i och med att jag inte ens känner när jag trycker fingrarna mot ;) (Susanna, få inga idéer här!!)

Det var väl allt? Nä juste, skenan (skyddet) ska sitta på i 6 veckor & jag kommer få ha på det aalllaa tre veckor i kroatien. Kul va!?


Operation tomorrow.

Nu blir de bara till att be om att min förkyldning inte sätter stopp för min operation imorgon. Då vet jag inte vad jag gör allvarligt talat.....

& jag lär sitta uppe i alla fall halva natten för jag lär ju inte kunna somna hur trött jag än må vara. Kommer ju sova rätt mkt imorgon, men ändå.  Ska upp kvart i 6 och duscha, klockan halv 7 åker vi.

sovis.

Sovmorgon idag. Skönt det! bussen går 8.44 & jag har gooood tid på mig för ah, jag är redan klar!
hörs efter skolan :)

godnatt.

eftersom mitt huvud trycker något så djävulskt & min hals gör alldeles för ont & min näsa är täppt så säger jag godnatt. hoppas på att vakna frisk imorgon och att jag kan sova. vem skulle inte vara nervös för en operation som äger rum på fredag lixom?

Sol & mys.

Lätt att jobba idag? Inte någonstans. Trött & förkyld är aldrig en bra kombination och min "chef" sa till mig att om läget med mig är som det var idag imorgon, så behöver jag inte komma och jobba. Jag hoppas ju såklart på att bli frisk just nu!

Innan va det sol i alla fall och grymt härligt. Låg ute i solen och mös med Xavi & en stor påse godis.
Bilderna säger nästan allt :)




.

legat ute i solen med hunden min i en evighet. underbart skönt, även för en förkyld en som jag haha.
ska ta och fixa mig lite till jobbet. har tänkt mig att vika upp jeans och ha någon t-shirt till & sen självklart gladiatorsandalerna! :)

berättar mer om dagen & igår senare när jag är hemma!

I wanna know who you are.

Sådära, nu är allt färdigpackat & jag är nyduschad och fixad. Kännde att jag inte ville se ut som världens ofräshaste. Glömde att nämna igår, när vi var och kolla på mickan och clara, som förövrigt var sååå fina(!!), så gick Calle Kristiansson förbi två gånger. Jag gillade han myyycket mer än Erik sångmässigt & på bild såg han inte alltför sunkig ut. Men igår, herrejösses säger jag bara. Om mitt hår någonsin ser ut så snälla skjut mig becka hahaha :)

Klockan 16.24 går bussen in mot jönköping city & jag möter upp becka och susanna där inne någonstans. Biljetterna ska hämtas 17.00 & sedan blir det nog lite godis shopping innan på tuttifrutti :) Bio utan godis går knappt, men bio utan något att dricka är helt omöjligt. Skulle sitta bra med en Vitamin Well defence just nu. Behöver det som tusan då min hals gör så förbannat ont.

Young Money - Bed Rock♥ 

bfbfbfsakmfa

Nu ska jag ta tag i och packa lite inför ikväll. Ska sova med Becka, Susanna & Felicia på Beckas båt. Kommer bli awesome :) & innan det är det sex and the city2 som gäller & efter det mat från någonstans.! :))

Har även en bokrecension att göra, så den ska göras nu också. Lycka till sarah. Tack!

RSS 2.0